- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Форумен дневник"
Днес яко си мързелувам и джиткам из форума.
Мачока се изявява като кофаджия.
До сега киснах в козметики(оле, козметика не беше ли 0.0) и диети, където намерих това съкровище:
Първоначално написано от nude
Форумния.ми.живот.от.няколк о.месеца.насам.е.замрял.тот лно.
Нищо.общо.с.преди...
Сложи си аватарче и ведро подписче ;]Първоначално написано от CheriHool
Аз.си.имам.профил.Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Просто.съм.банната.
Трябваше.да.ми.се.спре.нета. преди.2.седмици,но.се.отложи .и.чак.след.седмица.ще
напускам.форума
Надявам.се.до.тогава.мачока .да.ме.е.отбаннал.
Тоя.ник.е.тотално.зле.и.не.и кам.да.се.подвизавам.с.него .
просто.е.временен.
![]()
Първоначално написано от Jesus
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
тоз форум не е интересен като преди
Не разбирам защо хората се оплаквам. Мен ми е едно и също. Рядко мога да отварям форума, не мога да гледам снимки, освен ако не са от прикачи.ком и то много рядко...
Но днес влизам за 2ри път, пък и съм от хората с най-много мнения, макар че никога не съм се борила за това.
форумът е зло!
имам чувството, че пиша с невидими букви....
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
we might be strangers as well, right?
форумът е зло, индийд.
Канис ме накара да се засмея с подигравателната си снимка, предвид мразещото ми настроение днес, това е похвално!
Теда ме ядосва, не пише...
тези пък в Козметика и Диети са ми толкова комични с техните "менюта"
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
той ебава кифлите:Д
пхахахха:Д
забавлявам се на Мачо тея дни, много яко ала-овулацийно настроение вади:Д
разни приказни герои са незавършени в книжката за оцветяване,
докато други отдавна не са "на мода"
новата "журналистка" толкова болезнено напомня за Инката, че ако са един и същи човек, съм безнадеждно влюбена в него(човека:Д)
[off]'Инката' не работи вече за тийнпроблем от известно време.[/off]
идеално, тъкмо ще има повече време за мен:Д
batkodoki е съласен с мен по въпроса как трябва да се процедира при блефарит))) Просто подходящ повод да се напия довечера от кеф
А ако успея да убедя и радио Ереван, че сърцето е сетивно инервирано и боли ( http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=245781 ), напиването ще е безпаметно.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
снощи с приятели са напихме брутално... и постригахме единия 0 номер..
Няма сеир.
Получих вдъхновение...От днес почвам да си водя дневник на иначе така скучния ми и еднообразен живот! Бах му мамата!...Сигурно ще се депресирам още повече като си направя равносметка какво съществуване водя..после ще съдя мачока за нанесени травми върху психиката ми
От какво Woody омаза ИТ раздела няма една свестна тема. :/ Мачока явно не се е заяждал с никой днес, жалко. Сестра ми виси на прозореца и гледа навън, няма да си пожелавам да падне, защото така или иначе няма да се сбъдне. Като видя модератор под някой потребител и направо ми идва да го гръмна. Сещам се за една приятелка, с която съм скаран, което ми напомня, че трябва да отстъпя отново...Е**л съм го нека тя да ме потърси. Дано има нещо смешно в "Секс", да се посмея малко поне.
допреди малко срах, разбрах че ще ходя на купон тази вечервремето е кофти много, ама съм с кола. Свършиха цигарките и е голяма тъпня защото ми се пуши! Слушам некви песни... оооо вчера много се накефих на смс-ите
![]()