.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: 6 клас

Супер фен Аватара на kosder
    Ба квото сте се спекли...Даже и на уроци да ходите..Всичко се учи в клас.При вас проблема е,че не сядате да учите или пък да случашате учителите в клас...
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Цитирай Първоначално написано от kosder
    Ба квото сте се спекли...Даже и на уроци да ходите..Всичко се учи в клас.При вас проблема е,че не сядате да учите или пък да случашате учителите в клас...
    Точно. Не знам за какво на тези измислени тестове се измъчват толкова. От това не им зависи нищо, ако имат 2ки излагат учителя, не себе си.

Въпреки всичко, ако си слушал в час ще можеш да се справиш.
    Аз примерно си имам много добра памет и като слушам в час, после всичко помня.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Горките деца! Ама може би такоа нещо?!? Кви са тия външни оценявания тъпа работа
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Варна
    мале неска по Бел

Е , как се справихте днеска ?
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

Имаше преразказ Радини вълнения из "Под игото".
    Лесен беше.
    Въпросите, от 18 сигурно 16 не съм прочела, преписвах. Тегаво беше, поне за тези, които не преписваха де, видях, че се мъчеха, ама...
    Поне преразказа (сбит) си го написах за 2 минути, защото тази глава вече я знам наизуст.

Теста и преразказа бяха хипер лесни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си