Здравейте..няма да изпадам в дълбоки подробности и да ви разказвам цялата случка.Да речем,че при някакви обстоятелства с едно момче сме били доста близки за няколко дни.Тогава и аз не знаех дали го харесвам.Бяхме на екскурзия за 3 дни..имаше и още приятели и 1 вечер още някак си се разделихме по двойки(а преди това просто си бяхме приятели..никoй с никого не излизаше..)
..и спане по двоки (само спане) ..3 дни доста близки отношения
И проблема..върнахме се и всичко си е по старо му..само дето аз осъзнах,че имам някъкви симпатии към въпростоно момче.И не знам стана ми нещо..държа се странно.След всички явно напразни надежди ми е супер криво.Аз напълно осъзнавам,че е само увлечение..обаче не мога да спра да мисля за него.Спомням си всеки един момент..
Според вас как да си го избия от главата?Всички казват,че много съм се променила след тези няколко дни..а и аз усещам.В един момен като си помням и ми е хубаво..в следващия започвам да плача..
..не искам да започна да го харесвам по-сериозно,защот явно между нас няма нищо да стане и аз ще си страдам като глупачка.И дори да ви изглежда глупаво за мен е различно,защот супер бързо се привързвам към хората..