- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо обичаме тези, които..
+1Първоначално написано от vampirekiss
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
защото винаги мислим за това което неможем да имаме , но рядко се замисляме за това което имаме..
иии когато накой ти е в кърпа вързан то тогава ти става малко скучно... ии не ти е интересен.. но ако започне да ти бяга тогава ще го искаш...![]()
![]()
.. [ Железните мускули на някои мъже са подходящ аксесоар за дървените им глави .. ! ]
ako sa nedobronamereni nqma da sa ti priqteliПървоначално написано от Hilary_
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
това,което каза е хубаво...само че чувствата не могат да се контролират : (
..щеше да е доста лесно ако ставаше така.."ще харесвам еди кой си,защото и той мен"
Не знам ! Аз съм в точно такава ситуацияи не мога да си го обесня какво става с мене ,,
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Защото често хората не са наясно със себе си. Който не знае кой е и какво иска, гони неподходящата половинка.
Ами при мен не е така![]()
Не знам вие защо го правите![]()
особено първото...доста е глупаво![]()
Първоначално написано от Punisherrr
глупаво..глупаво ама тя любовта не пита![]()
Абсолютно правилноПървоначално написано от nikkiiii
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
1+Първоначално написано от TooLittelTooLate
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
За вас не знам, аз се ръководя от моите усещания и чувства.
А иначе - бягайте спортувайте, за здраве е
И чувствата се контролират при това супер лесно. Проблема ви е че не искате да знаете че можете да ги манипулирате(и своите и чуждите) и си пеете старата песен. Знам ли, страх ви е или не искате да си разваляте някакви илюзорни представи...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
защото иначе нямаше да има несподолена любов...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Първоначално написано от AnzaRe
защото си грозен а харесваш красива и затова бягат от теб , а тебе те харесват едни ОЩЕ ПО ГРОЗНИ и ти бягаш от тях
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Има нещо вярно в това което казваш...
Ама хората ако не са грозни?а?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Да и това естествено го има.Първоначално написано от guinessgirl
![]()
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
хората които не са грозни още по лошо - те са го осъзнали и си имат предпочитания в смисъл тои може да е красив , но красивият с еди каква си особеност е с една стъпка напред пред само красивия и така...Първоначално написано от AnzaRe
по лесно е да си кажеш какъв конкретен тип момиче харесваш и какъв човек си ти така по лесно може някои да ти каже защо "бяга от теб" макар че ти в себе си вътре наи добре знаеш
примерно и аз харесвам жена която "бяга от мен" и знам защо - защото ме харесва като човек но нямам достатачно пари да я осигуря и немога да и дам това което иска , и е с друг които пък не харесва толкова обаче пък може да я осигури
значи явно само да си сладък , или красив или само добър и т.н. не стига
но стига ако си САМО богат тогава автоматично ставаш красив и т.н.![]()
просто и разбий сърцето.
Защото често се чувстваме привлечени от нещо,което не можем да имаме или поне трябва да се трудим,за да го постигнем.Примерно една приятелка беше влюбена в едно момче,но хич не беше лесно да го накара да тръгнат.Нон стоп говореше за него след срещите им и накрая като и призна,че я хресва тя го заряза...обяснението еше,че просто е усетила някаква тръпка в това да се стреми да го спечели и когато най-сетне това се е случило въпросната тръпка е изчезнала.Не знам дали точно това е добър пример,но за сега за това се сещам.![]()
ХАхах това винаги го има,и ще си остане.....като закон!но стига ако си САМО богат тогава автоматично ставаш красив и т.н.
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Не съм прочела всички мнения затова ,ако се преповтарям се извинявам..
Според мен има няколко причини хората да бягат от хората ,които ги обичат.Първата е ,че се стряхуват да изпитват нещо толкова сериозно като любовта ,защото на моята възраст (16) вярвам ,че сме по склонни да изпитваме "харесване" ,отколкото "влюбване".Втората е,че ако отсрещната страна те отхврли повечето хора не могат да го приемат,даже започват да искат още повече да са заедно с човека,който ги е отхвърлил.Третата е ,че ти дава време за размисъл - нещастната любов![]()
Но според мен главната е страхът ,че чувставата на човека срещу теб може би не са истниски...
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Закон,но не за всички.Някои момичета все още имат достойнство и не се интересуват от парите на момчетата.Цитат:
но стига ако си САМО богат тогава автоматично ставаш красив и т.н.
ХАхах това винаги го има,и ще си остане.....като закон!
Първоначално написано от moon_flower
да това е така никои не е казал че е при всички, но наистина е като закон! колегата вълк мисли правилно![]()
просто и разбий сърцето.
Радвам се,че всички сме съгласни.moon_flower написа:
Цитат:
Цитат:
но стига ако си САМО богат тогава автоматично ставаш красив и т.н.
ХАхах това винаги го има,и ще си остане.....като закон!
Закон,но не за всички.Някои момичета все още имат достойнство и не се интересуват от парите на момчетата.
да това е така никои не е казал че е при всички, но наистина е като закон! колегата вълк мисли правилно(Махам се,няма да спамя
)