- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Форумен дневник"
Мда... тук вече е скучно... Няма драма, няма сеир. А днес е мечешкия ден за драма.'Баси кооолко много трябва да чистя...
Ставам... отивам да се избр1сна... порязвам се... д1жра една к1рпа на лицето си да спре кр1вта... ш'е ям... после малко CS мисля да поц1кам... филмченца няколко ш'е изгледам... ш'е излеза с мойта.... ш'е сложа край на теат1ра между мене и нея .... хм... ш'е се напия ш'ото я обичам мно'ооо... ш'е се прибера к1м 4-5 сутринта... ш'е прегледам пиян на кирка няколко теми в тийнпроблем-а и ш'е си легнем...![]()
Четох ужасно потискаща тема в "Любов" за починал човек, почнаха се едни дискусии за задгробен живот, за образи в огледалото... натоварих се..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Прочетох тази тема.
Току що се орибрах от Бразилия, щастлива и усмихната. Сега цъкам из форума и виждам колко имам да наваксвам. Дразня се, че някои потребители така и не се научиха да спазват правилата. Как може още да пишат на латиница не знам.. почвам да трия наред.
Писали са ми хора ЛС-та за съвети докато ме е нямало и им се извинявам, че им отговарям толкова късно, но нямах достъп до нета.
Иначе тази темичка е готина.
аз пък само чета... мнооого рядко пиша. а има раздели, които никога не съм отваряла, например прословутата "кофа".
най-обичам "всичко тийн накуп" и това е.
иначе съм във форума от 7 клас, а сега съм 11![]()
![]()
Колкото повече уча,толкова по-тъпа и малка се чувствам.Не разбрах кога се вдигна толкова нивото на знания,че да трябва да знаеш някои супер сложни неща по презумпция.
Кофти ми е че това уж е любимият ми предмет в университета,най-важният,най-полезният.Исках да положа много усилия да имам 6 по него,защото знам,че си струва..но се сетих късно да чета.
Във форума напоследък само си простея и пиша в тъпи теми :Д
сега се прибирам и гледам може би 1 новина че миглена се е върнала, ама иначе като цяло деня ми е шибан :С
ей ся апчихалабра трябва да дойде,ако не дойде..няма да й проговоря никога повече..![]()
London Tipton
Преди малко преглеждах раздел "Козметика и диети". Ужасих се! Правописът на 90% от потребителките е повече от нелеп! "КърдЕва коса", "креМвЕрш". "полУвин" и още, и още...Освен това имат някакви извратени представи за хубаво тяло.
![]()
![]()
току що отговорих на сигурно 10 ЛС-та едно и също и дори не се сетих да направя един copy/paste![]()
А пък един съфорумник почна да ме нарича от Меган -> Миглена и направо полудявам от ужас![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=247246
това ми попадна, още му се радвам:Д
Иначе се смеем на екзотични обяви за работа с една приятелка:Д
Ох гледам нещо телефона ми свети :С гледам преди време (лятото когато бях неадекватен) съм си записал 1 съобщение в календара че другата седмица ще ям бонбони от 1 мод, още си чакам разказа за бразилия :С
Възмущавам се от хората, които пишат в раздела "Философия и Религия"!
Как може 90% от всички пишещи там да отричат Бог и религията?
България отива на зле...
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Пък аз снощи докато се шматках и изведнъж, не знам откъде, се сетих за Свастика... Пък с'а като съм тука и не ми е интересно.
xaxaxaxax
радвах се досега на снимките на nia711 и guinessgirl, все хубави момичета.
сега ще видя Музика и Тв, че ми се помага в намирането на песни и филми, дано да има материал![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
страшно ми е тъпо,разцъквах в ''любов'' до сега.![]()
гледам да намеря някоя интересна тема в тоя форум ама не намирамповечето тук са някви кифли лигли лигльовци и още какви ли не абее гоялама простащина 12 13 годишни деца са мислят за 17 18 възмутена съм праят са на надути
ама нещо не става
съкс
Изпратихме 12 клас, след това си прекарах много хубаво.
Прибрах се преди час. Сега нещо разцъквам из всичко тийн. Прегледах темата за снимки. guinessgirl е хубава, чудя се защо все повтаря, че е дебела.
След малко ще ям и ще прегледам козметиките(и диетите).
Преди малко писах по история,а след това седнах и веднага се бутнах в Кофата..и там се накефих за пореден път,че Део е победител прочетох за голееемите проблеми на Ролфчето,че не и се виси при фризьора и сега ще излезна малко навънка да по дишам.![]()
To infinity and beyond.
Ядох, спах Е*бах и ли легнаах :ДDDDDDDDDdd
Скапана съм от работа, а имам още, ама губя време във форума хапвайки ягодки. Дори не е интересно. Все еднообразни и глупави теми. щА Raybeez нещо пише малко напоследък, а аз много обичам да му чета коментарите![]()
Плюс това едва сега забелязах, че черинка е с банАй ем ин шок !
![]()
Мисля си за глобала, отдавна не съм го мяркал, и дали още има цензура за ДOИП ? скучно а главата все още ме боли :С