.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Споко, ще те отреже. Или ще те изчука и ще отреже. Или ще те чука докато намери по-добро и ще те отреже. Все тая..

Тръгне ли едно момче с думите "не искам да те наранявам", "ти не заслужаваш това" и подобни лайна, нещата са ясни. В общия случай би искал да те изпука веднъж-дваж, но или не те харесва за сериозен партнъор, или въобще не търси такъв.. и предпочита да не задълбава нещата.

Разберете - ако даден мъж (изключвам тоталните сдуханяци и супер затворените типове, но те не са мъже, поне от моя гледна точка) иска да бъде с жена, която ясно му е показала, че го харесва (а вие сте се целували, от това по-ясно - здраве му кажи!), той щеше да върши нещо по въпроса. Щом не го прави, изводите са ясни..

...
    Another version of the truth..

Пряко,точно,ясно следващият път,когато се видите го попитай ,,В какви отношения искаш да сме?'' според това,което ти отговори,казваш това,което мислиш ,,Аз не искам да сме заедно само за спорта....и т.н.,, ...кажи всичко,което както го мислиш,няма да сбъркаш...Слагай картите на масата и успех..

Поговори си с него, за да бъдете наясно и двамата. Питаш и го и толкова. Ако наистина те харесва-работата оттам нататък е ясна...
    Успех!!!

Супер фен
    Ми хванете си поговорете, то друг начин да се разберете няма.
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от spensi
    Според мен не те взима на сериозно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си