- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Лошо или не....
Значи имам два проблема,но искам да споделя и ако някой има същите пробле ми да ми помогне...
1-Вчера ме болеше много корема и после отидох до wc по голяма нужда и като се избърсвах имаше кръв доста и ме болеше дупето....
2-Днеска сутринта ставах и ходих пак до wc и се 1 за първи път ми е дошъл цикала,но не съм в цикал................някакво такова кафеникаво...
Ако някой знае да помогне!
![]()
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
аз нищо не разбрах
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
1-щом казваш че ти е течало доста кръв и те е боляло корема можеш да имаш проблем с червата или друго... съветвам те да се консултираш с лекар колкото се може по-скоро!
2-за първия цикъл е съвсем нормално първите дни да ти тече кафеникаво
не се притеснявай![]()
също можеш за всеки случай да си направиш преглед при гинеколог-профилактично![]()
дано съм помогнал
успех
а не нямам проблем с цикала идвами от одавна ама са днеска беше такаПървоначално написано от clever
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
Ходи на гастро-ентеролог ,може да имаш язва -трябват ти изследвания.
Йога и мъдрост
последно не разбрах от къде ти тече кръв..за 1ви път ли ти идва.. нищо не разбрах![]()
![]()
Върви на лекар. Тази кръв не е добре... Да не те плаша но ти трябва преглед.успех
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!