Цитирай Първоначално написано от bernol
Ако човекът, който обичате(казвам го, не за да ми кажете, че го правите, защото го обичате, а за да поясня че не става дума за случаен) ви признае че има несбъдната сексуална мечта да бъде доминиран от вас и би го възбудило много да му причините болка в сексуален контекст, как бихте реагирали? Не говорим за брутални неща, а примерно връзване, черно бельо, камшик, восък, щипки и тнт играчки. Ако решите да ми отговорите, поставете се мислено в ситуацията. Бихте ли отказали или да го напляскате през смях набързо или бихе влязли в ролята и да се постараете да усети какво си е пожелал? И с желание или само, заради него бихте го направили. Бих се радвал да ми отговорят хора с малко опит в тези неща, а не такива, които биха се изсмяли на темата. И бихте ли имали някакви психически пречки пред това да му причините по-силна болка или бихте се ограничили до актьорско майсторство?
може ли за протокола да кажеш поне ти на колко сте години да знаем какво да си представим?
защото за да почне някой да търси такива нестандартни изпълнения той трябва да се е пренаситил на нормален секс
ако сте дечурлига и вече такива неща ви се въртят из главите не е зле да посетите някой психолог да открие откъде идват тези мераци