.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: HELP :( ;(

HELP :( ;(

здравейте,
    харесвам едно момче..най-добрата ми приятелка му писа,че имам някакви симпатии към него и той й отговори: "знам " .. каза,че се забелязвало и някви такива.. а аз по никакъв начин не съм показвала че го харесвам...както и да е..не съм го виждала от вечерта когато приятелката ми му писа,днес го видях..той ме попита там еди си кво и тва беше..после вечерта го видях по улицата за малко и пак гледа да се закача с мен дори и за малко..щото ние само се разминахме.. според вас дали ще се получи нещо между нас..

П.П: той е някак си ... затворен,не знам даже как да го опиша.. кажете какво да правя

мерси предварително

момиче аз незнам дали ще се получи ако и той те харесва има вероятност да стане нещомежду вас но това не е достатъчно все пак някой тряжва да направи първата крачка

ох не знам..онази вечер му писах по скайпа но той не ми отговори (той по принцип играе някви игри и много много не се задържа в скайпа,в смисъл седи на отпочиващ и много рядко си чати...) и аз мн се ядосах и си казах че повече няма да му пиша вие какво бихте направили на мое място

тоя скаъп до нищо хубаво не води ......
    почти всичко трябва да става на 4 очи

Град
    на ЛуНаТа
    съгласна съм че скайпа до никъде не води..но ти все пак поговори с това момче..може и да се получи нещо между вас..
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    тоя скаъп до нищо хубаво не води ......
    почти всичко трябва да става на 4 очи
    Този скайп нищо не върши.Той раделя реалното с/виртуалното.По-добре да се видите на 4 очи..кажете си всчико,и тогава може да имаш шанс! :P
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на Hilary_
    Амм не действай с приятелки не се знае кога ще те прецакат... а иначе опитай се за по дълго да останете сами и го питай направо... чакането само влошава нещата...

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Амм не действай с приятелки не се знае кога ще те прецакат... а иначе опитай се за по дълго да останете сами и го питай направо... чакането само влошава нещата...
    Toчно така !
    Много правилно изказване !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ние от къде да знаем? Не сме му в главата и не знаем какви намерения има, ако изобщо има. Ти трябва да разбереш сама... като например някой ден се разберете да се видите само двамата на разходка или кафе. Трябва да се започне от някъде
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

ако и той те харесва ще се полу4и ама дали те харесва няма как да знаем
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    В сърцата на хората.
    Действай, покажи му, че го желаеш...

Кажи му, че го харесваш и действай само както ти си знаеш ;]]
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

остави нещата в негови ръце. не е много сигурно дали ще направи нещо, ако ти самата искаш да стане нещо, поеми ТИ нещата

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    излесте двамата някой път,поговорете за вас,питай го дали те харесва и така
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от bebety2
    ох не знам..онази вечер му писах по скайпа но той не ми отговори (той по принцип играе някви игри и много много не се задържа в скайпа,в смисъл седи на отпочиващ и много рядко си чати...) и аз мн се ядосах и си казах че повече няма да му пиша вие какво бихте направили на мое място
    Много познато... Аз когато харесвам някой и ме е срам да му кажа в прав текст отивам при някой НЕГОВ фр и му казвам и той казва ест на въпросното момче... а щом е срамежлив например като го видиш прегърни го нещо такова... не го оставай веднага да си замине

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нищо не прави.Той знае за симпатиите ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си