- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичета и момчета-какво мислите вие?
Мъжете, които никога не правят първата крачка, автоматично загубват интерес, когато момичетата поемем инициативата.![]()
Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!
Значи не им е толкова зор ...Ам на мен ми се е случвало момчето да се престраши и аз от този момент просто изгубих интерес...
зависи до колко го харесваш...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Различни хора , различни идеали . Някои предпочитат момчето да направи първата крачка , други - момичето .Глупаво е да казваш че момчетата губят интерес , когато момичетат поемат инициативата.В много случаи е точно обратното .
Да така е хората са много и най-различни!Но поне аз в момента съм попадала на такива случаи...та затова ми е интересно вашето мнение.Благодаря предварително за което!![]()
Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!
Всичко зависи от това дали ще случиш на точен човек. Ако е някой каприз, нищо чудно просто да иска да провери доколко може да те завърти на пръста си, щом покажеш афинитет. Обратно, ако момчето е свястно, дори да не те харесва, ще се отнесе с уважение към теб.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
зависи от ситуацията![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Понякога и така става.При мене стана така-аз правя крачка-той се знае к'во да прави и се държи като дете,той прави крачка-аз го режа из дънo.Е все пак сега сме заедно
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Много се радвам за вас!Но явно той се е престарашил и е показал,че има чувства към теб.Ти колко дълго го чака,да се разбере със себе си?
Ами доста дълго го почаках-около половин година и вече на края бях изгубила надежда.И накрая му казах веднъж за винаги да реши дали иска да сме заедно,а ако не иска да забрави за мене просто.Как да ти кажа той и до днес си е такъв.Все чака аз да направя нещо,а когато го направя започва да се чуди.
I'm not in love
baby I'm not in love
Ами възхищавам се на търпението което си проявила,и ти пожелавам да продължаваш все така!
Мерси мерси.Късмет и не тебе и горе главата-и най-големия инат рано или късно омева .Просто в един момент разбира,че не е 2 клас и никое момиче няма да му търчи по петите вечно.
I'm not in love
baby I'm not in love
....в пъти съм правила първата крачка,да си кажа честно не съм усещала подобно нещо![]()
вярвай си.. има такива, които когато момичетата поемат инициативата разбират че може да има нещо между тях и те правят 2рата крачка..
И точно тези момчета не поемат инициатива точно поради това, че се срахуват че ще бъдат отхвърлени..
аз нищо не разбрах
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
1+Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
правила съм 1-2 пъти първата крачка инещата не се развиха добре нататък,затова се отказах..предпочитам момчето да направи първата крачка и ако го харесвам ще отвърна..неприятна е ситуацията,когато обаче той изчаква прекалено дълго,защото едно такова чакане вместо да ти повиши интереса към даден човек може да го направи почтиии нулево![]()
Правила съм първата крачка. Имало е както откази, така и добри попадения. Със сегашния ми приятел аз бях тази, която пое инициативата и не съжалявам. Зависи наистина от човека насреща. Даже при отказ момчетата са се държали кавалерски и не са се присмивали на чувствата ми, за което съм им безкрайно благодарна. Даже с единия сега сме много добри приятели.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
според мен изобщо не загубваме интерес като момичетата поемат инициативата, просто често някои момичета започват да се държат адски странно и правят някакви странни неща, които само ни объркват (или поне мен де, ама не съм само аз) трудни сте за разбиране момичетатаПървоначално написано от Bufti4ka
, но това не е повод за отчаяние у никого
![]()