.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Град
    Sofia

За момичета и момчета-какво мислите вие?

Мъжете, които никога не правят първата крачка, автоматично загубват интерес, когато момичетата поемем инициативата.
    Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Значи не им е толкова зор ... Ам на мен ми се е случвало момчето да се престраши и аз от този момент просто изгубих интерес... зависи до колко го харесваш...

Различни хора , различни идеали . Някои предпочитат момчето да направи първата крачка , други - момичето .Глупаво е да казваш че момчетата губят интерес , когато момичетат поемат инициативата.В много случаи е точно обратното .

Град
    Sofia

:)

Да така е хората са много и най-различни!Но поне аз в момента съм попадала на такива случаи...та затова ми е интересно вашето мнение.Благодаря предварително за което!
    Отдайте се на желанията си, правете това, което ви се иска.. вслушайте се във сърцето си... тогава ще бъдете наистина щастливи!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Всичко зависи от това дали ще случиш на точен човек. Ако е някой каприз, нищо чудно просто да иска да провери доколко може да те завърти на пръста си, щом покажеш афинитет. Обратно, ако момчето е свястно, дори да не те харесва, ще се отнесе с уважение към теб.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Не винаги е така.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    зависи от ситуацията
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Понякога и така става.При мене стана така-аз правя крачка-той се знае к'во да прави и се държи като дете,той прави крачка-аз го режа из дънo.Е все пак сега сме заедно
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    Sofia

:)

Много се радвам за вас! Но явно той се е престарашил и е показал,че има чувства към теб.Ти колко дълго го чака,да се разбере със себе си?

Ами доста дълго го почаках-около половин година и вече на края бях изгубила надежда.И накрая му казах веднъж за винаги да реши дали иска да сме заедно,а ако не иска да забрави за мене просто.Как да ти кажа той и до днес си е такъв.Все чака аз да направя нещо,а когато го направя започва да се чуди.
    I'm not in love
    baby I'm not in love

Град
    Sofia
    Ами възхищавам се на търпението което си проявила,и ти пожелавам да продължаваш все така!

Мерси мерси.Късмет и не тебе и горе главата-и най-големия инат рано или късно омева .Просто в един момент разбира,че не е 2 клас и никое момиче няма да му търчи по петите вечно.
    I'm not in love
    baby I'm not in love

....в пъти съм правила първата крачка,да си кажа честно не съм усещала подобно нещо

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    вярвай си.. има такива, които когато момичетата поемат инициативата разбират че може да има нещо между тях и те правят 2рата крачка..
    И точно тези момчета не поемат инициатива точно поради това, че се срахуват че ще бъдат отхвърлени..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз нищо не разбрах
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Всичко зависи от това дали ще случиш на точен човек. Ако е някой каприз, нищо чудно просто да иска да провери доколко може да те завърти на пръста си, щом покажеш афинитет. Обратно, ако момчето е свястно, дори да не те харесва, ще се отнесе с уважение към теб.
    1+
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    правила съм 1-2 пъти първата крачка инещата не се развиха добре нататък,затова се отказах..предпочитам момчето да направи първата крачка и ако го харесвам ще отвърна..неприятна е ситуацията,когато обаче той изчаква прекалено дълго,защото едно такова чакане вместо да ти повиши интереса към даден човек може да го направи почтиии нулево

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Правила съм първата крачка. Имало е както откази, така и добри попадения. Със сегашния ми приятел аз бях тази, която пое инициативата и не съжалявам. Зависи наистина от човека насреща. Даже при отказ момчетата са се държали кавалерски и не са се присмивали на чувствата ми, за което съм им безкрайно благодарна. Даже с единия сега сме много добри приятели.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Sofia

Re: За момичета и момчета-какво мислите вие?

Цитирай Първоначално написано от Bufti4ka
    Мъжете, които никога не правят първата крачка, автоматично загубват интерес, когато момичетата поемем инициативата.
    според мен изобщо не загубваме интерес като момичетата поемат инициативата, просто често някои момичета започват да се държат адски странно и правят някакви странни неща, които само ни объркват (или поне мен де, ама не съм само аз) трудни сте за разбиране момичетата , но това не е повод за отчаяние у никого

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си