- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не е за тук, но не знам къде да я сложа. Прочетете!
Хора, преди няколко дни един от най-добрите ми приятели почина при катастрофа, беше голям шок за всички близки и приятели. Толкова е нелепо млади хора да си отиват така. Не е честно, не трябваше да става така.но това е живота - кратък и в много случаи гаден. Не го пожелавам на никого. Чувството да загубиш близък човек по-такъв глупав начин е неописуемо и жалко.
Но мисълта ми е друга. На погребението му като започнаха да качват ковчега в катафалката, ковчегът не можеше да влезне, сякъш нещо го спираше. Някой се провикна, че момчето не иска да си отива от този свят и носеха ковчега до гробищата :О Освен това когато обядвах същия ден в къщи на терасата вятъра бутна една бутилка с червено вино, тя се счупи и виното се разля по земята. Днес вдигнахме наздравица с приятели за момчето, и всеки отля малко от питието си за него, но след 1-2 мин една приятелка бутна чашата си и тя се разля. "На някой му се е пиело" казаха всички. Замисляла съм се дали има живот след смъртта, но никога не бих дала отговор за това нито аз, нито някой учен. След тези неща се замислям над това.Сякъш има някаква сила, някаква магия. Какво е всъщност това? Какво мислите вие по темата? Имали ли сте подобнаа случка?
П.П. до всички настоящи и бъдещи шофиори: Замислете се над тези неща, над безбройните катастрофи по улиците на държавата ни и ШОФИРАЙТЕ РАЗУМНО. Само 1 секунда без внимание може да промени целия ви живот или живота на околните.Да не дава Господ на никой подобна случка.
![]()
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!