Здравейте. Искам да попитам как да си боядисам косата с къна. Знам че се разрежда с топла вода, но се чудя как се нанася на косата без да оплеска всичко. И още 1 въпрос - като се боядисам боята ще се изчисти ли с времето от косата ми или ще остане така? Ааа да и вредна ли е? Мерси предварително
П.П : Ако има други теми - съжалявам - нямам време да търся
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
emi ne ne e vremdna po princip cveta stava mnogo po hubav ot boqta ako se boqdisva6 v doma6ni usloviq, но след каната няма да можеш с боя да се боядисваш,а след като падне каната т.е. ти израсне косата .. по принцип каната пада ама не цялата тъй че ако ще се боядисваш помисли добре какво искаш
И според мен не бива да си съсипваш косата по такъв начин.Вече има бои без амоняк,които са много добри.В днешно време и в каната има амоняк,така че...![]()
защо бре?Първоначално написано от masal
Аз искам само 1 кичур да си боядисам само.... цялата коса ме е страх....
I don't know...
Crematory
Аз съм чувала,че каната подхранва косата,но до колко е вярно нз
^ И аз това съм чувала, че каната била по-полезна от боята за коса!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
офф ние с тая кънаааПървоначално написано от CaribbeanGirl
иначе ще пробвам да си боядисам кичурче
I don't know...
Crematory
боядисай си кичурче,ама да знаеш ,че отгоре боя не хваща после ,ако решиш да се боядисвашИначе е по трайна от боята и по-безвредна...а за начина...мисля ,че се разтваряше с топла вода..и се капваше оцет вътре ама не съм сигурна (може да се бъркам с боята за яйца
) ама със сигурност беше с топла вода
Окей. А как да си боядисам само кичура без да омажа и другата коса? Нали се пак трябва да преседи известно време....Първоначално написано от Mi6inka
I don't know...
Crematory
тъй понеже и аз съм ги правила тея... мацанки... ами...аз лично си бях намзала там кичура ии...го "сгънах" на някво..умотах го там и го завързах..то стои щръкнало някак си не се опира до другата коса... пффф ега ти и обяснението дето ти дадох ама... трябва да се покаже няма как да го обясня така ,надявам се все пак да си поразбрала
Първоначално написано от safetyMode
Хвани си косата с ластици и фиби и отдели само кичура който искаш да боядисаш![]()
Аз като исках да си изруся някой друг кичур така правех и след като го намажех с една дебела лента фолио запечатвах кичура отгоре и отдолу и с една фиба захващах и чаках![]()