.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Фен
    Град
    Бургас

грижи за тялото преди секс (за момичета)

момичета преди да правите секс за първи път,както и след това,как се погрижихте за тялото си,за да се чувствате добре ?
    Знам ,че на първо място е къпането после бръсненето и уханието,но специално за интимните си части какво използвате точно?

Фен
    Град
    Бургас
    благодаря ви мили ДЕВОЙКИ

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Светена вода и тамян...
    Най-доброто :_)

Иначе съвет от мен има интимни съпуни, ползвай тях, друго не ти е необходимо :_)
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Град
    Хасково
    Отиваш до банята, пускаш си един душ, и си готова. Не става въпрос за подготовка преди секс, а е до лична хигиена..

Не е кой знае каква сложнотия. Ти си изброила основното-важното е да си вземеш душ и да се изкъпеш добре. Да се обезкосмиш (Не мисля, че трябва да се бръснеш. Изобщо не е приятно, понеже косъма става по-дебел и боцка. Най-добре ползвай кола маска.) в случей, че не си. Отделно можеш да се намажеш с някой крем за тяло. Продават се различни видове (с шоколад, йогурт, карамел и др.) По-сложни действия не са нужни, но ти си преценяваш.

Обезкосмяваш се, къпеш се (не само преди да правиш секс де ;д ) ; аз за интимните части ползвам интимен душ гел (вмомента съм с леокрема, но най-доволна съм от Нивеа), след банята лосион за тяло, подходящо бельо и си готова.

Това си е основното.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Re: грижи за тялото преди секс (за момичета)

Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
    момичета преди да правите секс за първи път,както и след това,как се погрижихте за тялото си,за да се чувствате добре ?
    Знам ,че на първо място е къпането после бръсненето и уханието,но специално за интимните си части какво използвате точно?
    За да се чувства тялото ми добре изяждам по една паница боб с люти чушки....
    А при мен е бръснене,къпане и след това някакви парфумчета и дрън дрън....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на Shia
    Освежаване ,епилация,чисто бельо и добро настроение

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ти само като ше прайш секс ли се грижиш за тялото си ?!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Много ясно че не.. стига сте задавали тъпи въпроси! момичето иска да разбере дали има нещо по - специално или просто да не пропусне нещо..

а обезкосмяването и къпането си е както си го правиш по принцип. каквото си ползваш.. аз примерно ползвам интимен течен сапун на билка с чаено дърво, лайка и невен ли беше другото не помня и ако ми се наложи ся да правя секс ще се измия пак с него.. нищо по специално

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Отиваш до банята, пускаш си един душ, и си готова. Не става въпрос за подготовка преди секс, а е до лична хигиена..
    +1

Град
    ВаРнАаАа
    Всичко,което бих казала е вече казано

Град
    Roma, Italia
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Кво се смееш,при тва безводие дето е лятото,има режим по селата и по-рядко се къпят,следователно и сексът е когато има вода.Добре са селата с реки

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Цитирай Първоначално написано от vde
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Светена вода и тамян...
    Най-доброто :_)

Иначе съвет от мен има интимни съпуни, ползвай тях, друго не ти е необходимо :_)
    Йес, йес, йессссссссссссссссссссссс ссс
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А как се прави спонтанен секс?

Когато сме на вилата няма как да се подмием дори. Няма топла вода, няма баня(сега се прави) и я се измиеш малко-я-не! Но такъв секс сме си дръпвали...С това миене през 5 минути се губи тръпката тотално.

Иначе душ, измиване с интимен сапун. Обезкосмявам се на няколко дни...и да се паднат 3 милиметра косъмчета няма да ме върне. Не на лосиона за тяло. Враг номер едно на целувките по тялото е! Може да мирише добре, но горчи!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Иначе душ, измиване с интимен сапун. Обезкосмявам се на няколко дни...и да се паднат 3 милиметра косъмчета няма да ме върне. Не на лосиона за тяло. Враг номер едно на целувките по тялото е! Може да мирише добре, но горчи!
    +1
    R.I.P.M.J. [hh]

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Обезкосмяваш се, къпеш се (не само преди да правиш секс де ;д ) ; аз за интимните части ползвам интимен душ гел, след банята лосион за тяло, подходящо бельо и си готова.

Това си е основното.

Когато сме на вилата няма как да се подмием дори. Няма топла вода, няма баня(сега се прави) и я се измиеш малко-я-не! Но такъв секс сме си дръпвали...С това миене през 5 минути се губи тръпката тотално.

+1 може само лек парфюм в косите и на китките.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    RouSse
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    +1
    Съгласна
    Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена

Когато сме на вилата няма как да се подмием дори. Няма топла вода, няма баня(сега се прави) и я се измиеш малко-я-не!
    Ти за интимни мокри кърпички чувала ли си?
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Цитирай Първоначално написано от vde

Когато сме на вилата няма как да се подмием дори. Няма топла вода, няма баня(сега се прави) и я се измиеш малко-я-не!
    Ти за интимни мокри кърпички чувала ли си?

мани я, бе, тя си знае
    R.I.P.M.J. [hh]

Град
    Slivnica

...

Хех кое па му е толкова сложно.. Отиваш взяш си душ.. а за интимните части слагаш един интимен гел и си готова
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си