CucAgMuH,според мен малко грешиш като използваш законите на науките за доказателство.
1.Ти напълно ли си сигурен че всички науки и всички закони в тях вече са ни напълно или поне отчасти познати?
2.Ти сигурен ли си че в този задгробен живот законите и науките са същите или поне малко си пасват с тези в нашият материален свят.Може пък и да нямат нищо общо.В нашият свят доказателствата и изчисленията са обърнати спрямо материята,а в задгробният свят може да са обърнати спрямо духът.Ако приемем фактът че духът е нещо много по висше нещо от материята,защото все пак я задвижва за да е жива оттук може да следва че ние с тези закони и науки изобщо неможем да докажем нищо,защото нещата в задгробният живот са на съвсем по различно ниво,което нас ни е непознато или може би все още не сме дораснали дотолкова че да го разберем.
Ще ти дам един пример с мен.Преди доста години почина дядо ми по майчина линия.Той беше болен от рак на дебелото черво и му го отрязаха цялото.Дойде си в блока му.Но понеже баба ми и дядо ми са от София,а ние не сме,ходехме в почивните дни на всяка трета или четвърта седмица.Един път пак едни такива почивни дни отидохме там.Беше добре и се подобряваше.Аз и брат ми бяхме малки.
Дойде времето да си тръгваме.Като излезнахме на мен леко започна да ми става гадно,но не му обърнахме внимание Бяхме минали почти половината от пътя и бяхме близо до Окръжна болница.Тогава ми стана толкова гадно че вече не можех да се държа на краката си.Родителите ме заведоха в болницата.Там казаха че трябва да ми направят много изследвания и съответно ме приеха в болницата за няколко дни.Направиха ми куп изследвания и не откриха нищо.Уж кръвната ми захар се била покачила малко.Същевременно родителите ми се върнаха да нощуват при баба ми и дядо ми,защото не можеше всеки ден да пътуват по 30км.И понеже трябваше да се грижат за дядо ми пък и да идват при мен рано или поради незнам какви причини пратили брат ми при леля ми и лелинчо ми.Пак казвам дядо ми уж бил добре,доколкото позволявало състоянието му.Същата нощ за часове,даже и за минути се парализирал напълно и можел да си мести само очите.До сутринта починал.Последните му издихания били...В СКУТА на майка ми,неговата по голяма дъщеря.
И баба ми по бащина линия почина в скута на майка ми тя от запушване на черният дроб.Последната и реакция е била следната:
Започнала да си лъха с ръката пред очите.Майка ми я попитала какво прави,а тя и отговорила Нищо и веднага след това починала.
Незнам дали си чувал че някой котки усещат смъртта на даден човек 3-4 часа преди да е настъпила и се гушват в негоТе все пак усещат и земетресенията предварително,а ние още неможем.
И това е отклонение от темата,но ти чувал ли си за кристалните черепи и други подобни неудобни открития.
Как са направени кристалите черепи толкова перфектни и по този начин,никой неможе да каже.Според сегашната наука тези черепи изобщо не трябва да съществуват,защото са направени така че преминават през няколко осеви линии на кристала.В такъв случай трябвало да се пръснат на малки парченца още докато ги дялат за да им придадат тази форма.Има една версия с пясък,която повечето хора отхвърлят,защото това значи един такъв череп да е правен 300-400 години по 24 часа работа всяко денонощие,а нямало следи от надрскване от пясък дори гледащо се през най-добрите съществуващи днес микроскопи.
Чувал съм и още две версии.Едната е че са направени от много по развити от нас същества,с технология,която още не познаваме.другата е че може да са били част от организъм с кристален скелет.
Та това е далече от темата,но просто исках да ти покажа че не можем да използваме научни доказателства и да отхвърляме неща,които са ни непознати като невъзможни или просто поредица от случайности.Аз все повече започвам да се убеждавам че случайности на този свят няма.