Както и да е.Видяло се е че нито ти,ното аз ще успеем да се убедим в нещо.Само ще кажа нещо.Този учен,който е казал това за самолета е бил от тогавшните толкова уважавани рационалисти,и много хора са му вярвали тогава.Че как да не му повярват,учен е бил,пък и науката тогава не е била кой знае колко развита,на картинка не са виждали даже и прототип на самолет,камо ли пък космически кораб да речем.Та как да не му повярват.И някой автор(не помня много имена)беше написл за научнофантастичната машина,подводен кораб и то пък вярно се оказа че един куп време след написването на тази книга е измислена подводницата ама карай.Другите теми няма смисъл да ги подхващам.Най-малкото не им е тук мястото.Светлината имала най-голяма скорост и неможела да се подмине.Нищо напротив това твърдение.Така е...засега,но едно време са твърдяли че и скоростта на звука не може да се подмине.Все повече хора включително и учени смятат че подминаването на светлинната скорост значи пътуване във време-пространството.Я си представи сега да кажем че душите извън тялото се движат със скорост много по-голяма от светлината.Ще ги изследваме с нашите знания...ама тамън никога.Може пък и затова да не сме ги видели още научно.Но както казах май никой не може да убеди в нищо другият.А относно сънищата,ако имаш желание първо се запознай по отблизо и тогава ще говорим че много трябва да изпиша,а и не съм запознат още на ниво учител.Само едно ще ти кажа.20 сънища,може да са насочени към едно и също нещо,може да са породени от емоции,а може и да показват нещо,може да са преки или косвени.То се разбира и човек,който ги сънува трябва да е малко запонат иначе по-добре от теб никой неможе да ти каже какво си сънувал.Но както и да е.Ти си рационалист.Щом това те задоволява напълно бъди такъв.Аз предпочитам да не съм,защото от най-налудничавите на пръв поглед теории са се появили едни от най великите изобретения и открития.Добре че е минало онова време,където са хвърляли на клада за малко по-различни идеи от възприетите,защото аз сигурно щях да съм сред печелившите.
Edit:Само още нещо да кажа.На доста хора в днешно време като им заговориш за антиматерия мислят че им говориш научна фантастика.
Но както и да е,момичето културно ни намекна да не и оспамваме повече темата с нашите спорове.