- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да обичате някого и същевременно да го осмивате?
Мисля, че някои от вас бъркат осмиването с подиграване. Осмиване е да си направиш НЕзлонамерена шега с нечии недостатъци, с цел забава. Подигравката е да се присмиваш на недостатъците с цел нараняване.
Не бъркайте двете неща.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еми да случвало ми се е.Даже доста често на майтап го осмивам моя,но не е умишлено а по-скоро с цел забавление.Той е свикнал вече да се базикам така с него и не ги приема навътре нещата.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Аз лично не.. просто.. като обичам някой го защитавам, дори да ме скъсали или т.н.. Но всеки е различен все пак..Първоначално написано от AnzaRe
Правя го само ако искам да прикрия чувствата си..![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Ми зависи ако става въпрос за нормални бъзици, колкото да става забавно ОК, но не си представям гаджето ми да ми се пресмива за по-сериозни неща... Абе зависи наистина![]()
зависи от ситуацията![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
не![]()
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Естествено! С моя се обичаме адски много, заедно сме от много време и се скъсваме да се бъзикаме един с друг.Не знам доколко е романтично, но че е весело, спор няма.
+1Първоначално написано от Hilary_
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+++Първоначално написано от TheBeliever
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
не бих го направил .. просто .. с която и да е .. ще съм имал общо ... а аз не обичам да ме помнят .. с лошо ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<