- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се пренебрегната!
Докато водиш такъв асоциален начин на живот, има да се вайкаш още доста дълго време. Накрая ще се разделите... той ще те забрави за има-няма 1-2 седмици, а ти ще го оплаваш година и кусур.![]()
Взимай се в ръце и си намери приятели - училище, спорт, ала-бала... все отнякъде ще те 'огрее' откъм компания...
трябва да си имаш лично пространство, да умееш да правиш свои си неща, а не да живееш чуждия живот.
какво ще се случи, ако се разделите? Ти си живяла по неговия начин.. и изведнъж край... животът ти спира? (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
А може би просто си търси повод да се разделят ....... Абе, авторке що не вземеш да го зарежеш тоя пън ....Първоначално написано от Bellatrix
Ще се държи така, а ти ще го търпиш....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
темата ти все едно аз съм я писала... ;х
според мен
1.ти си на 17 някоя вечер като седнете да вечеряте си поговори с ваще че имаш нужда да те пускат повече навън ти не си затворничка хората на 17 не се прибират по цели вечери а ти..
2.започни да излизаш отново с приятелите си..аз немога да разбера защо е нужно като тръгнеш с някое момче и веднага да спреш да излизаш с приятелите си да не е само той на тоя свят че само с него да излизаш ти имаш нужда от приятели запознай се с нови хора и започни постепенно и ти да го пренебрегваш за да виси и той как се чувстваш ти
3.кажи му как се чувстваш и ако отново се държи арогантно с теб му тегли една майна и му бии шута не е само той...
Айде сега момчето виновно че излязло да се забавлява.Това си е неговия живот и ще си го живее както си иска.Какво като се е прибрал в 7 сутринта ? Имало е случаи от сорта да изляза петък сутринта и да се прибера понеделник вечерта...Ама ти като си емоцинално депресирана и искаш да е с тебе 24/7 защото нямаш приятели и изобщо някакви други връзки с външния свят и си мислиш че КАТО ТЕ ЗАРЕЖЕ света ти ще свърши нали ? So emo...
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Ъх, що изкарвате момъка виновен не разбрах?
Авторке - сама си си виновна в случая. Никой не харесва емоционалните пиявици, и е въпрос на време да те разкара от живота си, ако не се стегнеш. Осъзнай се малко - няма лошод а прекарате време заедно, дори и както е в случая на белатрикс - всеки ден. Обаче не забравяй другите около теб. Социализирай се, това е моя съвет.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Позната ми е подобна ситуация. досаждаш му, звъниш през 5 мин, през 5 мин обичам те бла бла и го изнервяш...Просто не го задушавай![]()
ами не мисля, че го задушавам. може и да греша де..просто от известно време той ми липсва иска ми се пак да ми казва колко мн ме обича, да ме гушка като преди, да е нежен и мил, а не един лигльо който само ми вика. скара се с баща му преди и ми каза по тел че ще ми звънне след 15 мин. минаха 2 часа. аз не посмях да му звънна и му пратих смс да не се ядосва че вс ще е ок и че го обичам а той ми звъни и почва да ми вика какви са тея смси писна ми от тебе нз си какво направи ме на 2 стотинки за 2 минути.. и преди пак ми каза, че ако не съм била отслабнала нямало нищо да става и аз му викам как така и той епа не можеш ли да се сетиш какво нема да ми става?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
просто е това е той не ме обича вече явно не съм му нужна..въпроса е че аз го обичам и нз какво да правя.. а на въпроса има ли др момиче той ме гушна и не златце няма нищо такова как можа да си го помислиш аз съм с тебе постоянно или с приятелите ми нз си какво още..и да няма друга вече е се тая.....отчаяна съм! КАКВО ДА ПРАВЯ
попитах го ако кара мотор с 210 км в час и аз седя от зад и ако разбере че спирачки няма дали би ми дал каската и би загинал заради мен и той ми каза - НЕ луда ли си ....
прочетах и предното :о горката,моя съвет е-остави го,на него не му пука за теб!разбери го и го напусни,така ще е по-добре,поне няма да си наранена толкова!късай го и тва е!глупакПървоначално написано от samotenangel
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Това,което си написала тук трябва да го кажеш на него.Повече няма какво да те посъветвам.Ае успех![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Не е баш така...Първоначално написано от Wrathchild
Престани да мислиш само за себе си и спри да му мрънкаш къде, с кого бил. Невъзможно е да сте само двамата постоянно. Той си има приятели и не е виновен, че ти си зарязала своите. Аз мисля, че толкова много му опяваш, че вече се дразни само то присъствието ти.Ама той и той как ше ти говори така бе. Като си дебела да си намери няква клечка и да се радва. Абе не знам ама мисля, че ви идва края. Трябва ви един много сериозен разговор на 4 очи.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Рано или късно ще си омръзнете. Е, 6 месеца не е чак толкова много (за мен), но трябва да има разнообразие. Важното е да не преминава границата. Ти също можеш да си позволиш да излезеш с някой друг и не му позволявай да те обвинява къде, кога и с кого ходиш. Дай му свобода,но за малко, в противен случай най- много да се разделите точно поради липсата на разнообразие. И ако наистина толкова му се лепят, ще се възгордее и ще почне да отлита малко по малко, дръж си го...
поне може да се радваш ,че е откровен...Първоначално написано от samotenangel
намери си приятелки,започни да излизаш на кафета без него , малко се отдръпни и ще видиш как след 1-2 седмици той ще тича по тебе...
колкото до това ,че си "дебела" - глупости ,за 170 см 55 кг са си мн добре.явно малко си му омръзнала наистина,но ти казах как да оправиш нещата - спри да го търсиш.трудно ще ти е да свикнеш,но чакай той да ти се обажда.
тоя проблем с излизането ти и аз го имам , наще доста ме ограничават ,дори това беше една от причините поради,които скъсахме с бившия(на 17 съм и аз).
ПП:Правили ли сте секс? (можеш да ми отговориш само .ако не е мн личен въпроса).Питам те защото ако не сте ,може и това да е причина да се отдръпне от теб.
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
FeelMe много си ми смешен. Правиш забележки на другите, че били неграмотни, но първо погледни себе си. Боже такъв неграмотник не бях виждала отдавна. Ти главната буква познаваш ли я изобщо?
Всъщност съм момиче...да ,знам какво е главна буква , оставаше и да не знам.Аз това не го приемам за грешка и никога не съм критикувала специално за това нещо.Аз лично понякога пропускам да слагам главна буква по простата причина ,че доста по-бавно се пише когато се следи за всяка една главна буква.В този форум има хора ,които не знаят как се бише "мускул" ,"девствен" ,"без" та дори и местоимението "аз",не знаят и запетаи къде се слагат,не знаят кога се пише "и" и кога "й".Не знам как ще си напишат едно официално писмо /молба /жалба при положение ,че не знаят елементарни правила.А ти явно имаш много елементарно поведение ,за да правиш забележка за "грешка" , каквато ти самата правиш.Хубаво си погледни постовете написани досегаПървоначално написано от Flighter
Поне аз не съм толко куха ,че да пускам една и съща тема по 4-5 пъти само ,защото трябва да изтъргувам нещо...
Е написах си всички главни букви,доволна ли си ?!?![]()
ПП:извинявам се на авторката за спама...просто не изздържах да не отговоря на горният пост.Flighter ако имаш още нещо да ми кажеш -> Л.С.
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Нищо ти нема.Аз имам да копаем утре,ти за простотии се оплакваш.
Говнааааааааааа
Тогава как е? Не може да очаква, че нейният свят ще се върти около него, а той заради това ще й е верен до гроб.Първоначално написано от Sa6eks
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
кажи му че искаш да си поговорите насаме сериозно по важен въпрос и му обясни как се чувстваш.Мисля,че ще ти олекне.