- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боя за коса
Наскоро си купих една боя за коса Палете (близка до естествения ми цвят ) и днес я връчих на майчето и й казха да ме боядиса , защото вече кичурите ми поизраснаха с около 2 см , а и ми писнаха ...Тя каза ,че ще си помисли ( се ще усепя да я убедя , но както и да е) и че палетето не била хубава и цапала дрехите и т.н. Та искам да попитам ако някой я е ползвал дали е доволен от нея .
палете е мн тежка боя .Мо добре вземи някоя без амоняк
аз ще ти препоръчам loreal casting creme gloss
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Абе щом е близко до естествения ти цвят,взимаи едно руло фолио и се нацапотаи![]()
Аз исках такава , но продавачката в парфюмерита ми каза ,че излизали още по тъмни от колкото излгеждат , а да не говорим ,че дори и на опаковката не приличат на моя естествен цвят.Първоначално написано от POLLINA
Недеи боядисваи цялата коса,една приятелка направи тази грешна и стана ефект като кичури пак.Смисъл там кадето бяха руси си станаха цвета на боята , а там кадето беше естествения и цвят (по-тъмен разбира се) стана много по тъмен цвят.Не си заслужава.
Майчето ме боядиса , но боята едвам стигна ... към края боядисваше главно където са кичурите ... Сега чакам резултата дано не съжалявам.
Сложи и снимка да видим,какво е станалоПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
Аз като се бях правила черна с Палете , след всяко къпане оставаше боя по кърпата..
Много бързо пада, но пак ще си купя палете, защото много ми харесва цвета, а ме е страх с друг цвят.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре стига татко да не ни одреже главите...Първоначално написано от HarumScarum
Стискайте палци цвета да се получи и татко да не направи световен проблем от тва...
СтискамПървоначално написано от Dark_Angel_F
Наи-много да се попени малко,ако е като моя
![]()
Учудващо татко не направи 3-та световна от боядисването .... Но към края където не стигна боята не е много еднакъв цвета навсякъде и петък най - добрата ми пряителка ще ме боядиса на местата където не се получи много добреиначе цвета не е лош и дори ми каза ,че съм била по хубава така.
засега само лилавите бои са ми цапали косата,правила съм се почти всякакъв цвят(и марки разл. съм ползвала) немога да се оплача.мисля че няма да цапа и вече сме 21век няма боя която да вреди на косата освен ако от 30г не се правиш с перхидрол