- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за фешън облечените момчета ?
Смешни са. То бива да се интересуваш от външния ти вид, но повечето просто прекаляват.
Stay up all night with the stars *
Не ме интересуват особено .
П.С. повечето прекаляват с цайсите , някой дори с грима.. но има и сладки
.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
http://www.entertainmentwallpaper.co..._dempsey09.jpg
ей тва е мъж.
На външен вид са ми отвратителни, но понеже не познавам никакви момчета ФиЕшЪъНЧиТЪъ и не мога да кажа какви са като хора![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
търсих доста докато намеря въпросната снимка... ама тва за мен е нормално изглеждащ МЪЖ
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/i...a542d11fbc.jpg
мисля си как може да ни завиждате толкова много, ние сме просто заблудени хора слушащи чалга![]()
Упорито опитваш да се представиш за по-тъп, отколкото си. И успяваш, което е ФЕНОМЕНАЛНО!Първоначално написано от Jesus
Grumpy old madman
С дишане "уста в гъз" няма да стане. Не надуваш на правилното място, ама няма нищо. май ти харесва.Първоначално написано от Jesus
Grumpy old madman
а това ми напомни за
просто ми е скучно :СГошо и Пешо спасяват удавник. Изкарали го на брега и Гошо казва:
- Най-успешното изкуствено дишане било уста в гъз. Взели една тръба, мушнали я в гъза на удавника и Гошо надува. По едно време се уморил и дал на Пешо. Пешо лапнал тръбата, надува и по едно време казва на Гошо:
- Гоче, тая тръба има вкус на гомно!
- Ми Пешо, като те знам какъв си гнуслив, я обърнах от другата страна, дето не съм я лапал..
![]()
вицът е ебати тъпия
![]()
![]()
Вицът може и да е тъп, но Хесуса като същински Къци успя да го направи "забавен"!Първоначално написано от afterforever
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
признавам![]()
аз съм тъци учителя на къциох май ще е само това от мен за тази вечер лека
хесу... донт лийв ас... уи лов ю... по наш си начин![]()
мошно секс през дрехи с тея , ей![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Ти няма ли да си ми връщаш пресата за коса, а? Вчера като валя дъжд и прическата ми тотално се скапа! не си личеше изрусеното кичурче в опашчицата!Първоначално написано от Raybeez
Айде утре ми го носи, пък аз ще ти върна фон дьо тена, че нещо не ми писва на тена, които направих на соларюма тия месеци.
Grumpy old madman