- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Който може да помага...
С приятелката ми сме вече 6 месеца заедно,но от известно време се караме много и то само по гсм или скайп... Вече казва че е изгубила тръпката и целувките ми не са и сладки,а аз не мога да си представя живота без неяима ли начин да и върна тази тръпка или поне частично... ако някой може да ми помогне или просто да даде мнени ще съм му благодарен
Щом го е казала значи не те обича вече или има друго момче в живота и. Поне съдейки по себе си е така И все пак ... не губи надежда![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
припомни й хубавите ви моменти (примерно я заведи на място където сте си прекарали супер яко ).за друго не се сещам![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Дай всичко от себе си... за да я задържиш...Излизай с нея... обръщай и повече внимание... дай и всичко това от което има нужда за да не търси чуждо...
Късмет!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
6 месеца и вече не можеш да живееш без нея,дообре бе.Иначе по темата щом е казала че е загубила тръпката,няма как да и е върнеш .![]()
Има, има просто си има трикчета, с които не съм запознат, прегледай темата, как да се харесаме на момиче и пробвай по тая тема, да се водиш и придържаш с някоя среща.Първоначално написано от HarumScarum
ако те види с друга ще и се върне тръпката![]()
провай да я заведеш на място,където не сте ходили или където имате мн хубави спомени
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Трябва и някакво ново усещане.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
щом до сега не си успял да съхраниш връзката,мисля че няма да успееш и за напред...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не можеш да накараш някой да те обича на сила... По-добре я остави да живее живота си, продължи и ти напред![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!