- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да обичате някого и същевременно да го осмивате?
Може ли да обичате някого и същевременно да го осмивате?Вие сте.....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ами да защо да не е възможно примерно след края на една връзка но чувствата още ги има но се е случило нещо е възможно
И аз така мисля....Първоначално написано от smileforyou12
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Защо трябва да е само след края на една връзка? Ако и двамата имате чувство за хумор и самоирония осмиването може да се превърне в забавна част от ежедневието ви. Естествено без да се прекрачват границите, които биха обидили и наранили партниора.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
еми зависи![]()
Ако осмиването е с разумни граници - да, защо не?!![]()
I know I should stop believing ... !
аз говорех за другия смисъл на въпрсаПървоначално написано от TheBeliever
Да но ако няма разумни граници......?Първоначално написано от TooLittelTooLate
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Е, ако не е в разумни граници, може да е просто защитна реакция.
I know I should stop believing ... !
Ако няма разумни граници и се прави за да нараниш човека отсреща, значи не го обичаш. Не може да твърдиш, че обичаш някого и същевременно да го обиждаш и нараняваш съзнателно. Това за мен не е любов.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Зависи... може да се усмива след края на връзката... ама по време на... е малко странно...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не, не може.Ама вие, деца, не сте се влюбвали наистина и няма как да знаете.
Проблема е, в цялата история, че днес не знаете какво е истинското влюбване.Ех... ама ако някой ден, дай Боже, ви цапне, ще видите какво е.Толкова ще желаете някой и толкова ще го боготворите, че хич няма да помислите за осмиването му.
Чувствам се от старото поколениетцтцтц
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Човек нямаш си напредстава какво става с мен през тази и седмица...направо тази любов ме подлуди....Първоначално написано от mitternacht
Ае кажи ми...може ли като лудите да се ядосваш и да викаш из центъра заради това момиче...когато неможеш да си пишеш с нея подлудяваш,искаш да се свържеш с нея да си говорите....искаш така силно да я прегърнеш че не искаш да я пускаш никога.
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Това последното какво общо има с осмиването?
Едно е да се шегувате помежду си, друго е да се осмивате взаимно. И не, второто не е нормално.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Никога не го правякакъв е смисъла да го осмиваш...аз лично не виждам такъв.Може би след някоя връзка има хора които точно по този начин май го преживяват...Направиха така с мен...беше една от най-ужасните седмици...В едно даскало сме-преди когато ме видеше и след мен правеше какво ли не,дори понякога го виждах...Нямаше начин да не ми е кофти...пък и аз по принцип лесно прощавам и много плача.Та...той се извини и промени,сега сме нещо като приятели.
Познавам доста хора които по този начин преживяват една раздяла-подигравки и постоянно говорене зад гърба...аз лично никога не бих го направилаАко е по време на връзката това значи че наистина не обичаш човека до себе си за да му причиняваш такава болка,повярвай ми
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
аз мисля че може .Ако не искаш другите да разберат че имаш чуства към този чивек![]()
Пич, слез от облаците, не си толкова порастнал. Май не ние сме тези, които не са се влюбвали истински. Точно въприсното боготворене става в 3-ти клас. Любовта между зрели хора не замъглява преценките им, нито убива чувството за хумор, нито подтиска кое да е качество на човека... но пак е любов. Аз непрестанно осмивам обектите на желанията си. Естествено, рядко го правя директно, защото на моменти чувството ми за хумор придобива леееко хапливи измерения, но всичко е от любов.Първоначално написано от mitternacht
едва ли във връзка... по-скоро ако единият пренебрегва другия, не го мисли за достатъчно стойностен и направо не го харесва, то другият.. (влюбеният) може да го осмива, за да се защити.. един такъв вариант :P
someone else...
Възможно е. Но аз не съм го правила.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ако наистина имаш чувства какъв е смисъла другите да не разберат...Първоначално написано от ivcheto0o
Мнението на другите ще се промени или...? странни хора има по тоя свят
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
бре бре деца не сте се влюбвали наистинаПървоначално написано от mitternacht
![]()
всеки човек е различен недей да говориш така това че ти се чувстваш така не узначава че всички
..естествено лично аз обичам да се бъзикам с всичко мърдащо около мен включително и със себе си...нали трябва да е забавно ;]
Не ми се е случвало,но не е невъзможно.Понякога човек просто се влюбва в неподходящ човек и един вид това е начин да се самообедиш,че човека не е за теб.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Епа... можеПървоначално написано от AnzaRe
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682