- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- грижи за тялото преди секс (за момичета)
момичета преди да правите секс за първи път,както и след това,как се погрижихте за тялото си,за да се чувствате добре ?
Знам ,че на първо място е къпането после бръсненето и уханието,но специално за интимните си части какво използвате точно?
благодаря ви мили ДЕВОЙКИ
Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Най-доброто :_)
Иначе съвет от мен има интимни съпуни, ползвай тях, друго не ти е необходимо :_)
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Не е кой знае каква сложнотия. Ти си изброила основното-важното е да си вземеш душ и да се изкъпеш добре. Да се обезкосмиш (Не мисля, че трябва да се бръснеш. Изобщо не е приятно, понеже косъма става по-дебел и боцка. Най-добре ползвай кола маска.) в случей, че не си. Отделно можеш да се намажеш с някой крем за тяло. Продават се различни видове (с шоколад, йогурт, карамел и др.) По-сложни действия не са нужни, но ти си преценяваш.
Обезкосмяваш се, къпеш се (не само преди да правиш секс де ;д ) ; аз за интимните части ползвам интимен душ гел (вмомента съм с леокрема, но най-доволна съм от Нивеа), след банята лосион за тяло, подходящо бельо и си готова.
Това си е основното.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
За да се чувства тялото ми добре изяждам по една паница боб с люти чушки....Първоначално написано от Titanic_baby
А при мен е бръснене,къпане и след това някакви парфумчета и дрън дрън....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ти само като ше прайш секс ли се грижиш за тялото си ?!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Много ясно че не.. стига сте задавали тъпи въпроси! момичето иска да разбере дали има нещо по - специално или просто да не пропусне нещо..Първоначално написано от Priceless
а обезкосмяването и къпането си е както си го правиш по принцип. каквото си ползваш.. аз примерно ползвам интимен течен сапун на билка с чаено дърво, лайка и невен ли беше другото не помняи ако ми се наложи ся да правя секс ще се измия пак с него.. нищо по специално
![]()
Cruel Intentions
Всичко,което бих казала е вече казано![]()
Първоначално написано от Priceless
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Кво се смееш,при тва безводие дето е лятото,има режим по селата и по-рядко се къпят,следователно и сексът е когато има вода.Добре са селата с рекиПървоначално написано от gia_sena_mono
![]()
Йес, йес, йессссссссссссссссссссссс сссПървоначално написано от vde
![]()
![]()
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
А как се прави спонтанен секс?
Когато сме на вилата няма как да се подмием дори. Няма топла вода, няма баня(сега се прави) и я се измиеш малко-я-не! Но такъв секс сме си дръпвали...С това миене през 5 минути се губи тръпката тотално.
Иначе душ, измиване с интимен сапун. Обезкосмявам се на няколко дни...и да се паднат 3 милиметра косъмчета няма да ме върне. Не на лосиона за тяло. Враг номер едно на целувките по тялото е! Може да мирише добре, но горчи!
+1Първоначално написано от krem4et0
R.I.P.M.J. [hh]
Първоначално написано от LovelyGirl
+1 може само лек парфюм в косите и на китките.Първоначално написано от krem4et0
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
СъгласнаПървоначално написано от mimsssssss
![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]
Ти за интимни мокри кърпички чувала ли си?Първоначално написано от krem4et0
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Първоначално написано от vde
мани я, бе, тя си знае![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
R.I.P.M.J. [hh]
Хех кое па му е толкова сложно.. Отиваш взяш си душ.. а за интимните части слагаш един интимен гел и си готова
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.