.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от absd
    Ами не сте вярващи повечето , защото сте православни . Аз съм виждала даже са ми разказвали как вашите попове псуват и се напиват. Та вие повечето дори не знаете основите на християнството , чудя се даже дали знаете какво е протестант, католик...
    Ти ме уби направо, всички знаем какво е. Мисля, доста знаят кой е Калвин, Лутер, а също така и Англиканската църква, исихасти, богомили, а също сме чували и за 1054 г. и Отците на църквата и още много други работи. Случайно в България има католически и протестантски храмове и какво ли още не
    Не очаквай много от тийн проблема, все пак повечето не надвишават 14 години...
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Цитирай Първоначално написано от Wiki
    елигията (от лат. religio — свещено задължение, благоговение) е форма на обществено съзнание, съвкупност и система от възгледи, нагласи и обичаи, основани на вярата в свръхестествени сили, както и съвкупност от моралните норми, практики, ценности, институции и ритуали, съпровождащи тази система.
    Ако възгледите ти съвпадат с някоя религия-религиозен си,но няма как знаеш,че си такъв и в последствие да се причислиш към останалите, без да познаваш материята на даденото учение.Само някои елементи извадени като морал и вяра в свръхестествени сили изглежда не важат,въпреки,че са основнот,а е останалото е излишно,по мое мнение.А самият акт на покръстване нищо не означава.Хора,които са го преминали,но стават особено религиозни само по празници,вярват,че "има нещо"не християни.Мисля,че въпросът,който се разисква в темата е породен точно от такъв тип хора.Вероятно го правят,за да се покажат като добри граждани,не знам наистина...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си