.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Да, ти си виновен. Първо си я зарибявал и си й давал напразни надежди, а после си тръгнал с друга. След което си продължил да я сваляш, въпреки си имаш приятелка. На всичкото отгоре я обиждаш. С това си държание какво друго очакваш от момичето?
    +1, съгласна.
    А и тя не е стока. Тая фраза: "Аз съм кучка, но не твоята." ми бърка в здравето.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ми тогава,защо й се месиш в живота?!
    Ти наистина не знаеш,какво искаш!!!
    Първо искал да е с нея,а сега не искал да има приятелка,защото щяла да го нарани!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ми тогава,защо й се месиш в живота?!
    Ти наистина не знаеш,какво искаш!!!
    Първо искал да е с нея,а сега не искал да има приятелка,защото щяла да го нарани!!!
    +1. То щастие без риск няма.

Защото мислех,че има едно различно момиче ама не всички са некви кучки и гледат на тях да им е добре и после ама ти си курвар еми курвар ще съм като няма една свясна ..
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    ПФф тва са детски работи.И двамата не знаете кво искате това е проблема.Хем искаш да си с нея, хем хващаш друга.Тя хем иска да е с теб и за т'ва къса с нейния ,хем след това ти се прави и не ще да тръгвате.Тъпа работа.Явно, че сегашната ти приятелка не значи толкова много за теб, най-добре я зарежи и си търси нова трета, тея двете ги остави.И в крайна сметка като тази ти говори криво, остави я.К'во ще й се молиш лИ? :#

Град
    Айдеее сега започна и комплекси да избиваш
    Още 30-40 мин. и сигурно ще кажеш,че от утре ще си ЕМО и в понеделник ще си прережеш вените,защото всички сме кучки

Град
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    ПФф тва са детски работи.И двамата не знаете кво искате това е проблема.Хем искаш да си с нея, хем хващаш друга.Тя хем иска да е с теб и за т'ва къса с нейния ,хем след това ти се прави и не ще да тръгвате.Тъпа работа.Явно, че сегашната ти приятелка не значи толкова много за теб, най-добре я зарежи и си търси нова трета, тея двете ги остави.И в крайна сметка като тази ти говори криво, остави я.К'во ще й се молиш лИ? :#
    А ти как би говорила на момче,което те нарича "гадна кучка"?!

Апф не хаха едно момиче не си заслужава да се хабя заради нея ..
    Кви комплекси те гонят бе?

Гогооо ти си гадна кучка

блокирай я и да не ти пука нали си имаш твойта мацка кво се занимаваш с объркани кучки

Град
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    блокирай я и да не ти пука нали си имаш твойта мацка кво се занимаваш с объркани кучки
    И кое й е обърканото?!
    Момичето къса с приятеля си,защото нещата между тях не вървят ... Тоя нашия пич почва да я зарибява,а тя като всяко НОРМАЛНО момиче иска малко време преди да започне нова връзка ... Тоя нашия Гого си хваща друга мацка въпреки,че иска да е с другото момиче ... После почва да я псува и да я нарича "гадна кучка",а тя к'во да прави?!Да му сваля звезди ли?!

Цитирай Първоначално написано от goGu
    Апф не хаха едно момиче не си заслужава да се хабя заради нея ..
    Кви комплекси те гонят бе?
    Мии като не си заслужава да се хабиш просто недей. Не й пиши вече - имаш си момиче и без тва.
    Stay up all night with the stars *

Еми това момиче с което съм и аз не знам защо ходим само ей така колко да не сме сами поне за мен е така ..

Супер фен Аватара на kindergarden
    Е*аси идиота си честно!!!Нормално е да мислиш,че всички момичета сме кучки,просто получаваш това отношение,което заслужаваш.

Град
    Paradise
    Срещаш кучки, защото търсиш кучки. Какво очакваш от момиче с его, което обяснява, че е "кучка, но не и тфойта"? Тоя лаф е кифленско-курвенски и е логично, че тези които го използват не са самото злато.

И спри да се правиш на големия пич, а хвани се дръж нормално. Намери си момиче, което харесваш, а не: "колкото да не си сам" и си стой с нея.

Не търси при кифлите. Иначе пак ще забиеш на кучка.

ПП. Тя пише Ей ТаКа, НаЛи?

Ми горе долу да Пише много дразнещо то май се вижда там в хронологията дето съм дал .. Ама това момиче с което съм сега не е такава много е хубава обаче и не е като другите,но не знам .. не мога да се разбера понякога искам пак да съм щастлив както бях с предишната,но като си помисля какво преживях след като скъсахме не искам и се озлобявам и искам всички да ги боли .. бъгнал съм се нещо..

Град
    Paradise
    Ми горе долу да Пише много дразнещо то май се вижда там в хронологията дето съм дал .. Ама това момиче с което съм сега не е такава много е хубава обаче и не е като другите,но не знам .. не мога да се разбера понякога искам пак да съм щастлив както бях с предишната,но като си помисля какво преживях след като скъсахме не искам и се озлобявам и искам всички да ги боли .. бъгнал съм се нещо..
    Абе често срещано явление е. Дай си почивка без момичета. Поне няколко месеца. После ще ти мине гадното. Това гадно е период на "аз мразя всички женски, а освен това повече няма да обичам никога."
    Като ти мине, ще лапнеш по някоя, само гледай да не е пак кифла. И ще се оправят нещата.

А да бе няколко месеца без момичета и ще откача тотално .. не мога така защото почвам да мисля много за бившата и се сещам за преди какво е било и почва да ми липсва много и се връщам към нея ;(

Град
    Hasselt
    Абе гадна кучка не е чак такава убида.Пък и той казва, че още от преди този разговор тя се държи гадно . . тоест? Той ли е виновен?? Не, че смятам за добре ако използваш някви момичета и тн ,но просто в случая тя се прави на интересна.Защо не е тръгнала с него - за да се прави на недостъпна.Сега защо се сърди - защото, заради собствената си глупост го е изгубила.

Град
    Paradise
    А да бе няколко месеца без момичета и ще откача тотално .. не мога така защото почвам да мисля много за бившата и се сещам за преди какво е било и почва да ми липсва много и се връщам към нея ;(
    Иначе пък нараняваш сегашното момиче => като разбере, че не я обичаш наистина, а само убиваш време с нея, ще се сдуха => ще реши и тя: "Няма повече да обичам. Ще преебвам всеки." => Ще стане гадна кифла/кучка.
    Светът и без това е пълен с тях.

Говори с нея и и кажи, че връзката ви е несериозна. кажи и, че я искаш за секс и пилеене на време и се разберете да е така. Поне да не е с надеждите за повече.

Град
    Абе гадна кучка не е чак такава убида.Пък и той казва, че още от преди този разговор тя се държи гадно . . тоест? Той ли е виновен?? Не, че смятам за добре ако използваш някви момичета и тн ,но просто в случая тя се прави на интересна.Защо не е тръгнала с него - за да се прави на недостъпна.Сега защо се сърди - защото, заради собствената си глупост го е изгубила.
    Четеш през редовете май ...
    1."Гадна кучка" си е доста сериозна обида щом е казана на момиче,което преди това е признало обичта си към него!
    2.Ти като скъсаш с някой и на следващия ден тръгваш с друг,така ли?!
    3.Както се вижда и от хронологията той е нахалствал и е продължавал да й пише въпреки,че тя му е казала "Чао" на няколко пъти!
    4.Той като я харесва толкова много можеше да й го показва вместо да се хваща веднага с друга "защото да не бъде сам"
    5.Това с "ходя с нея/него за да не съм сам/а" са лапешки работи ...

Град
    Hasselt
    Четеш през редовете май ...
    1."Гадна кучка" си е доста сериозна обида щом е казана на момиче,което преди това е признало обичта си към него!
    2.Ти като скъсаш с някой и на следващия ден тръгваш с друг,така ли?!
    3.Както се вижда и от хронологията той е нахалствал и е продължавал да й пише въпреки,че тя му е казала "Чао" на няколко пъти!
    4.Той като я харесва толкова много можеше да й го показва вместо да се хваща веднага с друга "защото да не бъде сам"
    5.Това с "ходя с нея/него за да не съм сам/а" са лапешки работи ...
    1.Лично мен едва ли ще ме обиди това "гадна кучка" особено ако съм си го заслужила, защото се правя на интересна.Пък и явно ,че сама тази се чувства кучка (но не неговата ,сещаш се...) С тези изтъркани лафове е доста глупавичка.
    2.Не, не тръгвам с друг на следващият ден, но тя е скъсала с нейния точно по тази причина - за да тръгне с друг.Така че ,да ,ако бях на нейно място щях да тръгна с него.Предполагам ,че като приятелят й я е питал каква е причината е казала, че искам да бъде с някой друг или нещо такова Така че ,не виждам проблема веднага да тръгне с него.
    3.Ако и ти харесваш някой и искаш на всяка цена да си с него смятам, че и ти ще му пишеш не един път на ден.
    4.Еми той си е хванал друга, защото му е толкова акъла - за това и аз него подкрепям.
    5.За това нищо не съм изкоментирала.И аз не съм съгласна ,че е добре да си с някой, само ,за да не си сам.Но според мен той не е тръгнал с нея, за да не е сам, а за да направи на пук на другото момиче.

Ей Гого, гледай тука ,за да те защитавам дискусии правя =))) Да ме черпиш /майтап /

Абее тя си реши така да не е с мен не знам защо но така реши.. И съдба просто се държи шибано еми за какво да я оставям преди да ми признае чувствата си и аз да погледна на нея по друг начин всичко беше много яко и си бяхме супер приятели .. Но тя го направи и всичко рухна няколко дни бяха хубави и това е.Все едно аз съм виновен,че тя не знае дали ме иска или не.

Bellatrix ние ходим само от месец нито тя ме обича,нито аз няма как да се обичаме за един месец приятно ми е с нея,смеем се,излизаме насам натам,а пък и не ми държи сметка къде ходя с кого ходя и така нататък има ми доверие,което е грешка от нея страна.Но е много хубавка и мила и ми харесва да виждам,че съм важен за нея,но тя за мен е .. поредната и това е много кофти ..

Град
    Paradise
    Bellatrix ние ходим само от месец нито тя ме обича,нито аз няма как да се обичаме за един месец приятно ми е с нея,смеем се,излизаме насам натам,а пък и не ми държи сметка къде ходя с кого ходя и така нататък има ми доверие,което е грешка от нея страна.Но е много хубавка и мила и ми харесва да виждам,че съм важен за нея,но тя за мен е .. поредната и това е много кофти ..
    Еми стой с нея, пък ще видим. Със сегашния ми приятел сме от година и нещо заедно, а и аз започнах с нагласата: Абе тоя ще трае макс месец и край... Кой знае!? :P Щом ти е хубаво с нея, току виж излезе нещо.

DevilWish е как ще черпа много ясно хаха виждаш там долу impulse хаха пиши там и ще се разберем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си