- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо обичаме тези, които..
Хехе
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Защото обичаме да се нараняваме - по-лесно е да страдаш, защото тогава може де се свиваш в един ъгъл и да обвиняваш всичко и всеки, а щастието изисква усилия![]()
"Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."
Щото сте идиоти.Праскайте квото падне,кво се занимавам с простотии да одим по на некому задника.
Говнааааааааааа
Ако беше така, нямаше да има хора, които са заедно. Това е тъпо клише.![]()
ми аз не мога да се хореша човек,на който съм му безразличнаПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
защото сме сложно устроени същества които трудно приемаме истината
[quote="Hilary_"]Ммм да... тук съм много съгласна за това не трябва да се доверяваш изобщо...Първоначално написано от AnzaRe
![]()
Аз съм го изпитвала ама от момичета...
И за това реших в последствие че момчетата са много по добри приятели... и сега имам само момчета приятели...
![]()
quote]
И при мен е така-повечето ми приятели са момчета- те са многооооо по-добри приятели от момичета-няма да те предадат, да ти откраднат гаджето...![]()
+1Първоначално написано от TooLittelTooLate
Защото адреналина в нас си иска своето.Винаги се чувстваме по-привлечени към невъзможната връзка, отколкото към връзка, която би била съвсем нормална и в реда на нещата.Предизвикателствот в нас е виновно за това.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
любов,любов ама аз не разбирам как се ОБИЧА някой,който не го *** за тебе?!Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Айде да си хлътнал здраво нещо - ок ...ама обичането така не става според мен
![]()
Чиста самонавивка си е цялата работа.
Щото сте путки,за тва![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
абе аз нямам в предвид любов в истинският смисъл на думата..Първоначално написано от Punisherrr
^^нз как да го обясня..увлечение
..ама на мен ми се случва винаги така..и сега дори съм в такава ситуация..ама кво да се прави
и тва е такаПървоначално написано от LiveFlower
![]()
Защото още чакаме да срещнем човека който ще харесваме и той ще ни харесва.А когато това стане и нещата се преебат заради една глупост е много гадно![]()
--------------------------------------------------------
Не знам.. и аз това се питам.. и на мен в момента това ми се случва..Първоначално написано от AnzaRe
![]()
СъгласенПървоначално написано от smileforyou12
[quote="smileforyou12"]защото това са чувства и никой не може да ги контролира
точно така,...и аз съм същата и винаги ме боли ацки много ;(
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..