.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

ИСПАНСКИ ЕЗИК

значиии имам голямо желание да науча испански език разбрах как е азбуката обаче не мога д аразбера как се четат думите зашото някой думи се си се четат както се пище а някой не иии примерно думата el libro на испански което означава (книгата) обаче как се чете ако се жодя според азбуката то става (ель елеибеерео) а в сайта за инспанки писхе че си се произнася ЛИБРО не мога да разбера моля ви помогнете ми

Ел либро. Само елле-то да го кажеш по- меко. Купи си испанска граматика на Габероф, българо-испански/испанско-български речник и учебник(Може на Понс или някое друго издателство, но да бъде за начинаещи).
    Надявам се, че съм бил полезен.

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    Като искаш да го научиш хубаво по нета няма да стане запиши се на курс или на някакъв учител.. Уча го,много хубав език е Изобщо не е труден,само изглежда такъв.Много е близък до италиански и от части до френския ..
    Като не знаете да губите, няма да играете!

ъъм четеш го както го виждаш на бг... има изключения де .. ja е "ха" или ju .. е "ху.."

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Аз живея в Испания и може да се каже,че знам испанския.Пиши ми едно ЛС и ше ти дообясня това,което те интересува.Стига да мога.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си