Цитирай Първоначално написано от LeDa
еее..най-сетне тема и за 6окласниците.. ..ами..на нас по български и математика ни ги нанасяха като текущи оценки... при мен не повляха на годишната оценка,но някои много яко ги прецакаха.. ..тая година се притеснявам само за математиката.. ..не ми е силната страна и все пак изкарвам шестици,но все пак това е матура и е по-трудно.. аз не знам какви тестове да си взимам..миналата година си взех на просвета,вероятно и тазе ще направя същото... ..искам да ви попитам..вие ходите ли на частни уроци още от тази година..аз да,но в школа..българският там е на много високо ниво,което за мен е добре,защото той е силната ми страна,но математиката малко куца..мисля да ходя на индивидуални уроци от другата година..ако ми препоръчате учителка,ще съм ви много благодарна..

тая година по математика съм нямала нито 1 шестица само петици и четворки и сега много се притеснявам най-вече за нея и историята,щот г-жата ни е много забила! иначе по БЕЛ не се притеснявам чак толкова,защото аз ходих и на олимпиадата и имах 6 и после ходих и на общински кръг ама там имах 5 а по човекът и природата и география са ми много лесни нещата (което ми напомня че имам урок)