.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Чувствам се пренебрегната!

Здравейте, съфорумци! Пиша тази тема, за да се изповядам и да поискам мнението ви.
    С приятеля ми сме заедно от 6 месеца. На 17 години сме. Още от самото начало аз започнах да излизам само с него, защото нашите ме пускат трудно, а и гледах да сме заедно повече. Но постепенно това ни стана навик. От половин година не съм ходила на кафе с друг освен с него. Понякога излизам с майка ми, но има-няма 1 час и идва и той. от една страна ми е добре, защото осъзнах, че нямам приятели, защото те ме забравиха на 2рия ден. Сега само ме поздравяват.. Приятелят ми пък има много приятели и е всеки ден с тях. Преди искаше да сме само двамата, но от 2-3 седмици, когато излизаме звъни и на приятелите си и като се съберем всички той не ми обръща никакво внимание. по принцип съм чувствителен човек и това ме наранява. нямам нищо против приятелите му, готини са, говорят си с мен и се уважаваме, но като е с тях мене все едно ме няма. От тези няколко седмици не сме оставали сами дори за 1 час. Всякаш съм му омръзнала вече.. Снощи е излизал със сестра му, тя е на 23 години, и с приятелките и, все хубави момичета на по 23-24 години..прибрал се е в 7 сутринта! на мен ми стана адски гадно от тея неща, защотото докато аз седя сама у дома и няма с кой да си кажа 2 думи, той се забавлява с някакви си 20 годишни манекенки и Бог знае още какво... на всичкото от горе оня ден ми каза да съм била отслабнала, че не приличам на човек вече?!? за инфо- висока съм 1.70, тежа 55 кг? Не съм от хората които ще му кажат да седи само до мене и да не е с никой друг, не съм такава, искам да е щастлив..но ме наранява много така и има мн момичета които само му се бутат в ръцете и то пред мене! и като му кажа, че не ми е приятно той казва, че си въобразявам, че никоя не му се бутала.. за Бога та те не спират да го канят на кафе, да го гледат най- предизвикателно и всякакви такива.. вече съвсем се обърках, както и вие сигурно..моля ви за мнение по темата..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Амм поговори сериозно с него... и второто което мога да ти кажа е да си намериш приятелчета... смисъл не е нужно заради него да се лишаваш... а и ако не те разбере с думи като си намериш приятели и спреш да излизаш само с него може да му дойде акъла... А за мацките... спокойно не се нерви за неща които не знаеш дали са истина...недей само ще си съсипеш нервите повярвай ми... преживяла съм го... айде Успех!!!

Това ми е много позната история и мисля, че разбирам за какво става въпрос. Започнали сте да се обсебвате един друг (това неминуемо става, когато една двойка излизат само двамата, именно обсебването води до омръзване, а не липсата на чувства). Не знам какви са ти отношенията с вашите, но определено трябва да си извоюваш някакви свободи, за да излизаш по-често и да си намериш приятели и приятелки. Не забравяй, че човек не е създаден да бъде сам на този свят или още повече да общува само с един човек.

Всъщност, сама си виновна, че си го допуснала. Защо си си отрязала всякакви връзки от към личен живот? Ако си беше продължила контактите с приятели, сега нямаше да стоиш пред подобна дилема. Били те забравили още на втория ден... А ти потърси ли ги?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Това,което ти е казал ,за отслабването засегна и мен,защото и аз съм като теб Може и той да е видял,че вече нямаш приятели и за това да се опитва да те сприятели с неговите,но ти си постъпила много гадно с приятелите си хванеш ли си гадже ги забравяш,станат ли натегнати нещата се чудиш защо те са те забравили,трябвало е да мислиш за това на време

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Той постъпва глупаво... В крайна сметка ако има проблем, по-добре да ти каже, отколкото да те наранява така. Разберете се да излезете някъде само двамата и поговорете. Ако неговите чувства са се променили няма какво да направиш. Но по-добре да го знаеш, отколкото да се чудиш какво става. Бъди честна с него и не премълчавай нищо.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    колкото и да се обичате с даден човек ,нали знаеш ,че той все пак има и други хора около себе си..имам предвид не може да му се сърдиш ако иска да излиза и с приятели те си или както казваш те да излизат с вас.. по-добре недей да се притесняваш за подобни неща,имай му доверие ,защото така може да го задушиш

амм намери си приятели.
    явно приятелят ти иска малко свобода да излиза по кафета и тем подобни поговори си с него щом всичко това ти е проблем

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    амм намери си приятели.
    явно приятелят ти иска малко свобода да излиза по кафета и тем подобни поговори си с него щом всичко това ти е проблем
    Да. Може би иска малко свободно време за него и приятелите му. И все пак говори с него.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    шут в гъ*а и следващия ... нито е 1 вия нито последния
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Поговори сериозно с него,ако има проблем трябва да го решите,а това може да стане само чрез разговор.Кажи му,че има нещо,което те притеснява и се налага да си разясните нещата.Излезте само двамата и се разберете!Колкото до приятелите ти си постъпила страшно глупаво!!!
    Все пак гаджето в повечето случай е до време,а прителите или поне истинските остават за цял живот.Много добре разбирам фр ти,защото и аз съм в такава ситуация с моята най-добре приятелка.Откакто си има гадже е все с него,ако пък не само за него говори,само той и е в главата.Не че имам нещо против,разбирам я,обича го.НО в интерес на истината ми е писнало когато се виждаме да слушам все за него.И аз си имам проблеми и не ми се иска да се натоварвам само с нейните неща.Е,нямам голям избор и винаги я изслушвам.Лошото е,че когато стане време да се разделяме тя все ми казва - е ти не ми разказа нищо.Е,как да й кажа,като тя не ми дава тази възможност.Плюс това откакто е с него (1 година и 2-3месеца) може би се виждаме само когато той е на работа (абе около 7-8 пъти за тази една година).И като за капак на всичко когато й се обадя да се чуем,да видя дали поне е добре,тя обикновено не ми вдига и после ми се кара едва ли не,че не я търся!!А тя се сеща за мен само когато има проблеми с него.
    Малко се отклоних,съжалявам за което,но исках да ти покажа как се чувстват приятелите ти в момента.Помисли и за другите,а не само за себе си!Сещай се за тях и не ги обвинявай,че са те забравили,защото съм почти на 100% сиг,че и ти не си ги потърсила!!

Чувствам се пренебрегната!
    И аз!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

ето ето пааааааааак звъня му, моля го да сме само двамата, да се разходим на някъде, а тооой ми вика ааабе айде да ходиме при мойте фр те са се събрали у тяяяях аз му казвам не и той се сърди сегааа

мислите ли, че причината може да е .....друго момиче

Повече от фен Аватара на Cellmate
    По-скоро друго момче ако питаш мен.

защо друго момче??

п.п. току що пак ми се развика била съм го дразнила изнервяла и тн той не ме обича вече....

Супер фен
    Ох това е мн кофти ;\ Наистина поговори с него, но не просто да му подхвърлиш темата и той пак да каже, че си въобразяваш и да се забрави проблемът, ами седнете на 4 очи и му кажи че трябва сериозноо да обсъдите нещата Обясни му всичко, за приятелите му, за него и т.н. Иначе се опитай да си върнеш старите фр или да си намериш нови, недей да разчиташ само на неговата компания. А другият начин (щом не разбира от говорене явно..) е да не се виждате известно време изобщо и така може да осъзнае кво прави и да те оцени!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от samotenangel
    защо друго момче??

п.п. току що пак ми се развика била съм го дразнила изнервяла и тн той не ме обича вече....
    о,милата,остави го,не ти трябва да ти хаби нервите само,потърси приятели с които да излзиаш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    милата...започни да излизаш повече с приятелите си и ти това е моят съвет..и ако ти каже още някоя обида от рода "земи отслабни" го зарежи..не му ходи по гъза..има и по-хубави :*
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Град
    Paradise
    Абе то свобода бива, ама тва си е свободия. Не е нужно да сте нон стоп заедно. Това дразни. Но не бива и до такива изцепки да се стига.
    Гаджетата трябва и насаме да се виждат от време на време.

ПП. Моя, ако ми се изтресе в 7 сутринта, че се е прибрал и се е зарибявал цяла нощ с някакви кифли, ще си стегна пантофките и дим да ме няма. Къде ти тия номера?

А и по размерите, които си дала си си с перфектно тяло. Като не му харесва: майната му. Да ходи при кифлите.

Мисля , че се е задушил от тебе !
    Това , че на тебе не са ти останали приятели не значи , че и той трябва да остане без такива ..
    Прекалено го притискаш , 6 месеца не са кой знае колко време , но все пак ! Това е много време в което сте били само вие двамата , може би има нужда да се разсее или от почивка ..
    Остави го една вечер сам с приятелите му , довери му се !
    Не мисли само за себе си и как ще си сама у вас ! Намери си нови приятели или стой при нас във форума тука си е много веселко ..
    Вкопчилисте се един в друг и сега той избива , ще започне да те обижда , да те наранява .. Едва ли го иска просто това е защото сте постоянно заедно ..
    И наистина намери си приятели , защото ако един ден останеш сама и без него ще ти е много трудно ,, Не искам да ти казвам какво ще те чака в такава ситуация , дори една приятелка да е -достатъчна ти е !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Мисля , че се е задушил от тебе !
    Това , че на тебе не са ти останали приятели не значи , че и той трябва да остане без такива ..
    Прекалено го притискаш , 6 месеца не са кой знае колко време , но все пак ! Това е много време в което сте били само вие двамата , може би има нужда да се разсее или от почивка ..
    Остави го една вечер сам с приятелите му , довери му се !
    Не мисли само за себе си и как ще си сама у вас ! Намери си нови приятели или стой при нас във форума тука си е много веселко ..
    Вкопчилисте се един в друг и сега той избива , ще започне да те обижда , да те наранява .. Едва ли го иска просто това е защото сте постоянно заедно ..
    И наистина намери си приятели , защото ако един ден останеш сама и без него ще ти е много трудно ,, Не искам да ти казвам какво ще те чака в такава ситуация , дори една приятелка да е -достатъчна ти е !
    Абе не е наш така. С моя сме от двойно повече време заедно, а сме всеки ден заедно. Не сме си писнали. Нито сме се "задушили". А аз намирисвам нещо странно в това, че тоя се прибира в 7 сутринта след като е беснял с разни кифли. Кой знае какво е правил.
    А и хич не ми се вписват тия коментари дето ги цепи: "Я отслабни малко, че на нищо не приличаш...." Момче, което говори така на гаджето си едва ли е много влюбено.

уж сега вс е г-д добре....и аз нз вече....отчаях се! ........................бело му нервно днеска за това така, била съм нагла и т.н.т.. честно казано той е един лигльо.....

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Той постъпва глупаво... В крайна сметка ако има проблем, по-добре да ти каже, отколкото да те наранява така. Разберете се да излезете някъде само двамата и поговорете. Ако неговите чувства са се променили няма какво да направиш. Но по-добре да го знаеш, отколкото да се чудиш какво става. Бъди честна с него и не премълчавай нищо.
    +1 Съгласна съм. От себе си бих добавила - отново си намери приятели.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от samotenangel
    уж сега вс е г-д добре....и аз нз вече....отчаях се! ........................бело му нервно днеска за това така, била съм нагла и т.н.т.. честно казано той е един лигльо.....
    Кажи му да се стегне, ако не иска да те загуби.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си