.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Маска

Маска

Можете ли да ми препоръчате някаква маска за коса

Газ + яйца..
    нещо такоа, сестра ми си праи нещо подобно..
    ала бала

Говоря за марка,а не домашна

Miosotis-с костен мозък и плацента,на Шварцкоп също са много добри.Гарниер Фруктис ги хвалят,но не мога да кажа нищо от личен опит.Но тази с костен мозък и плацента е много добра

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз съм доволна от маските на Elseve

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

zex si tazi s placentata edna prqtelka mi be6e govorila za neq be6e mnogo dovolna

Мега фен Аватара на Infinity
    L'oreal с пчелно млечице....Уникална
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на SunSmile
    За тази с костния мозък и плацентата съм чувала доста противоречиви мнения. Консултирах се с леля ми, която определено разбира от такива продукти. На някои хора им действа точно обратното и косите им започват да падат малко повече. При други ефекта е невероятен. Аз нямам смелост да я пробвам поне за сега.

Използвам на Глис Кюр, защото в моя град няма маски на Kerastase Paris. Използвала съм на Kerastase бялата серия с оранжевите капачки и бях много доволна. Предимно серумите за коса. *Серията е доста скъпа, но си заслужава

Сега използвам Глис Кюр - новата серия за изправяне, иначе съм много доволна като цяло от марката и всичките й продукти.
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ползвала съм маски на Дав, Глис Кюр, Еслев с пчелно млечице и съм доволна от всичките, но като че ли от последната най-много, защото съм руса сега, което само по себе си говори за много изтощаване.

Мега фен Аватара на SunSmile
    За тази с костния мозък и плацентата съм чувала доста противоречиви мнения. Консултирах се с леля ми, която определено разбира от такива продукти. На някои хора им действа точно обратното и косите им започват да падат малко повече. При други ефекта е невероятен. Аз нямам смелост да я пробвам поне за сега.

Използвам на Глис Кюр, защото в моя град няма маски на Kerastase Paris. Използвала съм на Kerastase бялата серия с оранжевите капачки и бях много доволна. Предимно серумите за коса. *Серията е доста скъпа, но си заслужава

Сега използвам Глис Кюр - новата серия за изправяне, иначе съм много доволна като цяло от марката и всичките й продукти.
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Купи си от професионалните на L'Oreal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си