Поговори сериозно с него,ако има проблем трябва да го решите,а това може да стане само чрез разговор.Кажи му,че има нещо,което те притеснява и се налага да си разясните нещата.Излезте само двамата и се разберете!Колкото до приятелите ти си постъпила страшно глупаво!!!
Все пак гаджето в повечето случай е до време,а прителите или поне истинските остават за цял живот.Много добре разбирам фр ти,защото и аз съм в такава ситуация с моята най-добре приятелка.Откакто си има гадже е все с него,ако пък не само за него говори,само той и е в главата.Не че имам нещо против,разбирам я,обича го.НО в интерес на истината ми е писнало когато се виждаме да слушам все за него.И аз си имам проблеми и не ми се иска да се натоварвам само с нейните неща.Е,нямам голям избор и винаги я изслушвам.Лошото е,че когато стане време да се разделяме тя все ми казва - е ти не ми разказа нищо.Е,как да й кажа,като тя не ми дава тази възможност.Плюс това откакто е с него (1 година и 2-3месеца) може би се виждаме само когато той е на работа (абе около 7-8 пъти за тази една година).И като за капак на всичко когато й се обадя да се чуем,да видя дали поне е добре,тя обикновено не ми вдига и после ми се кара едва ли не,че не я търся!!А тя се сеща за мен само когато има проблеми с него.
Малко се отклоних,съжалявам за което,но исках да ти покажа как се чувстват приятелите ти в момента.Помисли и за другите,а не само за себе си!Сещай се за тях и не ги обвинявай,че са те забравили,защото съм почти на 100% сиг,че и ти не си ги потърсила!!