- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лизане на 13
курвенско е нещо съвсем различно ; курвенско е да си с няколко по едно и също време,да пускаш на всеки..абее всички знаем ; на 13-7 клас значи нали?-еми тва зависи от адски много неща според мен-момчето на колко е,откога са заедно и т.н и т.н..не е 100% нормално,но НЕ е курвенско(на първата страница имаше дефиниция на думата "курва" - прочети си го )![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Еми за значението на ''курва'' ... жена, която включва в употреба повечко к*рченца за по-кратичко временце за собствено удоволствие ... и все пак...еми не е курвенско! ... всеки човек си има нужди, ама лично аз няма да го направя това... де да знам ... може би е въпрос на принцип, нужда и желание.
Виж,всеки сам си решава.Твоята позната е мислела,че има сериозна връзка и е позволила приятелят й да я лижи.А за курвенско-такова е ако дадет на непознат да го прави.
suglasna sum s hamacs563 ne e kurvensko smsial.....vseki si re6ava sam za sebe si
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
и сигурно 70% от тези които казаха че не е кървенско или са го правили на тази възраст (или 1 2 годинки повече) или възнамеряват да го правят скоро и са на същата възраст или 1 2 годинки по големииначе на мен ми е странно. . . може би не е куурвенско но не бих имала такъв тип приятелка
![]()
Достаа зле![]()
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
няма да изтърпи 2 годинкиПървоначално написано от ghetto_superstar
![]()
![]()
по темата - курва е жена, правеща безразборен секс, с който падне .... тъпо е момичето, което не си гледа уроците, а търси сексуално удоволствие на 13![]()
![]()
![]()
Що да не ... Кат има кой да я лиже ... Те и без тва днескашната младеж (13-15 годишните) не приличат на момичетата който си спомням пред блока играеки на всякви игри с другите деца.. те вечно гримирани с по 1 тон грим и се мислят за "звезди" от световен мащаб.. но да погледнем реално .... всяко едно поколение става все по зле и по зле..Няма кво да ме учуди вече... Ако ще и на 12 да се жени ...
То си е за нейна сметка ...
хаахаха преди 13 годиишните ходеха до магазина за тебешири да си рисуват по асфалта и да подскачат , а сега ходят до аптеката за презервативи и подскачат в леглата![]()
Не е курвенско.
Дори да е правила секс, това не я праи курва.
ала бала
Съгласен съм!Първоначално написано от HichNeMiPuka
ала бала
курва-не ама не му е времето според мене за тия работи,курва е тази която го прави безразборно с който си поиска
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
теб как те направиха модератор?Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
пс- не го смятам за "курвенско"
Както беше казал един велик джедай - "нещата зависят от гледните им токи." Та, във този ред на мисли, сама можеш да си направиш изводите, без да се налага да темата да става цяла епоея.
Да правят каквото искат.То щом само това е правила пак добре...какви неща съм чувала...тройки правят на по 13 и тн...
Според мен точно за това няма особено значение на колко си,стига да ти е приятно и да искаш да ти го направят.Но със сигурност 13 все пак не е най-удачната възраст да се започва с такива неща.Смятам,че все пак е малко рано.Може би 15-16 е добра възраст,но пак казвам,че си е строго индивидуално.
Значи всеки си има право на мнение,и аз ще изкажа своето.Откровено казано,изобщо не одобрявам подобно поведение,и ако аз съм момче и знам,че тя е на 13 и прави това,няма да ми е особено приятно..Веднага ще я помисля за лека и лесна..Аз съм на 14 и не бих го направила д-дори и само това поне до 16-17 години..ако не и повече.![]()
[И да не кажате сега,че се правя на Света Дева от Глаодалупе]
To infinity and beyond.
Не е курвенско според мен защото курва значи жена която прави секс със всеки и пуска лесно, а ти казваш, че момичето не е правило секс така,че въпросът става литоричен/във въпроса се крие отговора/
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
Риторичен се казва.И не мисля,че е много риторичен.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Курвенско ще е ако я лижат много момчета , а тя е на 13![]()
А това приятелят й да й доставя удоволствие не е курвенско![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Тая до сега спала ли е?Първоначално написано от princess85
Spored men e mizerno... ebasi typoto na 13 ve4e q lijat ko staa e :/
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
И на жоменка ака. жмичкаПървоначално написано от dedencety
Не само си курва, а дори нещо повече.Първоначално написано от Sneki
Ти си на макс 14 нали?Първоначално написано от Sneki