- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо нетипично...
Абе симпатягикажете нещО нетипично и същевремнно готино, което да приложа на мъжа ми
така,че хем на мене да ми е готино,хем на него
![]()
Е ясно де накъде без него, ама говорех преди съществената част нещо различно![]()
Ооооооооооооо има много вариантиПробвайте със затворени очи с нещо вързано , където ще има освен удоволствие ами и хумор
Вкарвай и захапката ама да не го ухапиш
Много много варианти има
![]()
секс на открито
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
хах ми пробвайте нови пози,нестандартни места,може да минеш така случайно през някой секс шоп да си вземеш някоя играчка нещо такова![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
69
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Ами нещо нетипично преди секса (всякакви там плодове и сметани, шоколади, шампанско). Например някоя секс игра мед. сестра и пациент, пощальон/водопроводчик/електротехник и домакиня и ти ще му викаш ела тука майсторе![]()
![]()
Имаше преди време един филм, където девойката я галеха с цвете и тя супер много се радваше. Може дори да се разиграе сценка от рода на двама непознати се срещат, ама наистина иска вживяване. Пробвайте и най-обикновената любовна игра с галене, целуване. Принципно може да седнете един срещу друг по турски чисто голи и да се галите взаимно. А може и дрехите си да събличате бавно. Не знам какво още да кажа. Ако уточниш какво разбираш по-точно под нестандартно.
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Секс тройка с твоя бисексуална приятелкаПървоначално написано от under_black_sky
![]()
![]()
Koжена пола,тъмни очила.. с черни жартиери ще те оплета 8-)
ами покани и сестра си / приятелката си в леглотоПървоначално написано от under_black_sky
eto ne6to koeto az napravih
arometni sve6ti, priglo6ena svetlina, satenane no6ni4ka ,vruzva6 my o4ite predi da go vuvede6,byta6 do na legloto i dava6 vs ot sebe si v podgotovkata my,nakraq pyri i vino v legloto ....
nqma da go zabravi.....
по тъпо нещо от горния пост не бях чувал на 15 години ще си играят 2 дена.. нали се сещаш маха си превръзката къса нощницата полива те с вино почва да те ближе и пуши после![]()
zashto p1k nemu napravish 1vo edin striptiz kato za nachalo , sled tova malko celuvki po cqloto mu tqlo i se stiga i do felacio (neshto podobno)
Последно предупреждение за латиницата!
Следва временен бан.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
вземи някфо животно :д
Може да ползваш някоя негова секс фантазияили да изиграеш някоя роля
за това се сещам сега
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА