- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата целувка..
Първоначално написано от HarumScarum
Сигурно малко късно отговарям...таа как мина?!А ако не е,не се притеснявай толкова.Едва ли ще се изложиш.Когато тръгнете да се целувате ще усетиш сама какво да правиш.
П.П: Много "сериозно" ще излезе,даже ще се целувате!![]()
Не се притеснявай. Когато започне всичко ше разбереш за какво става дума. Трябва да си отпусната за да не рязбере че се притесняваш. Когато целувката започне следвай него и не се притеснявай, върти езика си след неговия, но небързай, защото от бързината става некомфортно и на двамата. Просто не се притеснявай и гледай да не отлагаш, защото може да го отблъснеш...![]()
Не се притеснявай. Когато започне всичко ше разбереш за какво става дума. Трябва да си отпусната за да не рязбере че се притесняваш. Когато целувката започне следвай него и не се притеснявай, върти езика си след неговия, но небързай, защото от бързината става некомфортно и на двамата. Просто не се притеснявай и гледай да не отлагаш, защото може да го отблъснеш...![]()
Aicken айде мене да ме научиш:P
![]()
Ходите сериозно, а не сте се целували![]()
Иначее за първата целувка не се притеснявай всичко ще дойде от само себе си
![]()
Ами sunyty те са на по 13 к'во искаш, то тяхното е още само симпатия ама нали трябва да имаш гадже.Първоначално написано от sunyty
А по темата вземи някой плод и се поупражнявай.Успех!
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
Мда, вид успокоение се явява тваПървоначално написано от gumS
![]()
Stay up all night with the stars *
Не ти трябва висше образование ,за да се целуваш.Просто трябва да се отпуснеш и да не му мислиш... Само трябва да внимаваш да не си набуташ езика в гърлото му xD
--------------------------------------------------------
![]()
![]()
да и на мен ми е така .. притеснено
![]()
![]()
What if I say that I feel weird ... would not be allowed to be suffering?
Ееее няма място за притеснения в това. То си идва от вътре всичко. Първата целувка никога не може да се забрави, ту просто е велико нещо. Важното и да внимаваш да не захапеш нечии език или прекалино много да се лигавиш... Всяка следваща целувка става по-добра и по-добра.
![]()
аз не мога да си обясня как ще ходите сериозно без да сте се целували![]()
![]()
![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
явно изживяват платонична любовПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Говориш пълни глупости, по твойта логика щом ходат сериозно що не земат да се наеб*т кво като са на по 13?Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
имам един съвет за всички които питат как стават нещата с целувките...
а именно:не питайте как да се целувате защото според мен обяснението непременно ще ви откаже дори да пробвате...защото според обяснението което аз самия формулирах с очевидно доста простия си акъл ми звучи доста гадно...но пък носи едно от най-приятните усещания...'
и така...няма да давам гласност на мнението си относно това как стават нещата...самия аз като не знаех четях по подобни темички...но не ми помогнаха ни най-малко...просто като дойде момента тя се доближи към мен говорейки тихо...шепнейки...и в момента когато устните ни бяха на по малко от сантиметър едни от други сърцето ми взе да бие адски бързо и някакси прост осе случи от самосебеси...не знам...просто ейтака...но беше най-невероятното усещане в живота ми дотогава...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3