- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Автобронзанти и тем подобни...
Здравейте,
Нуждая се от помощ, тъй като съм новачка в областта на козметиката.
Та такам...проблема е, че скоро идва рождения ми ден и искам да съм с пола /голяма рядкост за мен/. НО кожата ми е толкова бледа, че прилича на току що изпран бял чаршаф. Миналата година ходих на солариум (4 пъти), но козметичката ми прекъсна процедурите, защото се появиха проблеми с кожата ми. Казвам го, за да се изключи като опция.
Та наскоро чух за тея чудеса автобронзантите и бронзантите. Порових се из интернет, но само да ги гледам на картинка - незнам, трудно ми е да преценя. Та, моля за вашата помощ, а именно да ми предложите някоя марка и горе-долу да ме насочите в цената, въпреки че последното и сама мога да си го намеря.
Благодаря предварително!
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
Първоначално написано от Cameo
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Aз използвам лосион за слънце без тен от няколко дена и съм доста доволна.Не седи на петнаИ все пак си е до кожа де
![]()
Щом си толкова бяла,дори и най - светлото,защото те са на нива повечето - светло,тъмно,най - тъмно нещо такова .. таа и с най - светлото може да станеш на петна и оранжева .. Не знам аз преди 2 години използвах,но точно това се получи - петна.Може би аз не съм използвала шравилната марка или ддз .. А за солариума ако си била на някакъв турбо,нормално да имаш проблеми с толкова светла кожа .. но ти си знаеш![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ами преди тва тря се ексфолира кожата..и да се разнася и маже равномерно
купи си на лореал и няма да съжаляваш!наскоро една приятелка си го взе и ефекта е невероятенизобщо не стана на петна и е много красив тена й
И в другата тема попитах,Първоначално написано от Cameo
но и тук също - тези наистина
ли идват по домовете и наистина
ли става хубав тена?Чудно ми е !
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
^ И на мене ми е доста чудно ,,
И въпреки това прочетох всичко и доста скъпичко мисля ,че излиза всичко ,,
Предпочитам тея 50-60лв за солариум да ги дам , мисля , че ефекта ще е по - голямТо това колко ли гаранция му дават , може и след 5 дена да ти се отмие
![]()
Следя темичката , защото и аз си търся 'Автобронзанти'![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
еми има телефони, е-мейлиПървоначално написано от suunnseT
проверете
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Автобронзантите аз повече има нямам вяра .. Имах на Лореал миналата година .. просто не искам да си спомням този период .. първите 1-2 дена е страхотно .. Но след това всичко ства на петна,понеже не знам защо,но не се отмива равномерно ..![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Тези от бг спрейтен найстина идват по домовете.Миналата седмица ги виках пробно защото искам да съм с тен на бала и съм много доволна.На 20ти пак съм си записала час.Тена е страхотен-на солариум трябва до ходиш сигурно 1-2 месеца да го направиш тоя тен.В къщи ако ги викаш е 36 лева, а ако отидеш на място е 29.И вообще не ставаш не петна като с тия автобронзанти дето се мазах миналото лято![]()
Само не разбрах тва с пръскането колко време трае?
На мен ми издържа 10 дни,но момичето което го прави ми каза че предлагат и допълнителни козметики специлно за спрей тен, с които може да изкара до месец и другиа сега ще си купя и такава
Искам снимкаПървоначално написано от svetlana111
![]()
И аз мисля да ги викна еи сега в събота пък ще видим на какво ще заприличамобичам да рискувам пък и нали се мие след 1 седмица така че...Ще постна снимка преди и след няколко дена...
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
заебете вий, че е по-евтино... въобще не мислите за здравето си.. шибания солариум така преебава кожата, че не ми се мисли как ще изглеждате на 30
За Автобронзантите - Ако не се нанасят равномерно, ставаш цялата на петна и е супер грозноНе че употребявам, но съм виждала как приятелки си преебават тена
А солариума...вертикалния - неравномерен тен. Хоризонталния - стиска ли ти да се затвориш в ковчег, било то и за 10мин
![]()
![]()
Ходете на плаж хора ! Печете се по терасите...пак е по-добре![]()