Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
Мисля , че се е задушил от тебе !
Това , че на тебе не са ти останали приятели не значи , че и той трябва да остане без такива ..
Прекалено го притискаш , 6 месеца не са кой знае колко време , но все пак ! Това е много време в което сте били само вие двамата , може би има нужда да се разсее или от почивка ..
Остави го една вечер сам с приятелите му , довери му се !
Не мисли само за себе си и как ще си сама у вас ! Намери си нови приятели или стой при нас във форума тука си е много веселко ..
Вкопчилисте се един в друг и сега той избива , ще започне да те обижда , да те наранява .. Едва ли го иска просто това е защото сте постоянно заедно ..
И наистина намери си приятели , защото ако един ден останеш сама и без него ще ти е много трудно ,, Не искам да ти казвам какво ще те чака в такава ситуация , дори една приятелка да е -достатъчна ти е !
Абе не е наш така. С моя сме от двойно повече време заедно, а сме всеки ден заедно. Не сме си писнали. Нито сме се "задушили". А аз намирисвам нещо странно в това, че тоя се прибира в 7 сутринта след като е беснял с разни кифли. Кой знае какво е правил.
А и хич не ми се вписват тия коментари дето ги цепи: "Я отслабни малко, че на нищо не приличаш...." Момче, което говори така на гаджето си едва ли е много влюбено.