.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 98 от общо 98
    Мега фен

Re: Лизане на 13

Цитирай Първоначално написано от Sneki
    причината да го направа няма да ти разяснявам! ако случайно си девствена и изостанала си е твооооой проблеем
    Мисля, че този твой пост си показа всичко...

Цитирай Първоначално написано от TheEndless

Ми НЕ е курвенско! мен са ме лизали на 13 и то в даскалото значи съм курваа така ли
    Не само си к***а, а дори нещо повече.
    хахах разкарай се бе педал
    После защо проституцията в България западала .... защото точно ей такива "модерни и разкрепостени" кифли като теб се оправят за 1 вафличка... Обясни ми на какво точно е к*рвенско поведение че да налееш малко от необятния акъл, който извира от невинната ти главица. Щото ако това не е к*рвенско поведение, то нз кое вече е ?!?!
    ...Очаквайте скоро по новините " 5 годишна магистралка, нападната посред нощ от известен на полицията и 2 пъти осъждан , 3-годишен сексуален рецидивист. За щастие работещото момиче имало регистрирано огнестрелно оръжие"

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    малка е и за секс и за лизане и близане и всякакви други дивотии.
    +1 абсолютно понякога се учудвам какно става с тези деца Не е ли по-нормално на 13 да си чете уроците

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    А не може ли да си чете уроците и пак да я лижат,да я ближат и т.н...
    Ебати задръстените сте повечето направо ме изумявате...
    А не може ли на 13 да прави нещо ползотворно, вместо от скука да прави глупости??? Не вярвам на 13 да е намерила някого, когото да обича и тя да бъде обичана и затова да му позволява да й доставя удоволствие. Чисто хипотетично говоря в момента, 'щото не знам 13-годишна какво удоволствие може да изпита от секса, било то орален, вагинален и недай си Боже- анален. Ако повечето малки фръцли не се пудрят само, а си направят график, където от еди до еди-колко си часа са на тренировки по плуване да речем, после от толкова до толкова четат книга и т.н, ако вземат да си уплътняват времето си с полезни неща, изобщо няма да изкурвяват така яко в детска възраст. 'Щото повечето нямат какво да правят цял ден и решават, че точно днес трябва да правят секс с някой си батко, вечерта да са на бар до 5 сутринта и да обличат ултра къси поли, за да са вървежни сред съученици и в квартала. И какво задръстено мислене,бе!? Това е нормално мислене на трезвещо мислещ човек. Малко останаха такива.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    А не може ли на 13 да прави нещо ползотворно, вместо от скука да прави глупости??? Не вярвам на 13 да е намерила някого, когото да обича и тя да бъде обичана и затова да му позволява да й доставя удоволствие. Чисто хипотетично говоря в момента, 'щото не знам 13-годишна какво удоволствие може да изпита от секса, било то орален, вагинален и недай си Боже- анален. Ако повечето малки фръцли не се пудрят само, а си направят график, където от еди до еди-колко си часа са на тренировки по плуване да речем, после от толкова до толкова четат книга и т.н, ако вземат да си уплътняват времето си с полезни неща, изобщо няма да изкурвяват така яко в детска възраст. 'Щото повечето нямат какво да правят цял ден и решават, че точно днес трябва да правят секс с някой си батко, вечерта да са на бар до 5 сутринта и да обличат ултра къси поли, за да са вървежни сред съученици и в квартала. И какво задръстено мислене,бе!? Това е нормално мислене на трезвещо мислещ човек. Малко останаха такива.
    Нямам намерение напълно да ти отхвърля мнението, тъй като реално на тези години малките незнаят какво вършат, НО не винаги е така. В момента съм на 17. Когато за пръв път го направих, бях на 14 без 1 месец и тогава ходех с момчето от седем месеца... тренирах гребане и тае-куон до ( все още гребане) и бях, и все още съм отличничка... Много добре знаех какво и защо искам, и с въпросния човек бяхме заедно 4 години. Така, че ако момичето е отговорно и си опича акъла , не мисля, че е проблем... Лошото е, че малцина са тези, които наистина са готови за полов живот на тази възраст и физически, и психически!

^ Малко са, да и именно това ми е мисълта. Добре е, че си имала човек до себе си от толкова време и си му имала огромното доверие да му позволиш такава интимност. Имах предвид, че просто повечето малки си разтварят краката пред готиния батко 20+ с оджасканото БМВ, само за да има някаква интрига в живота им и сред приятелите им. Ако повечето имат по 15 задължения и отговорности на ден, изобщо няма да се чудят с кого да се натискат и в кой пореден бар да се напият и да се изшибат (извинявам се за израза) . Едно 90% не са готови психически за полов акт, а пък физически още повече.

^ Малко са, да и именно това ми е мисълта. Добре е, че си имала човек до себе си от толкова време и си му имала огромното доверие да му позволиш такава интимност. Имах предвид, че просто повечето малки си разтварят краката пред готиния батко 20+ с оджасканото БМВ, само за да има някаква интрига в живота им и сред приятелите им. Ако повечето имат по 15 задължения и отговорности на ден, изобщо няма да се чудят с кого да се натискат и в кой пореден бар да се напият и да се изшибат (извинявам се за израза) . Едно 90% не са готови психически за полов акт, а пък физически още повече.
    А то да се чудиш и къде е акъла на въпросния батко... После мъжете се обиждат, че ги наричам смрадливи диарии, а малките момиченца се обиждат, че им казват курви... но за жалост пустата жажда за злато прави много лоши чудеса, а пък мъжете... е винаги съм била на мниние, че в тях има нещо много несъвършенно, че дори грозно...

Според едни е редно според други не ... различните хора излизат с различни мнения .. ама просто никой от тук не знае дали е трябвало или не, защото никой не я познава ... а пък в крайна сметка ако си човек с акъл ще разбереш кога трябва и с кой трябва да го направиш и дори това да е на ранна възраст, ако наистина си достатъчно разумен ще направиш така че това да не ти попречи на ученето или спорта .. и между другото има такива хора! Всеки сам решава за себе си. Важното е после да няма разочарование, а колкото сме по-малки толкова повече шанса да съжеляваме след това нараства. ( :

Познавам момиче което е на 13 и вече е изгубила девствеността си...
    Е и?! Какво намерила си е точното момче - решила е! НЕ Е КУРВЕНСКО!!!
    JuStT dO iT... [nIkE]

[music] Kat Deluna Ft. Lil Wayne - Unstopable [music] [h]

RuNnInG_bAbY !!! [h] !!! ``

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от runningXgirlX96
    той на колко е бил 17-20 ?

Град
    6okooolandiiqq ;dd
    ae ot edna strana ee..... ot druga ne 6tyt vsmisal tfa si e neina raota s koi izliza i kfo iska prai tai 4e kfo i se mesi6 ?
    Изведнъж не съм ти никакъв?!Нещо такова ли усещам ? Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Funk off!

Фен
    Град
    pernik
    Курвенско е и ще гори в ада за това !
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

100% не е курвенско на 13 още не знае колко е 2+2 и как да си върже обувките а камо ли да разбира нещо от мъже. баш точното момче е намерила не на мене тия.
    Всяко момче на 13 ако такъв е случаят (а не на 20 и нещо както е по-модерно) само секс му е в главата и ше го направи с която му пусне.
    между другото, тая "позната" да не си ти ?

Обяснете ми ! как момиче на 13 ще прави секс ? нормални ли сте кви сте ? Момичетата на 13 от училище вкъщи от вкъщи на училище.Просто няма как.

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от HichNeMiPuka
    ку̀рва"
    мн.ку̀рви, ж. Жена,която живее развратно.

Какво му е развратното на лизането???
    Ок, малка е за секс, но не ѝ пречи да се радва на способностите на нечий език...

Axa.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Цитирай Първоначално написано от ProblemnoMomi4i
    100% не е курвенско на 13 още не знае колко е 2+2 и как да си върже обувките а камо ли да разбира нещо от мъже. баш точното момче е намерила не на мене тия.
    Всяко момче на 13 ако такъв е случаят (а не на 20 и нещо както е по-модерно) само секс му е в главата и ше го направи с която му пусне.
    между другото, тая "позната" да не си ти ?
    Аз от секс не разбирам пък камоли да правя... и аз не сам 95 набор ... а за момичето не знам... но ми сподели чи често правят секс и това не и пречи няма нищо срамно
    JuStT dO iT... [nIkE]

[music] Kat Deluna Ft. Lil Wayne - Unstopable [music] [h]

RuNnInG_bAbY !!! [h] !!! ``

Супер фен

съгласна!

Град
    гр. Пловдив
    Щом на 13 иска да е лижат това според теб какво е? А минавало ли ти е през акъла, че ако е лижат ще се научи и свирки да прави...е това пак не е курвенско нали? и това щом го прави на 13 какво ще прави на 14...

П.С.
    Ако имаш снимка на това момиче прати ми е да е видя.Просто съм ЛЮБОпитен
    The Nuts!

Мега фен Аватара на machoka

Цитирай Първоначално написано от princess85
    тааа позанвам едно момиче на 13 от съседния клас ее и понеже един ден се заговорихме тя каза , че имала сериозна връзка..не е правила секс и не иска, обаче са я лизали..та мисълтами е..Курвенско ли е да те лижат на 13? .. сама не мога да си дам отговор ..лично аз не бих го напрраила ама нз..
    Щом не можеш, още по-зле за теб.

Да, к*рвенско е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си