- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За пръв път......
О определено не беше със подходящ човек,преди около 4 години тоест съм била на 12.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
На 15 беше с човек който от 6ти клас харесвах и исках с нея да ми е първата целувка и така и стана.Въпреки че после нещата не се разпаднаха и това беше единствената ни целувка ,не съжалявам![]()
--------------------------------------------------------
бях на 13Ами не съжалявам, все пак връзката продължи 8-9 месеца
А сега това момче много се промени и дори не се поздравяваме
Но не мисля, че сгреших
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
От къде да знам дали е било с правилен човек... Още не си е натрупал черни точки, но не е късноДобро момче си е, мисля...
![]()
Ех деееба мойта първата беше на 10-11 .. и пак на игра на шишеАма поне беше с един пичага от моя клас в който бях решила, че съм влюбена
..