- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много са яки
Първоначално написано от PCDfenka
О.о ти мене не ме учи какво има и какво не !
Не съм на 14 ако това ще те успокой !
Прекалено нагримирани са , кожите им са станали толкова черни от солариум , че чак ме е жал да ги гледам, смешно е![]()
+ това в тях не виждам нищо естествено , нито коси , нито очи , НИЩО !
Знам ,че е 21 векно пък чак толкова е прекалено !
Това , че са създадени тези неща за да подобрят външния вид на жените , не значи , че трябва да имаш от всичко по тебе ,,
По тази твоята логика един ден ако създадът изкуствена кожа , ти ще си сложиш , защото е 22век и е модерно , а не защото имаш нужда така ли ?
П.С - Научи се да пишеш и после коментирай на колко годинки съм !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
има малко намеса на фотошоп на снимката на "кейти"
Ами русата ми е позната от някъде, ама нз от къде. Иначе брюнетката ми е по-симпатична. А за Кейти мисля, че е сладка.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
има написан линк на снимката, защо не видиш там
Иначе са МНОГО ХУБАВИ.Прекрасни са![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз си знам да пиша това е от бързане ако не се досещаш сори че го прие толкова на вътре ама тфа си е мое мнение според мен момичетата са си хубави така тфа че имат фондютен е без значение то всички са такива вече каде си видяла някое момиче в днешно време да се снима без грим или поне аз не съм това вече взе да става банално всеки втори като види някое красиво момиче започва да се обеснява колко било изкуствено завист ли е тва комплекси или може би имам различен вкусПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Нека види менеПървоначално написано от PCDfenka
Аз се снимам без грим. Е, само спирала, ма това грим ли е .. Даже специално съм си направила снимка дори без спирала..
Stay up all night with the stars *
гримът краси лицата им,
без него не биха изглеждали по този начин....
Естествено всеки има право на мнение, но дали би твърдяла, че са красиви, ако ги видиш рано сутрин или пък след като са излезли от банята... не мисля....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Какво е това Кейти бе? Дайте някой линк да й видим прословутите снимки, че лично аз съм от късметлиите, които не я знаят.![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
ок съгласна съм с теб но ти си една от малкото за което те свалям шапкаПървоначално написано от LittlePrincess
аз също се снимам без грим щото все пак съм на 12 а пък и сега не говорим за мен
http://www.vbox7.com/play:39c84af2 Специално за тебПървоначално написано от Bloodlust
![]()
Stay up all night with the stars *
http://vbox7.com/play:cf9e5cfeПървоначално написано от Bloodlust
обърнете внимание на какво и заприлича косата от прекалено топиране и изправяне![]()
КЕЙТИ Е АДСКА МАДАМА, въпреки че за пръв път я чувам![]()
ала бала
И ти не си от най-грамотните.Първоначално написано от sladkish_14
Пише се успокои,а не успокой.
Двете момичета са много сладки... а Кейти нещо не ми допада особено..
Първоначално написано от PCDfenka
Абсолютно така си е !
Нямам нищо против момичетата и аз намирам за много красиви именно такива , но тези двечките ми се видяха прекалили с някой козметични продукти и процедури , затова отбелязах ,,
Щом ти си ги харесваш , твой вкус си е ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами доколкото знам първо от някакъв сайт за емота и сиин (май че се казваше freaksvampires.com) после майспеис иии послеее...НАВСЯКЪДЕ!!! Радвам се, че най-накрая мина тая мания със Бейбифейс(прякорът й)Всяко трето момиче от 11 до 17 искаше да е като кейти с огромната коса и шарените обувчициПървоначално написано от LittlePrincess
Иначе аз хич не я харесвам! Няква трътлеста лигава,разглезена богаташка(доста пъти се е снимала пред къщата си(или е била.не съм сигурна) и затова разбирам че има пари) със перхидрол и ужасна прическа и мнооого грим! Ужасна е! Да не забравя да добълня, че гаджето й и приятелките й , са 100 пъти по-зле от нея !
мале тая кейти ква грозна е станала...ти остей косата и то и аз постригах късо ама тя няма почти никва коса и на всичкото отгоре в лице и мнгоо променена
male taq briynetkata e mn qka.iskam i kosata![]()
![]()
![]()
![]()
i ysmivkata.az kato se snimam ysmixnata izglejdam se edno se z1bq bqsno na obektiva kato razqrena m1stiq
![]()
![]()
rysata s16toe xybava no ne6to grybovati 4etri ima.keiti ima qki snimki no e mn byzynesta edna kato tyiti i se e drimosala prekaleno.a kosata i..... zaprili4ala e na gnezdo.pone vidqx 4e i ot moite pirgi po zle ima
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
2-те момичета и др.път съм ги виждала,но незнам как се казват
а колкото до Кейти-УЖАС!!!!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...