.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Кожата на лицето

здравейте
    нямам акне или някакви други кожни проблеми, дето трябва да се лекуват, но от известно време постоянно ми се появяват някакви единични пъпки по челото, слепоочията, около устата, носа и в тая област и е супер гадно. На всичкото отгоре ми остават и белези после. Мия се с Гарние 3в1 (не, че помага ама..) също и с тоник на Елея всеки ден, но все се появяват нови и нови. Направо ще се гръмна. А до преди половин година всички ми се изнендваха как кожата ми винаги е била гладка и без нито една пъпчица. Не знам какъв може да е проблема. Уж не ям много сладко и тежки храни, пия витамини.......
    дайте някакъв съвет или продукт да си купя

Град
    Свищов
    еее то пък не може изобщо да нямаш пъпки!нормално е да ти излизат от време на време.ако не ги стискаш няма да ти остават белези!

но преди никога не съм имала пъпки
    а сега излизат МНОГО

случва се не може цял живот да имаш перфектна кожа (макар на мен много да ми се иска ) но не мога да ти препоръчам нещо ефикасно,защото на мен нищо не ми е помогнало.Продължават да ми излизат пъпки,понякога малко,друг път - повече..
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Значи,нормално е след като ти свърши(цикъла) да ти се появят 1-2 пъпки,а за това какво помага,има един крем Кларина,вземи си го от някоя аптека,ако не се лъжа е български и много помага.
    Успех!

Иди на дерматолог
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от excellence
    но преди никога не съм имала пъпки
    а сега излизат МНОГО
    На колко си години ?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

нормално е да ти се появи някоя пъпчица, но за да се справиш по - бързо с нея пробвай това: Вечер преди да си легнеш потопи една клечка за уши в гореща вода и я допри до пъпката, след това намажи с нещо на спиртна основа за премахване на пъпки. До сутринта пъпката ще се е изтеглила и възпалението няма да го има :P на мен ми помага :P успех
    Life is just a dream on the way to death... so what should we do? To enjoy life the most or hiding like ghosts... ?

на 17 съм.
    и не мисля да ходя на дерматолог.. то ако за всичко се ходеше пшо лекари... не е чак такава болка за умиране, че да ходя на лекар.
    Мислех си, ако има нещо, с което мога да спомогна за премахването им.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    .. значи препоръчвам ти да спреш гарниера, защото преди си нямала пъпки тоест сигурно кожата ти не е мазна, а гарниера исушава много, а кожата за да осигури баланс почва да омазнява още повече и като спреш да използваш гарниера, кожата ти може да е още по-проблемна ..

(това е мое мнение - не съм специалист)

Мега фен Аватара на Mi6inka
    еми щом преди си нямала а сега са започнали да ти излизат си смени козметиката ,която ползваш за лице..и аз съм така -никога не съм имала пъпки ..но докато намеря правилните гелове ,тоници и т.н. все ми се показваше някоя и друга пъпка...

п.п. Ако те интересува ,продуктите за лице ,които използвам са ексфулиращ гел на регал ,на Avon - Planet spa серията която е за лице продуктите (много съм доволна) ,тоника ми за лице е на Thalloderma (те се водят мисля дерматологична козметика и лично аз съм доволна от продуктите им )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си