.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Боя за коса

Наскоро си купих една боя за коса Палете (близка до естествения ми цвят ) и днес я връчих на майчето и й казха да ме боядиса , защото вече кичурите ми поизраснаха с около 2 см , а и ми писнаха ...Тя каза ,че ще си помисли ( се ще усепя да я убедя , но както и да е) и че палетето не била хубава и цапала дрехите и т.н. Та искам да попитам ако някой я е ползвал дали е доволен от нея .

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    палете е мн тежка боя .Мо добре вземи някоя без амоняк
    аз ще ти препоръчам loreal casting creme gloss

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Абе щом е близко до естествения ти цвят,взимаи едно руло фолио и се нацапотаи

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    палете е мн тежка боя .Мо добре вземи някоя без амоняк
    аз ще ти препоръчам loreal casting creme gloss
    Аз исках такава , но продавачката в парфюмерита ми каза ,че излизали още по тъмни от колкото излгеждат , а да не говорим ,че дори и на опаковката не приличат на моя естествен цвят.

А кичурите ти ? Те какъв цвят са?

Недеи боядисваи цялата коса,една приятелка направи тази грешна и стана ефект като кичури пак.Смисъл там кадето бяха руси си станаха цвета на боята , а там кадето беше естествения и цвят (по-тъмен разбира се) стана много по тъмен цвят.Не си заслужава.

Град
    Хасково
    Aз ползвам Палете Делукс номер 555, но сега си взех 455, защото ми омръзна този цвят. И на моята коса й влияе много добре, става мека като коприна А и е само 6 лв, докато Лореал е поне едно 16 при нас..

Майчето ме боядиса , но боята едвам стигна ... към края боядисваше главно където са кичурите ... Сега чакам резултата дано не съжалявам.

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Майчето ме боядиса , но боята едвам стигна ... към края боядисваше главно където са кичурите ... Сега чакам резултата дано не съжалявам.
    Сложи и снимка да видим,какво е станало

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Аз като се бях правила черна с Палете , след всяко къпане оставаше боя по кърпата..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Много бързо пада, но пак ще си купя палете, защото много ми харесва цвета, а ме е страх с друг цвят.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от HarumScarum
    Добре стига татко да не ни одреже главите... Стискайте палци цвета да се получи и татко да не направи световен проблем от тва...

Цитирай Първоначално написано от HarumScarum
    Добре стига татко да не ни одреже главите... Стискайте палци цвета да се получи и татко да не направи световен проблем от тва...
    Стискам Наи-много да се попени малко,ако е като моя

Учудващо татко не направи 3-та световна от боядисването .... Но към края където не стигна боята не е много еднакъв цвета навсякъде и петък най - добрата ми пряителка ще ме боядиса на местата където не се получи много добре иначе цвета не е лош и дори ми каза ,че съм била по хубава така.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Искаме снимка

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Искаме снимка
    +1 Преди и след

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    засега само лилавите бои са ми цапали косата,правила съм се почти всякакъв цвят(и марки разл. съм ползвала) немога да се оплача.мисля че няма да цапа и вече сме 21век няма боя която да вреди на косата освен ако от 30г не се правиш с перхидрол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си