- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за фешън облечените момчета ?
Не ги забелязвам да бъдем честни. И без тва всичките си приличат почти.
Your pseudo sunshine I don't need.
http://gal2.impulse.bg/galleries/soc...352_00_600.jpg
шлядуркувциии
Обличат се като траверси, защото по такива си падат момичетата (или поне безмозъчните маси). Аз лично не мисля, че ще ме изтраят и ден облечен така вкъщи. Всъщност, едвали някой баща на момчетата от снимките, е наистина горд от сина си.![]()
Скайп: doombringer2006
^ не че защитавам някой, но баща ти е горд с теб, съдейки по това как се обличаш ли?
то густо, то пусто
Абе зависи... разбирам някое момче да иска да стегне външния си вид, ама напоследък се завъдиха много пед***си, това тяхното е ПРЕКАЛЕНО! Нормално ли е едно момче да е по-женствено от момичето?! Ужас.. и като ми сложат тия никове "VIP; MoDElChEtYyY; MeG@ GazAr; SeXy PlAyBoY" и тн направо падам..![]()
![]()
![]()
много са самоуверени, да не говорим, че повечето са на 14 ..ама к`во се праи - мода
![]()
Ми давам ти пример. Един баща върви по улицата или дори се прибира с рейса от работа. Вижда някакво момиче, супер наконтено а у. После се прибира и вижда сина си, който носи почти същите дрехи като гореспомената девойка.. Как мислиш, че ще реагира?
това няма нищо общо с гордостта...
то густо, то пусто
Има. Един баща е горд съгато с сина си, косина върви по същите стъпки като татко му. Или когато сина постига нещо, което бащата не е успял.
Не ми пука и не ги забелязвам.Хората,които ми допадат не биха парадирали с предпочитанията си,каквито и да са те/последни моди,групи,банди,религия/. За мен те са масата,в която се отличават истински стойностните индивиди.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Да и аз, много ги мразя такива, просто ми идва да им строша кокалитеПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Хаха ми има някои ,които докарват външния си вид ... обаче голяма част прекаляват и става много смешно!
Много ме дразнят такива типове и не ми е кеф да ги гледам по улиците...За кво трябва да се правят като некви гейчета?!?!Нека си ходят естествени така едно момче излежда много по-мъжествено и е по-красиво за женското окоспоред мен!
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Трябва умело да разграничаваме "фешън мода" от псевдо - wanna be - та.
Фешън модата е доста добра мода с много красиви дизайнерски колекции.
Това тук са псевдо - wanna be - та. Хора искащи да изглеждат фешън, но...
Нали знаете за слуховете и за промяната на случките през годините?
Ако горе си пръднал, долу вече знаят, че си се наакал.
Когато ти разказват една история и ти хареса, започваш да я разказваш на други хора, но доукрасявайки я малко.
Ден след ден, месец след месец разказчето за разходката към гробището става роман ала Стивън Кинг (макар че, Кинг има страхотни произведения... )
Така е и с модата тук в България.
Ден след ден, месец след месец да бъдеш фешън, ще значи да си хомо.
Всеки слага нещо от себе си, актуализира го, слагайки го в нета, тогава някой простак го вижда, смята, че е наистина актуално и започва да го прави. Такъв процес не мисля, че трябва да продължавам да описвам.
Ясно е какво става.
Всички тези, които видях във темата са олигофрени, хомосексуалисти и травестити...
Фешъни няма.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Има разлика между това, което ние виждаме по улиците (хора, които си мислят че са облечени модно) и такива, които наистина са в крак с модата !!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
модната мода? VIP персони?Първоначално написано от SWASTIKA
![]()
ПОВЕЧЕТО от тях са тъпи комплексирани гейове![]()
![]()
има симпатични ,но се срещат по-рядко . другите са боза![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Напаст неземна.
И в крайна сметка пак всичко опира до секс и пари .
то това не е фешън а цигания...
то густо, то пусто
Яд ме хваща чак като видя някой сууупер як...фешън.![]()
За кво се провалят така, не знам.. :д
плюете ги а 99% от момичетата в раздел козметика пускат в темата за готини пичове фешъни, странни хора :С
за готин пич бих пуснала снимка на съфорумникПървоначално написано от Jesus
но мисля да му се радвам само АЗ
![]()
И в крайна сметка пак всичко опира до секс и пари .