- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са тея глупости??
1.Гого сам каза,че тя е скъсала с приятеля си НЕ заради него,а защото нещата между тях не са вървели (някъде в първите 2 страници май беше...)Първоначално написано от DevilWish
2.Съгласна съм,че е нормално да й пише постоянно,но да й пише НОРМАЛНО,а не само да се заяжда,да я обижда и прочие ... Както се вижда от хронологията още преди това са се скарали за нещо и тя не е искала да му говори ... А той к'во прави?!Вместо да я успокои и предразположи към разговор,започва да я обижда!!!Е да ме извиняваш,но на мен ако някой ми каже,че съм гадна кучка ще му тегля едни путки майни чак до 9-10 коляно и ще го разкарам ... и то без значение дали просто го харесвам или обичам ... !!!
Както и да е не ми се спориВече съм си изградила мнение за пича и то няма да се промени
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз ти писах един плюс там тъкмо =))) Addicted_ съм тамПървоначално написано от goGu
![]()
Дори да не е скъсала само, заради него, той е бил една от причините, защото му се е била обеснила, че го харесва и тн, така че . . Но аз не виждам да се заяжда.Само един път където й е казал, че била кучка, но през другото време я пита най-нормално на какво се дължи държанието й, а тя наща само едно си знае, само едно си бае.Повтаря си и това е.Това, че й е казал "кучка" и е новият предтекст да не му пише и тн.Но нещо е станало в нея още преди този случай.И той просто иска да знае какво, но явно, че на нея й е толкова акъла, че нищо не казва.А с догадки до къде се стига - до никъде.Първоначално написано от 3oPuTy
Разбира се, че ще си изградиш мнение и ти уважавам мнението.Не искам да ме разбираш погрешно и да си мислиш ,че не те харесвам или нещо такова.Просто различни мнения![]()
ee 3oPuTy .. лошо ти е мнението за мен а пък не би трябвало така защото не съм толкова лош и то въобще не съм лошНеможе всички да ме харесват хаха
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
DevilWish имаш едно плюсче и от мен![]()
![]()
![]()
А иначе и аз уважавам мненията ти (сигурно,защото все сме съгласни една с друга) и ми е пределно ясно,че колкото различни хора има на тоя свят,толкова и различни мнения ще има
Гого ако не беше написал всички тия глупости мнението ми щеше да е много по-различно,но увиЕ в крайна сметка ти си знаеш най-добре,но ти гарантирам,че ако на мен ми се лепне някой като теб щях да те разкарам много по-рано
Ама простено ти е - на 17 си още
Както и да е ... Казах ти - не се занимавай с нея!!!
Еми можем да го променимХм,значи сега да не й пиша?
ох ,мерсиПървоначално написано от 3oPuTy
Бих искала и аз да мога да ти върна жеста
![]()
Иначе и аз съветвам Гого да я оставиТова го казах още преди.Няма смисъл просто вече.
Вече можеш![]()
Гого не й пиши!!!
Остави я да си подреди мислите и да се успокои след раздялата,защото въпреки,че тя го е зарязала 100% й е (малко или много) кофти!!!Аз лично скъсах с едно момче преди 2 години и до ден днешен не съм го преодоляла напълно ... Заради него нараних 3 момчета,които бяха готови на всичко за мен и които ме обичаха така,както никой не ме беше обичал до сега ...
Мисълта ми беше,че много я пришпорваш,а и няма да е зле да си промениш държанието и начина на изразяване!!!![]()
Айде и на теб един плюс да не се сърдиш![]()
П.П.Да вземем да спрем със спама,че току-виж се появил някой изнервен админ и ...![]()
Хич няма и да я търса ще си седа с мойта![]()
![]()
ама в impulse пишете хаха,че яко скука..
![]()
аз мисля че не и е било удобно да тръгне с теб затова така отблъскващо се държи с теб за да я оставиш :s
Ако толкова много си я харесвал 2 седмици не са нищо.За 2 седмици кво толко стана че реши че не искаш тя да е с теб.Едни тъпи 2 седмици тва е нищо.Твойто е точно детска работа(не че аз съм много голяма че да те виня)трябваше да пойзчакаш.Тя също не е права.Гадна кучка хубаво казал си и го.Не и пиши вече,щом си тръгнал с дръгото момиче,значи не ти е пукало толкова за нея,значи не искаш и да те унижава така по скайпа.Направи си ти изводите ама все пак аз не бих се унижавала така,пък каквото и да да съм направила(друг е въпроса за приятел) ама тва и нейното е прекалено.Най-добре Бъди си с това момиче ако ти харесва,ако не просто недей да я лъжеш,тя не е виновна
И ти не знаеш кво искаш май. И да, виновен си.
nicolepcd
Първоначално написано от goGu
OH YES BABY !
![]()
тъжни душици непослушни
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Амм Гоше кво да ти кажа...![]()
амм обидил си я... и ти се сърди, защото си я обидил! Дай и малко време ... и по добре се извини ако искаш пак да я "сваляш" макар, че Алекс си е по - добре...
Обаче спри да я питаш какво съм направил...
Няма смисъл.. вече знаеш за какво е...
ай Успех!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Hommie,stop with this fucking skype,go to the club and bang some bitches in the butt![]()
ако някой ме нарече кучка...до живот сигурно не бих му проговорила.първо:
тя се лигави ,а мен лигличките ужасно ме дразнят.
ако иска да ти нахака ,че не е кучка нека го каже директно,какво повтаря едно и също ,като развалена плоча.
Второ:
Ти си виновен ,знаеш защо,тя е искала време ,а ти не си го спазил и веднага си хукнал при друга.Няма смисъл да сте заедно.Какво искаш сега от нея? щом си имаш друга ,бъди си с нея и забрави това момиче!
Дано и двете мацки да видят кви ги пишеш тука и да ти разгонят фамилията.Заслужаваш си отношението и.
1-Човече ти си оплескал нещата...като искаш да зарибяваш момиче и да я накараш да ходите не се казва "каква си кучка"а я остави намира тя ще ти пише сама ако те харесва.
2-Този скайп не решава проблеми....
3-Земете излезте някъде и си поговорете на 4 очи,че ми писна по тоя скайп някой да се обяснява в любов!
4-Забрави вече да стане между вас нещо ти си си виновен,не трябваше да правиш това!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Охх.. според мен трябва да опиташ това..
Обади й се,ама не й говори за това как си се разочаровал от нея.Просто я попитай за това как се чувства.Сиг съм ,че ще ти обесни![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
След тези думи които той е казъл едва ли ще му проговори скороПървоначално написано от Daniella_
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ахх, момичето ти се ядосва, че си тръгнал с друга. Това е...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...