- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- ИСПАНСКИ ЕЗИК
значиии имам голямо желание да науча испански език разбрах как е азбуката обаче не мога д аразбера как се четат думите зашото някой думи се си се четат както се пище а някой не иии примерно думата el libro на испански което означава (книгата) обаче как се чете ако се жодя според азбуката то става (ель елеибеерео) а в сайта за инспанки писхе че си се произнася ЛИБРО не мога да разбера моля ви помогнете ми![]()
Ел либро. Само елле-то да го кажеш по- меко. Купи си испанска граматика на Габероф, българо-испански/испанско-български речник и учебник(Може на Понс или някое друго издателство, но да бъде за начинаещи).
Надявам се, че съм бил полезен.
Като искаш да го научиш хубаво по нета няма да стане запиши се на курс или на някакъв учител..Уча го,много хубав език е
Изобщо не е труден,само изглежда такъв.Много е близък до италиански и от части до френския ..
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
ъъм четеш го както го виждаш на бг... има изключения де .. ja е "ха" или ju .. е "ху.."
Аз живея в Испания и може да се каже,че знам испанския.Пиши ми едно ЛС и ше ти дообясня това,което те интересува.Стига да мога.