- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лизане на 13
Мисля, че този твой пост си показа всичко...Първоначално написано от Sneki
После защо проституцията в България западала ....Първоначално написано от Sneki
защото точно ей такива "модерни и разкрепостени" кифли като теб се оправят за 1 вафличка... Обясни ми на какво точно е к*рвенско поведение
че да налееш малко от необятния акъл, който извира от невинната ти главица. Щото ако това не е к*рвенско поведение, то нз кое вече е ?!?!
...Очаквайте скоро по новините " 5 годишна магистралка, нападната посред нощ от известен на полицията и 2 пъти осъждан , 3-годишен сексуален рецидивист. За щастие работещото момиче имало регистрирано огнестрелно оръжие"
+1 абсолютноПървоначално написано от plmn
понякога се учудвам какно става с тези деца Не е ли по-нормално на 13 да си чете уроците
![]()
![]()
А не може ли на 13 да прави нещо ползотворно, вместо от скука да прави глупости??? Не вярвам на 13 да е намерила някого, когото да обича и тя да бъде обичана и затова да му позволява да й доставя удоволствие. Чисто хипотетично говоря в момента, 'щото не знам 13-годишна какво удоволствие може да изпита от секса, било то орален, вагинален и недай си Боже- анален. Ако повечето малки фръцли не се пудрят само, а си направят график, където от еди до еди-колко си часа са на тренировки по плуване да речем, после от толкова до толкова четат книга и т.н, ако вземат да си уплътняват времето си с полезни неща, изобщо няма да изкурвяват така яко в детска възраст. 'Щото повечето нямат какво да правят цял ден и решават, че точно днес трябва да правят секс с някой си батко, вечерта да са на бар до 5 сутринта и да обличат ултра къси поли, за да са вървежни сред съученици и в квартала. И какво задръстено мислене,бе!? Това е нормално мислене на трезвещо мислещ човек. Малко останаха такива.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Нямам намерение напълно да ти отхвърля мнението, тъй като реално на тези години малките незнаят какво вършат, НО не винаги е така. В момента съм на 17. Когато за пръв път го направих, бях на 14 без 1 месец и тогава ходех с момчето от седем месеца... тренирах гребане и тае-куон до ( все още гребане) и бях, и все още съм отличничка... Много добре знаех какво и защо искам, и с въпросния човек бяхме заедно 4 години. Така, че ако момичето е отговорно и си опича акъла , не мисля, че е проблем... Лошото е, че малцина са тези, които наистина са готови за полов живот на тази възраст и физически, и психически!Първоначално написано от mArMaLaDkA
^ Малко са, да и именно това ми е мисълта. Добре е, че си имала човек до себе си от толкова време и си му имала огромното доверие да му позволиш такава интимност. Имах предвид, че просто повечето малки си разтварят краката пред готиния батко 20+ с оджасканото БМВ, само за да има някаква интрига в живота им и сред приятелите им. Ако повечето имат по 15 задължения и отговорности на ден, изобщо няма да се чудят с кого да се натискат и в кой пореден бар да се напият и да се изшибат (извинявам се за израза) . Едно 90% не са готови психически за полов акт, а пък физически още повече.
А то да се чудиш и къде е акъла на въпросния батко...Първоначално написано от mArMaLaDkA
После мъжете се обиждат, че ги наричам смрадливи диарии, а малките момиченца се обиждат, че им казват курви... но за жалост пустата жажда за злато прави много лоши чудеса, а пък мъжете... е винаги съм била на мниние, че в тях има нещо много несъвършенно, че дори грозно...
Според едни е редно според други не ... различните хора излизат с различни мнения .. ама просто никой от тук не знае дали е трябвало или не, защото никой не я познава ... а пък в крайна сметка ако си човек с акъл ще разбереш кога трябва и с кой трябва да го направиш и дори това да е на ранна възраст, ако наистина си достатъчно разумен ще направиш така че това да не ти попречи на ученето или спорта .. и между другото има такива хора! Всеки сам решава за себе си. Важното е после да няма разочарование, а колкото сме по-малки толкова повече шанса да съжеляваме след това нараства. ( :
Познавам момиче което е на 13 и вече е изгубила девствеността си...
Е и?! Какво намерила си е точното момче - решила е! НЕ Е КУРВЕНСКО!!!![]()
JuStT dO iT... [nIkE]
[music] Kat Deluna Ft. Lil Wayne - Unstopable [music] [h]
RuNnInG_bAbY !!! [h] !!! ``
Първоначално написано от runningXgirlX96
![]()
![]()
той на колко е бил 17-20 ?
ae ot edna strana ee..... ot druga ne 6tyt vsmisal tfa si e neina raota s koi izliza i kfo iska prai tai 4e kfo i se mesi6 ?
Изведнъж не съм ти никакъв?!Нещо такова ли усещам ? Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Funk off!
Курвенско е и ще гори в ада за това !
В този форум всички са разгонени, но дотук !
100% не е курвенско на 13 още не знае колко е 2+2 и как да си върже обувките а камо ли да разбира нещо от мъже. баш точното момче е намерила не на мене тия.Първоначално написано от runningXgirlX96
Всяко момче на 13 ако такъв е случаят (а не на 20 и нещо както е по-модерно) само секс му е в главата и ше го направи с която му пусне.
между другото, тая "позната" да не си ти ?
Обяснете ми ! как момиче на 13 ще прави секс ? нормални ли сте кви сте ? Момичетата на 13 от училище вкъщи от вкъщи на училище.Просто няма как.
Първоначално написано от HichNeMiPuka
Axa.
Първоначално написано от angellove
Аз от секс не разбирам пък камоли да правя... и аз не сам 95 наборПървоначално написано от ProblemnoMomi4i
... а за момичето не знам... но ми сподели чи често правят секс и това не и пречи няма нищо срамно
![]()
JuStT dO iT... [nIkE]
[music] Kat Deluna Ft. Lil Wayne - Unstopable [music] [h]
RuNnInG_bAbY !!! [h] !!! ``
Първоначално написано от mArMaLaDkA
съгласна!
Щом на 13 иска да е лижат това според теб какво е? А минавало ли ти е през акъла, че ако е лижат ще се научи и свирки да прави...е това пак не е курвенско нали? и това щом го прави на 13 какво ще прави на 14...
П.С.
Ако имаш снимка на това момиче прати ми е да е видя.Просто съм ЛЮБОпитен![]()
♠ The Nuts! ♥
Щом не можеш, още по-зле за теб.Първоначално написано от princess85
Да, к*рвенско е!