Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
А за извънземни трябва да си много наивен за да вярваш че НЕ съществуват.
Имам среща в 1 часът, което ми дава много малко време да ти отговоря, но чети внимателно, какво съм казал по-горе...

До момента не е открито неоспоримо доказателство за наличието на задгробен живот, духове или богове - точка. И за извънземни. Точка. И за баба Яга. Точка.
Или ти имаш доказателства за баба Яга? Баба Яга спокойно може да си съществува някъде, например в Алфа-Кентавър, или пък на 200 километра под Северният Полюс. Извънземните - също. Но не е доказано. Инжектоплякторните моркуляризаторчета - също. Вие твърдите че нещо съществува, като нямате доказателства за това. Аз твърдя че не съществува, докато не ми покажете доказателства.

Все пак Използваме само 4-5% от мозъците си такаче нищо не се знае.
Глупости. Учените използват меджу 2 и 3% от капацитета на мозъка си. Ако си мислиш че ти или аз минаваме 2% - лъжеш се. А ако си мислиш че някакво лапенце което мисли само как да се изпраска с някой друг използва повече от един процент...

И много ясно че не можем да копираме нещо като не знаем технологията му пък и не сме стигнали дотам.
Правено е. Ще ти го надраскам набързо:

Краят на Втората Световна Война - обединените сили на САЩ&Русия(и други, но разглеждаме тези двете в момента) мачкат Нацистка Германия. САЩ използва бомбардировачите B-29 за да поразява цели в сърцето на Германия. Част от тези самолети биват ударени и единственият им избор е да паднат по пътя назад, или да кацнат в съюзнческа Русия. Сещате се - избират да кацат в Русия. Определено количество от самолетите B-29 просто "изчезват" безследно след кацането си в Русия(тук амеркинаците може да виждат съдба, глупости - истината - екипажа е бил екзекутиран след кацането - самолета откраднат и скрит).

След краят на Втората Световна Война Русия разполага с поне 4(потвърдени) непокътнати бройки на B-29. Туполев(авиационен конструктор, да не се бърка с Топалов моля) получава нареждане да направи нaпълно функционално копие на B-29. Все едно да паднат три-четири летящи чинии от небето и ние да седнем да им правим копия. Материалите от които е изграден B-29 са напълно непознати като сплави на руснаците(използват гофриран алуминии, а не композитни сплази от дуралуминии), начина на пресоване е бил мислен за невъзможен до този момент(отнема месеци да постигнат същата плътност и здравина), напречното сечение също не било постижимо според Туполев(още няколко месеца експерименти...). Аеродинамичните характеристики плюс теглото и тягата от двигателите изглеждало на руснаците сякаш това нещо теоретично не може да се отлепи от земята и с два тона динамит - пък било то и празен самолет.

За няколко години Туполев извършва грандиозен за времето си reverse enginnering и създава самолет който се различава по харектеристики с плюс минус 1-2% от оригиналният. Русия започва да произвежда сплави каквито до момента не са произвеждали. Двигатели каквито не са и планували да произведат. Този самолет получава името Ту-4. Параметри?

Дължина: (Ту-4 : 30,18 m) (B-29 : 99 ft 0 in (30.2 m))
Размах на крилете: (Ту-4 : 43,05 m) (B-29 : 141 ft 3 in (43.1 m))
Площ на крилете: (Ту-4 : [b]161,7 m