.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Четеш през редовете май ...
    1."Гадна кучка" си е доста сериозна обида щом е казана на момиче,което преди това е признало обичта си към него!
    2.Ти като скъсаш с някой и на следващия ден тръгваш с друг,така ли?!
    3.Както се вижда и от хронологията той е нахалствал и е продължавал да й пише въпреки,че тя му е казала "Чао" на няколко пъти!
    4.Той като я харесва толкова много можеше да й го показва вместо да се хваща веднага с друга "защото да не бъде сам"
    5.Това с "ходя с нея/него за да не съм сам/а" са лапешки работи ...
    1.Лично мен едва ли ще ме обиди това "гадна кучка" особено ако съм си го заслужила, защото се правя на интересна.Пък и явно ,че сама тази се чувства кучка (но не неговата ,сещаш се...) С тези изтъркани лафове е доста глупавичка.
    2.Не, не тръгвам с друг на следващият ден, но тя е скъсала с нейния точно по тази причина - за да тръгне с друг.Така че ,да ,ако бях на нейно място щях да тръгна с него.Предполагам ,че като приятелят й я е питал каква е причината е казала, че искам да бъде с някой друг или нещо такова Така че ,не виждам проблема веднага да тръгне с него.
    3.Ако и ти харесваш някой и искаш на всяка цена да си с него смятам, че и ти ще му пишеш не един път на ден.
    4.Еми той си е хванал друга, защото му е толкова акъла - за това и аз него подкрепям.
    5.За това нищо не съм изкоментирала.И аз не съм съгласна ,че е добре да си с някой, само ,за да не си сам.Но според мен той не е тръгнал с нея, за да не е сам, а за да направи на пук на другото момиче.

Ей Гого, гледай тука ,за да те защитавам дискусии правя =))) Да ме черпиш /майтап /
    1.Гого сам каза,че тя е скъсала с приятеля си НЕ заради него,а защото нещата между тях не са вървели (някъде в първите 2 страници май беше...)
    2.Съгласна съм,че е нормално да й пише постоянно,но да й пише НОРМАЛНО,а не само да се заяжда,да я обижда и прочие ... Както се вижда от хронологията още преди това са се скарали за нещо и тя не е искала да му говори ... А той к'во прави?!Вместо да я успокои и предразположи към разговор,започва да я обижда!!!Е да ме извиняваш,но на мен ако някой ми каже,че съм гадна кучка ще му тегля едни путки майни чак до 9-10 коляно и ще го разкарам ... и то без значение дали просто го харесвам или обичам ... !!!

Както и да е не ми се спори Вече съм си изградила мнение за пича и то няма да се промени
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от goGu
    DevilWish е как ще черпа много ясно хаха виждаш там долу impulse хаха пиши там и ще се разберем
    Аз ти писах един плюс там тъкмо =))) Addicted_ съм там

Град
    Hasselt
    1.Гого сам каза,че тя е скъсала с приятеля си НЕ заради него,а защото нещата между тях не са вървели (някъде в първите 2 страници май беше...)
    2.Съгласна съм,че е нормално да й пише постоянно,но да й пише НОРМАЛНО,а не само да се заяжда,да я обижда и прочие ... Както се вижда от хронологията още преди това са се скарали за нещо и тя не е искала да му говори ... А той к'во прави?!Вместо да я успокои и предразположи към разговор,започва да я обижда!!!Е да ме извиняваш,но на мен ако някой ми каже,че съм гадна кучка ще му тегля едни п**** майни чак до 9-10 коляно и ще го разкарам ... и то без значение дали просто го харесвам или обичам ... !!!

Както и да е не ми се спори Вече съм си изградила мнение за пича и то няма да се промени
    Дори да не е скъсала само, заради него, той е бил една от причините, защото му се е била обеснила, че го харесва и тн, така че . . Но аз не виждам да се заяжда.Само един път където й е казал, че била кучка, но през другото време я пита най-нормално на какво се дължи държанието й, а тя наща само едно си знае, само едно си бае.Повтаря си и това е.Това, че й е казал "кучка" и е новият предтекст да не му пише и тн.Но нещо е станало в нея още преди този случай.И той просто иска да знае какво, но явно, че на нея й е толкова акъла, че нищо не казва.А с догадки до къде се стига - до никъде.
    Разбира се, че ще си изградиш мнение и ти уважавам мнението.Не искам да ме разбираш погрешно и да си мислиш ,че не те харесвам или нещо такова.Просто различни мнения

ee 3oPuTy .. лошо ти е мнението за мен а пък не би трябвало така защото не съм толкова лош и то въобще не съм лош Неможе всички да ме харесват хаха
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Град
    DevilWish имаш едно плюсче и от мен
    А иначе и аз уважавам мненията ти (сигурно,защото все сме съгласни една с друга) и ми е пределно ясно,че колкото различни хора има на тоя свят,толкова и различни мнения ще има

Гого ако не беше написал всички тия глупости мнението ми щеше да е много по-различно,но уви Е в крайна сметка ти си знаеш най-добре,но ти гарантирам,че ако на мен ми се лепне някой като теб щях да те разкарам много по-рано Ама простено ти е - на 17 си още Както и да е ... Казах ти - не се занимавай с нея!!!

Еми можем да го променим Хм,значи сега да не й пиша?

Град
    Hasselt
    DevilWish имаш едно плюсче и от мен
    А иначе и аз уважавам мненията ти (сигурно,защото все сме съгласни една с друга) и ми е пределно ясно,че колкото различни хора има на тоя свят,толкова и различни мнения ще има

Гого ако не беше написал всички тия глупости мнението ми щеше да е много по-различно,но уви Е в крайна сметка ти си знаеш най-добре,но ти гарантирам,че ако на мен ми се лепне някой като теб щях да те разкарам много по-рано Ама простено ти е - на 17 си още Както и да е ... Казах ти - не се занимавай с нея!!!
    ох ,мерси Бих искала и аз да мога да ти върна жеста
    Иначе и аз съветвам Гого да я остави Това го казах още преди.Няма смисъл просто вече.

Град
    Вече можеш

Гого не й пиши!!!
    Остави я да си подреди мислите и да се успокои след раздялата,защото въпреки,че тя го е зарязала 100% й е (малко или много) кофти!!!Аз лично скъсах с едно момче преди 2 години и до ден днешен не съм го преодоляла напълно ... Заради него нараних 3 момчета,които бяха готови на всичко за мен и които ме обичаха така,както никой не ме беше обичал до сега ...
    Мисълта ми беше,че много я пришпорваш,а и няма да е зле да си промениш държанието и начина на изразяване!!!
    Айде и на теб един плюс да не се сърдиш

П.П.Да вземем да спрем със спама,че току-виж се появил някой изнервен админ и ...

Хич няма и да я търса ще си седа с мойта ама в impulse пишете хаха,че яко скука..

аз мисля че не и е било удобно да тръгне с теб затова така отблъскващо се държи с теб за да я оставиш :s

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Ако толкова много си я харесвал 2 седмици не са нищо.За 2 седмици кво толко стана че реши че не искаш тя да е с теб.Едни тъпи 2 седмици тва е нищо.Твойто е точно детска работа(не че аз съм много голяма че да те виня)трябваше да пойзчакаш.Тя също не е права.Гадна кучка хубаво казал си и го.Не и пиши вече,щом си тръгнал с дръгото момиче,значи не ти е пукало толкова за нея,значи не искаш и да те унижава така по скайпа.Направи си ти изводите ама все пак аз не бих се унижавала така,пък каквото и да да съм направила(друг е въпроса за приятел) ама тва и нейното е прекалено.Най-добре Бъди си с това момиче ако ти харесва,ако не просто недей да я лъжеш,тя не е виновна

Супер фен
    И ти не знаеш кво искаш май. И да, виновен си.
    nicolepcd

Супер фен

Re: Какви са тея глупости??

Цитирай Първоначално написано от goGu
    [3:15:58 PM] - Jusт Пebulс`' ™ каза: кучка кучка ама не и твоя ,, ;]
    OH YES BABY !

Голям фен Аватара на Aicken
    тъжни душици непослушни
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Амм Гоше кво да ти кажа... амм обидил си я... и ти се сърди, защото си я обидил! Дай и малко време ... и по добре се извини ако искаш пак да я "сваляш" макар, че Алекс си е по - добре... Обаче спри да я питаш какво съм направил... Няма смисъл.. вече знаеш за какво е... ай Успех!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Hommie,stop with this fucking skype,go to the club and bang some bitches in the butt

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    ако някой ме нарече кучка...до живот сигурно не бих му проговорила. първо:
    тя се лигави ,а мен лигличките ужасно ме дразнят .
    ако иска да ти нахака ,че не е кучка нека го каже директно,какво повтаря едно и също ,като развалена плоча.
    Второ:
    Ти си виновен ,знаеш защо,тя е искала време ,а ти не си го спазил и веднага си хукнал при друга.Няма смисъл да сте заедно.Какво искаш сега от нея? щом си имаш друга ,бъди си с нея и забрави това момиче!

и двамата сте тъпи и виновни точка

Град
    Wonderland
    KУP за тъпата овца

Дано и двете мацки да видят кви ги пишеш тука и да ти разгонят фамилията.Заслужаваш си отношението и.

1-Човече ти си оплескал нещата...като искаш да зарибяваш момиче и да я накараш да ходите не се казва "каква си кучка" а я остави намира тя ще ти пише сама ако те харесва.
    2-Този скайп не решава проблеми....
    3-Земете излезте някъде и си поговорете на 4 очи,че ми писна по тоя скайп някой да се обяснява в любов!
    4-Забрави вече да стане между вас нещо ти си си виновен,не трябваше да правиш това!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Охх.. според мен трябва да опиташ това..
    Обади й се,ама не й говори за това как си се разочаровал от нея.Просто я попитай за това как се чувства.Сиг съм ,че ще ти обесни

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Цитирай Първоначално написано от Daniella_
    Охх.. според мен трябва да опиташ това..
    Обади й се,ама не й говори за това как си се разочаровал от нея.Просто я попитай за това как се чувства.Сиг съм ,че ще ти обесни
    След тези думи които той е казъл едва ли ще му проговори скоро
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ахх, момичето ти се ядосва, че си тръгнал с друга. Това е...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си