.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Град
    Инкогнито

Сезона на Аутсайдерите :)

Малко със закъснение, но все пак. Фетел спечели 2рото си състезание в кариерата и подобно на състрезанието в Монца където отново спечели от полозишин. Фетел показа че колкото и да са добри Браун ГП не стига само кола, трябва и талант, а Себастиан го има в изобилие. Безпогрешен той доказа че Ред Бул има потенциала да се бори с фаворитите Ферари, Мерцедес и БМВ, които фаворите този сезон никакви ги няма Браун ГП, Рено, Ред Бул и Тойота се представят най-добре Аутсайдетите РУЛ

ПП: Знам че ви хареса как Фетел го подаде на мангала

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Фетел има бая потенциал и определено знае как да кара.Миналата година когато спечели състезанието на Монца валеше дъжд.Същото беше и в състезанието в неделя.Пак имаше дъжд и пак на клалификацийте спечели първото място.След това път спечели състезанието.Жалкото за отбора на РЕД БУЛ,е че бюджета не им достига.Ако разполагаха с парите на ФЕРАРИ или МАКЛАРЪН нещата щяха да са много по благоприятни за тях.Но както и сам виждаш и без техния бюджет се справят добре.

Град
    Инкогнито
    той фетел можеш да направи само 1 обиколка и изведнъж както всички очакваха да е уебър, или на браун ГП изведнъж фетел и алонсо им показаха и алонско добре се сравяше ама.....

Град
    Той Алонско от както мина в отбора на Рено нещо спря да кара като хората.А и съотборника му,Нелсиньо Пикет и той нищо си не може горкия.Миналата година Алонсо имаше през състезание проблем с колата.За сега в сезон 2009 всичко е наред.Ама миналия път коментаторите кахаза,че системата Керс която е в колата му пак му прави мизерии както в предварителните тестове преди началото на сезона.

Град
    Инкогнито
    А сега не помня кой си направи гавра с алонсо и каза че до сега не е виждал кога която да се движи по диагонал в права линия или нещо подобно, днес съм малко притеснен затова немога да се сетя точно :С

Град
    Абе Jesus от както смениха правилата на формула 1 стана някво безинтересно такова....Въпреки че в тоза състояние на правилника ще се разчита не толкова на самата кола колкото на уменията на пилота който я кара.

Град
    Инкогнито
    Формулата е гледам от 10 годишен, и никога до сега не ми е било толкова интересно от както се появи фетел, най-ми хареса последното състезание за миналия сезон, когато в пред последната обиколко фетел изпревари мангала, при това за проверка на колата на магала бяха дадени толкова пари колкото за 3-4 болида на торо-росо и пак не го пусна, въпреки че безсмъртния(кубица) се отида да му попречи :С

Град
    Миналата година тоя келеш Хамилтън пак спечели на чужд гръб.....Но няма смисъл да ти го обяснявам виждам че ги знаеш тия неща.Формула 1 и аз гледам от 10,11 годишна възраст.Фетел ме радва най много от сегашните пилоти.Има хляв в това момче.А Хамилтън а позьор.Дай малко по добра кола на Фетел и глей кво става .Но има време.Спонсорите на другите отбори и началниците им ги забелязват тия неща.Няма да се очудя ако след няколко години го видим във Ферари или Макларън.

Град
    Инкогнито
    на 1 маймуна дай макларъна и тя ще стани шампион обаче гледай сега как сам ще си изтря темата

Град
    Е за кво ше я триеш бе .

Град
    Инкогнито
    само заради теб не я трия

Град
    То и без това само ние двамата я обсъждаме .

Град
    Инкогнито
    а човек сега се сетих, преди нали ти казвам към 10 годишен, може и по-малък да съм бил, нали шуми като биеш почва там да си изважда ръцете свити на юмрък и там се кефи (то и сега така правят де) и аз помня пред майма ми (тва съм някъде на 10 ) показвам си средните пръсти и почвам да си размахвам ръцете като си показвам среден пръст и помня как ми се скара че не било хубаво да показвам така

Град
    Ти си опасен знам аз.А като каза шуми се сетих друго.Не съм сигурен много коя година беше но мисля че е било или 2003 или 2004.Той ако не се лъжа точно през 2004 спечели последната си титла.Но както и да е.Помня значи че сустезанието беше във Белгия и той го беше спечелил.Някви фенове бяха минали през охраната и бяха написали със спрей пред бокса на Ферари "Шуми ти си бог!".

Град
    Инкогнито
    О аз помня пак това състезанието на китай, последният сезон на шуми, мишлен пълно превъзходство над бридстоун, и пак така дъжд и т.н. и шуми тръгва последен и финишира в зоната на точките като се има предвид че гумите му бяха мега шибани :С

ех вече ще си лягам а ти не ме оставяш лека

Град
    Тоа състезание го помня много добре човек.Той не само че влезе в зоната на точките но даже си спомни че и го спечели.Коментаторите се видяха в чудо.Почнаха да говорят че това не може да е реално,че карал като за квалификаций...НЕнормален беше Шуми.

Е аз кво ти преча да си легнеш.Нали дискусия поведохме .

Град
    Инкогнито
    а ти си в грешка завърши 6ти или 8ми но не и първи идеята ми беше че той е сега както е циганина, излиза от идеалната линия където има в пъти повече вода и пак стой като залепен за пистата, просто му бях настройли колата перфектно то сега не го ли гледаш циганина как ги изпреварва ? в дъжда ония едвам се движат оня излиза из по-мократа част и ги минава като спрели :С

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    я си разменяйте скайповете и се чукайте виртуално... ко да ви се гледат чатовете тук... ПИКАЯ!

Град
    Абе зарежи ти как ги изпреварва.Той хубаво го прави,но гледай че е до тук.....Кара кара и квото и да прави не може да се добере дори до първите 5 места.Личи си колко е добър

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Тука тая тема като скайп си я правите а
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Пича си търси нова виртуална приятелка, ама гледам Джийзъс умело му бяга по тъча.

Град
    Оооо Стефчо Дребния пак се появи .Ае лягай че стана късно.

Точно ти не виждам смисъл да ме наричаш дребен !?
    С един шамар си на земята.

Град
    Що не опиташ тогава бе Рамбо . Никой не си ухапал но обичаш да лаеш.Кво аз дали те наричам дребен?Аз не съм висок 165 см.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Стана конферентен разговор
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си