Можете ли да ми препоръчате някаква маска за коса![]()
Газ + яйца..
нещо такоа, сестра ми си праи нещо подобно..![]()
ала бала
Говоря за марка,а не домашна![]()
Miosotis-с костен мозък и плацента,на Шварцкоп също са много добри.Гарниер Фруктис ги хвалят,но не мога да кажа нищо от личен опит.Но тази с костен мозък и плацента е много добра![]()
zex si tazi s placentataedna prqtelka mi be6e govorila za neq be6e mnogo dovolna
![]()
L'oreal с пчелно млечице....Уникална![]()
To infinity and beyond.
За тази с костния мозък и плацентата съм чувала доста противоречиви мнения. Консултирах се с леля ми, която определено разбира от такива продукти. На някои хора им действа точно обратното и косите им започват да падат малко повече. При други ефекта е невероятен. Аз нямам смелост да я пробвам поне за сега.
Използвам на Глис Кюр, защото в моя град няма маски на Kerastase Paris. Използвала съм на Kerastase бялата серия с оранжевите капачки и бях много доволна. Предимно серумите за коса. *Серията е доста скъпа, но си заслужава
Сега използвам Глис Кюр - новата серия за изправяне, иначе съм много доволна като цяло от марката и всичките й продукти.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ползвала съм маски на Дав, Глис Кюр, Еслев с пчелно млечице и съм доволна от всичките, но като че ли от последната най-много, защото съм руса сега, което само по себе си говори за много изтощаване.
За тази с костния мозък и плацентата съм чувала доста противоречиви мнения. Консултирах се с леля ми, която определено разбира от такива продукти. На някои хора им действа точно обратното и косите им започват да падат малко повече. При други ефекта е невероятен. Аз нямам смелост да я пробвам поне за сега.
Използвам на Глис Кюр, защото в моя град няма маски на Kerastase Paris. Използвала съм на Kerastase бялата серия с оранжевите капачки и бях много доволна. Предимно серумите за коса. *Серията е доста скъпа, но си заслужава
Сега използвам Глис Кюр - новата серия за изправяне, иначе съм много доволна като цяло от марката и всичките й продукти.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Купи си от професионалните на L'Oreal.