.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Ами нормално е ! Не се ограничавай щом организма ти има нужда , ще си иска ! Какво пък толкова за няколко дни ,, И аз ям по същия начин , направо ям и пак ми се яде .. Просто организма ми го изисква , не дебелея , напротив фигурата ми се оформя още по - добре .. Става лошо , ако и след цикъла продължиш в същия дух ,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на nadincety
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    може ли другия път майка ти като прави бухти и мене да викнеш
    ха ха заповядай

Аз иначе гледам като се тъпча после да израсходя по-голямата част от енергията .. Вчера скачах на въже , правих някакви упражнения , разхождах се ..

Мерси на всички , които отговориха до този момент

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм така 1 ден преди да ми дойде и по време на цялата менструация. Изяждам света. Друго освен месо и шоколад не ми се яде. Вчера ми беше 2-ри ден и ядох....палачинки и понички. Днес съм решила по-кротко да го дам с малко краставичка и леща, че...лошо. Иначе не мен ми се гади ужасно много по време на месечното ми неразположение-стомах, глава, световъртеж и ако не ям калорична храна имам чувството, че ще припадна..

Аз май само ден преди да ми дойде се тъпча като говедо, цяла седмица чак... не.
    А по време на мензис гледам да ям колкото се може по-малко, да не си разваля корема още повече /боли ме, та се не трае/

Насилвай се да пиеш вода, когато си гладна. И без това в периода преди мензис е много добре да се пие вода, за да не си подута, когато ти дойде и за да си изкараш по-леко менструацията.
    Насилвай се!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Май повечето момичета са така Аз имам огромен апетит около 2 седмици преди това,но последните 2-3-4 дни преди менструацията се губи
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Голям фен Аватара на nadincety
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Насилвай се да пиеш вода, когато си гладна. И без това в периода преди мензис е много добре да се пие вода, за да не си подута, когато ти дойде и за да си изкараш по-леко менструацията.
    Насилвай се!
    Хаха Мерси за съвета :P Отивам да пия вода

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Цитирай Първоначално написано от nadincety
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    По принцип и аз съм така. : ) Гледай да ядеш плодове и зеленчуци, когато огладнееш и пий много вода.
    То аз кой знае дали ще се наям с тези плодове .. Сигурно ще ми трябват 5-6 кг Ама все пак е по добре 5-6 кг плодове и зеленчуци , отколкото някакви закуски , торти , вафли .. Иначе за водата не мога да пия много вода Мах 1 литър , че даже и толкова не пия .. Въпреки че знам , че трябва да пиеш колкото можеш повече .. Ама на мен нещо не ми се получава ..
    Ох, и аз не мога да пия много вода. Сипвай си в шише и си налагай просто да го изпиеш. Ако непиеш достатъчно вода, можеш да си навлечеш сериозни проблеми. На мен ми причернява като се изправя и веднага почвам да пия вода.
    ама това с причерняването верно ли е от липса на вода защото на мен винаги като стана от леглото или стола дори да съм седнала за 1-2 минути винаги ми причернява и ми се вие свят

айде сега по темата значи то и аз приди цикъл се тъпча така ям ямМ и немога спра докато не се пръсна а след това с седмици немога да ям почти нищо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си