- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някъв гаден проблемм
То и аз не знам какво става и Ви моля за малко помощ![]()
Вчера като излизахме с гаджето и беше някъв студен,мислеше някви работи,които бяха суперр безсмислени иии беше някъв грубКато го попитах що е такъв днеска,отговора беше:"Винаги съм такъв!" а тва не е така...Писах му в скайп вчера-не писа,днеска не сме се чували,пак писах в скайп,пак не пише...Не искам да съм толкова настоятелна и аз да го търся,ама ми е тъпо..Какво да правяя?
отчаяна съмм
Може да е в лош пероид... ако продължи в същия дух говори с него сериозно...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кажи му,че и двамата знаете,че преди това не е бил такъв и искаш да си поговорите,за да видиш какъв е проблема и да го изясните заедно.
имаше някакъв семмен проблем,да,ама гадно ми стана след това..Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
Съгласна съмПървоначално написано от Hilary_
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Може да е крив,ако те ревнува от някой.Ти прегръщала ли си се с някое друго момче пред него?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
естествено,че не!Първоначално написано от AnzaRe
![]()
1-има ли случай в които си се прегръщала и някой твоя позната да е била с теб,защото има такава вероятност тя да му е казала.
2-Вземeте се прегръщайте повече,целувайте се страсно и нека ви е сладко !
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
на всеки се случва да има мрачни дни,но ти дори и тогава му показвай колко ти е скъп,после ще го оцени,повярвай ми![]()
1-не,не съм се!Първоначално написано от AnzaRe
![]()
2-сякаш се дърпаше,аз опитвах,ама той..![]()
Тогава си изясните проблемите иначе не виждам друг начин.
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
еми явно е семеен проблем ако е такъв изчакай да му се оправи настроението явно в такива моменти предпочита да е сам или греша![]()
Ами всеки си има лоши дни.Не се задълбочавай толкова много още от сега.Все пак само 2-3 дена са минали,а не месец.Ако нещата обаче продължават все така наистина трябва да говариш сериозно с него.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
поговори с него..
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Може нещо лошо да е станало с него.
Исчакай няколко дни сам ще дойде при теб
Може някакви проблеми да има, знае ли човек![]()
Дам, може проблеми да има човека. И не го търси толкова настоятелно, когато му мине сам ще те потърси.
nicolepcd
Може би си има някакви проблеми,знам ли...ако продължава да е такъв,колкото и да не иска - говорете
и азПървоначално написано от Take_That
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
всяко чудо за 3 дни... спокойно, ще му мине... казваш, че не е бил такъв ми супер тогава... ще се оправи просто трябва време... не го търси, нека той теб....![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Остави го, изобщо не го търси и когато той сам дойде при теб се дръж дръпнато и го накарай да се замисли върху това.
дори и да има семеен проблем,може ад и го каже .. а не да се прави на ******![]()
![]()
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
кофти период
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.