- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отваряне
Първо точно такава тема няма... проверих...
Искам някой който скоро е отворил приятелката си да каже как беше от какво най-много се притесняваше и тя дали се е стрестнала... ?![]()
Според теб?Първоначално написано от RoCkSpOt
направо ще изкрищи ама айде това е малка подробност
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ЛолОтворил.. консерва, компот?
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Дали всеки път ще я боли толкова и гледаше дали има кръв после и като цяло болката
Ако й "отвориш" гръдния кош най-вероятно ще се стресне доста![]()
Come out, come out wherever you are...
ок на бг нз как е но става впр за. defloration
Всички разбрахме за какво става въпрос. Коментарите на момичетата са във връзка с грозния израз "отваряне".Първоначално написано от AlokiNn
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не че е грозен, а е неправилен![]()
Come out, come out wherever you are...
грозен грозен.. ама разкъсване на девствената ципа не ми звучи по-розаво
Може да не е по-розАво, но е по-правилно. И не предизвиква асоциации за консерва. Но както и да е - не това е темата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е всеки го нарича както му харесва ако иска да и боцна пуканката може
Първоначално написано от AlokiNn
![]()
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Абе виж сега ти бъди мн мил,нежен и внимателен, питай я по често боли ли я, спираи за малко и пак продължавай и такаа и не чак толкова стряскащо щом на по 12-13 години го правят
е освен ако и тя не е в тази възрастова група
и най-важното е не забравяй използването на презерватив :P и за бога спрете с това ''отваряне''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...няма значение дали ще го наречеш ,,отпушване,, или ,,отваряне,, и т.н.,важното е да се разберем,а останалото е въпрос на стил...та по темата съгласна съм с hamacs563 напълно!
Дори да ти кажат какво е станало след като са ''отворили'' приятелките си,едва ли ще ти влезе в голяма полза,защото всяко момиче е напълно различно,при едни,болката е голяма,при други малка,а при трети дори няма такава.. същото се отнася и за кръвта и за уплахата,прото бъди внимателен и я накарай да се чувства желана и сигурна.![]()
Първоначално написано от Cameo
![]()
С немския ключ се отварят, такъв вид консерви![]()
a priqtelkata ti da ne e konserva s riba ton 4e da q otfarq6
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
с тирбушона
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от gabri3lla
Това "отворил" го е използвал в преносен смисъл ...
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
а стига бе ... сериозно ли?Първоначално написано от eXpl0d3
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Ем прозвуча тъпо, ама не виждаш ли, че тая е с малко под ниското интелектуално ниво и може би не можа да схване за кво става въпрос или по-скоро са прай на интересна мн ма нервят такива.Първоначално написано от Macallan
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!