.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Бели ми се кожата на клепача

Здравейте, значи проблема е че кожата на единия ми клепач се бели много и след това тази кожа остава по миглите и неможе да се махне и всеки ден се бели все повече и повече. Какво да правя за да спре?
    Иzгоneна от ada, zа loшо пoweдеnие.. (sun)

Хидратиращ крем
    Useless pain thrusts a brest.
    Don't forget it.
    Then engrave it.

The shout of pain.

Цитирай Първоначално написано от Rikimaru
    Хидратиращ крем
    И този ми ти хидратиращ крем като влезе в окото става мазало ,купи си комплекс от витамин Б (мисля ,че се казваше Нуробекс -помага при кожни нарушения).
    Йога и мъдрост

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.

Коифти теъпка.
    Купи си марсиянци

мм една фр имаше същия проблем преди няколко години ... ходи на кожен лекар и и даде някъф крем който и помогна за отрицателно време ....

Град
    в света на приключенията ..
    котсултирай се с дерматолог

Цитирай Първоначално написано от clever
    котсултирай се с дерматолог
    +

... много е гадно и аз имам същия проблем..ако някой може да ми напише за някой хубав хидратиращ крем ще съм му благодарен понеже нямам опит с козметиката

Пий английска сол.
    Говнааааааааааа

и аз го имам този проблем,но ползвам едни капки гарозон и едно за мазане мас за очи ама как се казваше не мога да се сетя лилаво е на вцвят е 3 и нещо то най помага така питай в аптеката мас за очи но се посаветвай и с личния
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

Оо дума да не става..хах мисля да пробвам с някакъв крем 1во защото ми е суха кожата и предполагам е от това няма кво др да е ако не ще отида мерси все пак

Цитирай Първоначално написано от Fritz
    Пий английска сол.
    Недей така се шегува с хората ,че верно ще си вземат да пият.
    Хора спрете да се занимавате с тъпите кремове пийте витамин Б или бирема мая 1 месец.
    Йога и мъдрост

Спокойно, на такива дебили като Fritz даже не му чета смешните коментари : ) само от аватара ми става ясно че е някакъв коплексар и решава да пуска тъпите си коментари в сериозен раздел.
    П.с. От вчера почнах да си поркам стабилно витамини ;д само да не предозирам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си