.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    Los Angeles

Купувам: Twilight

Ъмм хораа търся плакати на "Twilight" много много който има на "Здрач" нека пише може да разменим кажете на кой ви трябва плакат и ще разменим

Редактирано от ProstoAz
    2 точка от допълнителните правила на раздела!
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Повече от фен
    Имам много плакати на Здрач и в замяна търся на : Кристиано Роналдо , Манчестер Юнайтед , Ливърпул , Стивън Джерард , Avril Lavigne , Barcleys Premiership , SMS , Lubovta e vuv Vuzduha , NightWish , Within Temptation , Eminem , Dimityr Berbatov , Preslava , Guns N Roses , Lilana , Big Sha , Pink Floyd , Bobby Leshley , ABBA , Boney M , Modern Talking , Sunshine Reaggue , Gago Drago , Lebron James , Shakil O'Neal

Град
    Los Angeles

плакати

имам плакат на Манчестер Юнайтед
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kingkong23
    Имам много плакати на Здрач и в замяна търся на : Кристиано Роналдо , Манчестер Юнайтед , Ливърпул , Стивън Джерард , Avril Lavigne , Barcleys Premiership , SMS , Lubovta e vuv Vuzduha , NightWish , Within Temptation , Eminem , Dimityr Berbatov , Preslava , Guns N Roses , Lilana , Big Sha , Pink Floyd , Bobby Leshley , ABBA , Boney M , Modern Talking , Sunshine Reaggue , Gago Drago , Lebron James , Shakil O'Neal
    леле, как слагаш преслава до гънс

Повече от фен
    emo_girl953 я си дай скайпа може да трампим нещо

здр

имам много плакати и статии за филма. а ти имаш ли играчки от шоколадови яйца Киндер Сюрприйз?
    сайта на който може да ги видиш е:
    www.posterstars.blogspot.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си