.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

След разбито сърце трудно се влюбваш

След като ме отрязаха по най-гадния начин вече немога да изспитвам същите чувства както преди.И това продължава вече почти 1 година.Отрязвам ги всички които ме харесват,та дори и свестните.Някои да пише ако му се е случвало...
    The night I laid my eyes on you,
    Felt everything around me move
    Got nervous when you looked my way
    But you knew all the words to say

Случвало ми се е . Наистина е гадно и за теб и най-вече за ухажорите ти. Само времето може да ти помогне , знам че е клише но е вярно . Тази една година не е толкова много време . Когато си готова ще имаш връзка отново . Целият живот е пред теб , ще срещнеш някой в който да се влюбиш , само не си давай много зор. Любовта идва когато най-малко очакваш . И все пак недей да отрязваш ухажорите ти преди да си ги опознала.Може някой от тях да се окаже момчето за теб.

не ми се е слу4вало-това е супер тъпо.все едно да кажеш-един път си купих хляб но той беше мухлясал затова пове4е никога няма да си купувам хляб независимо колко добре изглежда
    наранявали са ме страшно много но не ме е страх да се влюбя отново защо знам 4е хубавите моменти са си незамени и си заслужават болката след това.по-добре да загубиш любовта отколкото никога да не си я опознал
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И при мен се получи нещо подобно Ходих с едно от плейбойчетата на града,голяма любов беше,но до един даден момент,в който се появи една хлапачка,която започна да ни настройва един срещу друг На края не издържах и след почти 11 месечна връзка го зарязах.От тогава до сега минаха почти 2 години,но аз все още не съм го преодоляла напълно След като скъсах с него бях с едно момче за 8 месеца,но когато усетих,че нещата се задълбочават и го разкарах.После тръгнах с едно друго момче ... Бяхме заедно около 6 месеца и пак същата история ... На края ходих с един 3 месеца и нещата се повториха Сега се "зарибяваме" с едно момче (първата ми любов),държим се точно като двойка,нооо аз държа да се знае,че между нас нещата (за сега) не са сериозни ... И не,защото не искам да са,а защото знам,че ако се сближим още и ще го нараня по същия начин,по който го бях наранила на няколко пъти преди години Наистина е гадно,нооо с времето се свиква ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

до болка познато приятелю...всяка следваща си отива с нещо от теб и никога няма да е същото..

Повече от фен
    Град
    sofia

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Едва ли са малко хората, на които им се е случвало така да бъдат наранени. Още с първия си приятел бях случила на момче, с което си пасваме - разбирахме се, обичахме се много силно (той продължава да ме обича), бяхме заедно година и половина; но след едни много груби думи, които ми наговори, нещо се пречупи в мен и изстинах. Скъсах с него, а след това просто спрях да чувствам такава тръпка към потенциални "гаджета".
    Той много ме нарани - с моя упорит магарешки характер ме накара да се откажа от нещо, за което съм се борила и съм градила 2 години. Въпреки това продължавам да си мечтая пак да се влюбя, ако ще пак да ми бъде разбито сърцето. Сигурно е нормална реакция, не знам. Нали дори когато си изгори крилцата, пеперудата пак се стреми към огъня.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Не ми се е случвало,защото не са ме "отрязвали" , но ако скъсам със сегашния си приятел нз след това как ще съм с друг.
    Нормално е .

Град
    Deserted town
    Цитирай Първоначално написано от justbebsi
    Само времето може да ти помогне , знам че е клише но е вярно . Когато си готова ще имаш връзка отново . Целият живот е пред теб , ще срещнеш някой в който да се влюбиш , само не си давай много зор. Любовта идва когато най-малко очакваш .
    +1 И още едно нещо:Остави се на произвола на съдбата,живей за мига,не за бъдещето или за миналото... И както каза justbebsi опознай ухажорите си преди да ги отблъснеш,наистина може някой от тях да е момчето за теб...

You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Е и аз преди време бях доста влюбена. Мислех си, че е невъзможно да изпитвам такива чувства към който и да е друг след това. И досега мисля, че съм била права. Минаха 2 години. Първоначално и аз не можех да се влюбя, търсех, но не намирах. Е появи се... макар и не същото онова сладко чувство. Малко по-различно е, но все пак след време може и да стане много по-силно. На това се надявам.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    мн кофти,но ще мине и тоз период
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ужасно кофти е.В момента съм така и аз от почти година.Мислех, че е просто период и всичко ще отмине, но не мога..Не мога както преди..просто не е същото...Че си сглобих сърцето донякъде е така, но.. никога няма да обичам пак така... Тогава просто чакаш да мине...Ако изобшо някога мине...

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    мн кофти,но ще мине и тоз период
    +1
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами да, случвало ми се е... И в момента даже е така Вече година и половина почти режа всеки, който се опита да се доближи до сърцето ми и не мога да се влюбя... Гадно е, защото като те предадат и после всички ти се струват еднакви и не можеш да им вярваш от страх да не стане същото ... Не знам колко лекува времето, аз уж се бях излекувала ама пак се разболях...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Не знам какво е. На мен по начало ми е трудно да се влюбя.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    не ми се е слу4вало-това е супер тъпо.все едно да кажеш-един път си купих хляб но той беше мухлясал затова пове4е никога няма да си купувам хляб независимо колко добре изглежда
    наранявали са ме страшно много но не ме е страх да се влюбя отново защо знам 4е хубавите моменти са си незамени и си заслужават болката след това.по-добре да загубиш любовта отколкото никога да не си я опознал
    Браво евала +18765459876543

Град
    на ЛуНаТа
    случвало ми се е... бях лудо влюбена а той ме заряза и ми каза че никога не ме е обичал.. и наистина трудно преживях тази раздяла.. но пак се влюбих и сега съм със едно прекрасно момче
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Re: След разбито сърце трудно се влюбваш

Цитирай Първоначално написано от tekila_sunrise
    След като ме отрязаха по най-гадния начин вече немога да изспитвам същите чувства както преди.И това продължава вече почти 1 година.Отрязвам ги всички които ме харесват,та дори и свестните.Някои да пише ако му се е случвало...
    О да.. случвало ми се е.. Година и половина правех точно това.. отрязвах всеки който ме харесва.. преди месец се влюбих.. Момчето някак си ме предразположи, бях себе си.. Обичам го, а той ме отряза. Не знам дали ще се доверя пак на някой по този начин..

1 че се нараняваш сама,2ро те нараняваш и другите!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

аз се влюбих след няма и месец след 2 годишна връзка и тази любов,която изпитвам сега е в пъти повече и осъзнах,че сърцето ми не е било истински разбито.Не отричам,че в началото ме беше страх и тази връзка да не е лъжа,но това бързо минава

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Случвало ми се е.Бях се отказала от мъжете тотално и не исках връзка,колкото и да ми беше самотно на моменти.После тръгнах с 1,ама то беше толкова нелепо-за 3 месеца,като сме се виждали веднъж в седмицата.Даже не му казах,че не искам да съм с него,просто спряхме да си оговяряме срещи.Но сега съм щастлива. Винаги може да се влюбиш отново.Явно просто не си намерила още такъв човек.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

не съм имала такъв проблем но си мисля че е нещо като защитна реакция да не се случи нещо подобно както в миналата ти връзка

Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    не съм имала такъв проблем но си мисля че е нещо като защитна реакция да не се случи нещо подобно както в миналата ти връзка
    Именно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Случвало ми се е И продължава да ми се случва ,, Направо имам чувството , че тая връзка ми разби не само сърцето ми и целия ми живот :@ ,, А беше толкова красиво ,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

абе в тоя форум много истории като моята намирамм... дамм случавало ми се е даже сега на скоро... първо ме отряза на рд-то ми и после (по най-голяма случайност) на 14 февруари... съсипва ми живота тоя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си