.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Може ли да обичате някого и същевременно да го осмивате?

Може ли да обичате някого и същевременно да го осмивате?Вие сте.....
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

ами да защо да не е възможно примерно след края на една връзка но чувствата още ги има но се е случило нещо е възможно

Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    ами да защо да не е възможно примерно след края на една връзка но чувствата още ги има но се е случило нещо е възможно
    И аз така мисля....
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо трябва да е само след края на една връзка? Ако и двамата имате чувство за хумор и самоирония осмиването може да се превърне в забавна част от ежедневието ви. Естествено без да се прекрачват границите, които биха обидили и наранили партниора.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

еми зависи

Ако осмиването е с разумни граници - да, защо не?!
    I know I should stop believing ... !

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Защо трябва да е само след края на една връзка? Ако и двамата имате чувство за хумор и самоирония осмиването може да се превърне в забавна част от ежедневието ви. Естествено без да се прекрачват границите, които биха обидили и наранили партниора.
    аз говорех за другия смисъл на въпрса

Цитирай Първоначално написано от TooLittelTooLate
    Ако осмиването е с разумни граници - да, защо не?!
    Да но ако няма разумни граници......?
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Е, ако не е в разумни граници, може да е просто защитна реакция.
    I know I should stop believing ... !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако няма разумни граници и се прави за да нараниш човека отсреща, значи не го обичаш. Не може да твърдиш, че обичаш някого и същевременно да го обиждаш и нараняваш съзнателно. Това за мен не е любов.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи... може да се усмива след края на връзката... ама по време на... е малко странно...

Не, не може.Ама вие, деца, не сте се влюбвали наистина и няма как да знаете.
    Проблема е, в цялата история, че днес не знаете какво е истинското влюбване.Ех... ама ако някой ден, дай Боже, ви цапне, ще видите какво е.Толкова ще желаете някой и толкова ще го боготворите, че хич няма да помислите за осмиването му.

Чувствам се от старото поколение тцтцтц
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Проблема е, в цялата история, че днес не знаете какво е истинското влюбване.Ех... ама ако някой ден, дай Боже, ви цапне, ще видите какво е.Толкова ще желаете някой и толкова ще го боготворите, че хич няма да помислите за осмиването му.

Човек нямаш си напредстава какво става с мен през тази и седмица...направо тази любов ме подлуди....
    Ае кажи ми...може ли като лудите да се ядосваш и да викаш из центъра заради това момиче...когато неможеш да си пишеш с нея подлудяваш,искаш да се свържеш с нея да си говорите....искаш така силно да я прегърнеш че не искаш да я пускаш никога.
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Това последното какво общо има с осмиването?
    Едно е да се шегувате помежду си, друго е да се осмивате взаимно. И не, второто не е нормално.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Никога не го правя какъв е смисъла да го осмиваш...аз лично не виждам такъв.Може би след някоя връзка има хора които точно по този начин май го преживяват...Направиха така с мен...беше една от най-ужасните седмици...В едно даскало сме-преди когато ме видеше и след мен правеше какво ли не,дори понякога го виждах...Нямаше начин да не ми е кофти...пък и аз по принцип лесно прощавам и много плача.Та...той се извини и промени,сега сме нещо като приятели.
    Познавам доста хора които по този начин преживяват една раздяла-подигравки и постоянно говорене зад гърба...аз лично никога не бих го направила Ако е по време на връзката това значи че наистина не обичаш човека до себе си за да му причиняваш такава болка,повярвай ми

Everytime I see you I try to hide away
    but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
    I fade like a flower...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    аз мисля че може .Ако не искаш другите да разберат че имаш чуства към този чивек

Мега фен Аватара на babity

Пич, слез от облаците, не си толкова порастнал. Май не ние сме тези, които не са се влюбвали истински. Точно въприсното боготворене става в 3-ти клас. Любовта между зрели хора не замъглява преценките им, нито убива чувството за хумор, нито подтиска кое да е качество на човека... но пак е любов. Аз непрестанно осмивам обектите на желанията си. Естествено, рядко го правя директно, защото на моменти чувството ми за хумор придобива леееко хапливи измерения, но всичко е от любов.

Град
    In Devil's Castle
    едва ли във връзка... по-скоро ако единият пренебрегва другия, не го мисли за достатъчно стойностен и направо не го харесва, то другият.. (влюбеният) може да го осмива, за да се защити.. един такъв вариант :P
    someone else...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Възможно е. Но аз не съм го правила.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    аз мисля че може .Ако не искаш другите да разберат че имаш чуства към този чивек
    Ако наистина имаш чувства какъв е смисъла другите да не разберат... Мнението на другите ще се промени или...? странни хора има по тоя свят

Everytime I see you I try to hide away
    but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
    I fade like a flower...

бре бре деца не сте се влюбвали наистина
    всеки човек е различен недей да говориш така това че ти се чувстваш така не узначава че всички

..естествено лично аз обичам да се бъзикам с всичко мърдащо около мен включително и със себе си...нали трябва да е забавно ;]

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Зависи от доста неща

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Не ми се е случвало,но не е невъзможно.Понякога човек просто се влюбва в неподходящ човек и един вид това е начин да се самообедиш,че човека не е за теб.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Може ли да обичате някого и същевременно да го осмивате?

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Може ли да обичате някого и същевременно да го осмивате?Вие сте.....
    Епа... може

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си