.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Повече от фен

косми- помощщ

здравейте на 13 съм и съм момче и имам много косми по краката и ръцете кажете какъв начин има за по дълготрайно премахване прочетох някаде епилатори , кремове и кола маска кое е най добре и кажете моля ви ся кат хода с къс ръкав и кат почна с къси гащи шот времето е топ и наистина имам доста косми кат един от нашия клас който има кат мен горе долу и му видяха космите на краката и се гаа =[ го скъсват от подигравки не бил чувал за самобръсначка и т.н. кажете как да си ги махна за по дълготрайно и да си ги махам ли :SSSS защотот ако ще станат по големи прост нз

иди на кола маска
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А защо просто не ги подстрижеш Не си струва от сега да се обезкосмяваш напълно,защото до 2-3 год. ще ти писне
    А иначе епилатора и кола маската са най-ефикасни
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Аз ти препоръчвам да отидеш на козметик.

Повече от фен
    а тази коламаска колко често се прави и колко струва $

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Различните струват различни цени - вземи си Сара, около 1 лв. е. Прави се може би през 2-3 седмици в началото за тебе, казвам за тебе, защото не вярвам като жените да искаш да се маха всеки косъм постоянно, а после и по-рядко, защото космите намаляват.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Различните струват различни цени - вземи си Сара, около 1 лв. е. Прави се може би през 2-3 седмици в началото за тебе, казвам за тебе, защото не вярвам като жените да искаш да се маха всеки косъм постоянно, а после и по-рядко, защото космите намаляват.
    Аз такава ползвам и съм много доволна. Последния път даже пробвах да я мушна в микровълновата, че да се стопли. Много по-лесно е така, защото е по-течна и лесно се нанася на тънък слой (а когато слоят е дебел, по-трудно се махат космите и остава кола маска по кожата).

Голям фен Аватара на Dollystar
    Абе ти си момче кви кола маски кви епилатори, всички момчета имат косми по краката и ръцете, а колко от тях си ги махат? Аз познавам само 1 фр. за др не се сещам поне от мойте фр. де ! Както каза Зориту по-добре ги подстрижи ако са ти толко неприятни!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Абе ти си момче кви кола маски кви епилатори, всички момчета имат косми по краката и ръцете, а колко от тях си ги махат? Аз познавам само 1 фр. за др не се сещам поне от мойте фр. де ! Както каза Зориту по-добре ги подстрижи ако са ти толко неприятни!
    добре дошла в 21 век

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    с кола маска и в продължение на година ще ти отънеят и после може да спреш да си ги махаш.а ти защо искаш да си ги махнеш защото ти не се харесваш или защото дръгите не те харесват-нормално е момче да има косми нали или аз са бъркам нещо

Повече от фен
    доста са ми големи и черни мн хора са ми казвали да ги 'махна и се пак съм само на 13(14)

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от vow
    доста са ми големи и черни мн хора са ми казвали да ги 'махна и се пак съм само на 13(14)
    еми мисля че е по важно ти какво искаш а не какво са ти казвали хората.тялото си е твое решавай сам.

На ръцете не си ги махай, после много ще съжеляваш, защото ще станат още по отвратителни .. Като за начало махни си космите на краката с самобрасначка,за да не те боли толкова .. изчакай да минат 3 -4 дни и докато са още съвсем малки ги мини с епилатора.След като се епилирам 20 дни нямам проблеми, а за ръцете .. купи си кислородна вода от аптеката.Намажи си ръцете с водата и излез на слънце.Пвари го 2-3 поредни дни и космите ти ще станат напълно руси.Не си заслужава да си ги махаш

MadeOfWater
    МнениеПуснато на: Съб Май 09, 2009 2:00 pm Заглавие:
    Dollystar написа:
    Абе ти си момче кви кола маски кви епилатори, всички момчета имат косми по краката и ръцете, а колко от тях си ги махат? Аз познавам само 1 фр. за др не се сещам Very Happy Very Happy Very Happy поне от мойте фр. де ! Surprised Както каза Зориту по-добре ги подстрижи ако са ти толко неприятни! Cool

добре дошла в 21 век Cool
    +1
    И аз си мисля че наи добре на козметик да идеш няма да ти излезне повече от 20 лева

Повече от фен
    мс за отговроите

anonymous497065
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    А защо просто не ги подстрижеш Не си струва от сега да се обезкосмяваш напълно,защото до 2-3 год. ще ти писне
    А иначе епилатора и кола маската са най-ефикасни
    Най-добре на фризьор.

Град
    Wonderland
    кола маска

и деба защо всяка втора тема е ''косми'',''обезкосмяване'' и пр.?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    с кола маска как боли.......
    аз ги бръсна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

На 13 , момче и тръгнал да се обезкосмява
    Боже какви времена настъпиха , когато бях аз на 13 не мислих за епилатори и тем подобни .. пък да не говорим за връстниците ми момчета , който само колелата ги интересуваха ..

Би ли ми казал , коя 'мацка' ще ти гледа краката на 13г ?
    Иначе бих ти казала какво да правиш , но майка ти едва ли много ще и хареса да влезне в стаята на сина си и да види как се клепе с кола маска

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Братле, дръж космите и ги остави като им дойде времето =D
    Само едно ще ти кажа ако решиш да ги махнеш - козметик!
    Не слушай жените, само лъжат xD Мъжкия косъм е доста по-различен от женския и епилатора направо къса гласни струни xD А и те са устроени да държат на такава болка, пък и не ги бръсни, защото една седмица ще ги забравиш и тогава ще станеш като баце Реджеп xD
    Аз кат тренирах плуване си ги бръснех и после съжелявах, нема ти казвам кво беше на първата кола маска, 2 години бръснати косми, оревах орталъка, ама после изстъняват.
    Въпреки тва - рано ти е. Прочети отговорите след некоя друга годинка, ако пак си на тоя акъл, имай предвид че обезкосмяването е голяма хамалогия и досадна работа.

Повече от фен
    значи кислород вода 6%

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    .. значи и аз съм момче, и аз съм на 13, и аз имам много косми по краката и както съм си по-бял много ми испъкват, но не мисля да ги махам - защото мисля че веднъж започна ли трябва все да си ги махам .. Досега никой не ми се е подравал за това, защото все пак си е нормално .. А до късите гащи не се притеснявам, защото сега лятото като тръгна по плажа хващам тен, а космите по краката ми стават някак по-жълти (изгарят) и изобщо не стои лошо т.е не се забелязват ..

Град
    В Страната на чудесата ;р
    Пич, най-добре не ги махай. Ние момичетата харесваме мъже с косми по краката. Такива голички като охлюви не са ни симпатяги
    http://www.girl-in-love.hit.bg

"I love to live and live to love!"

Цитирай Първоначално написано от borislavka
    Пич, най-добре не ги махай. Ние момичетата харесваме мъже с косми по краката. Такива голички като охлюви не са ни симпатяги
    Хах да бе горили.Не мога да го разбера това,супер грозно е !

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    но не мисля да ги махам - защото мисля че веднъж започна ли трябва все да си ги махам
    Зависи с какво.ако е с епилатор или кола маска ше станат и по-малки.
    А до автора - Ако ще ги махаш, защото ти се подиграват по-добре недей!Ще изглеждаш жалък и то много.
    Ако си ги махаш си ги махни заради себе си, ако така си се чувстваш по-конфортно давай, но не ги махай, защото някой педераст ти е казал, че е грозно.Не казвам, че е гейско да си обезкосмяваш краката, просто ти казвам да не го праиш заради другите..тъпо е и е жалко.
    ала бала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си