.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Нещо нетипично...

Абе симпатяги кажете нещО нетипично и същевремнно готино, което да приложа на мъжа ми така,че хем на мене да ми е готино,хем на него

Е ясно де накъде без него, ама говорех преди съществената част нещо различно

Ооооооооооооо има много варианти Пробвайте със затворени очи с нещо вързано , където ще има освен удоволствие ами и хумор Вкарвай и захапката ама да не го ухапиш Много много варианти има

Град
    Пловдив
    секс на открито
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Цитирай Първоначално написано от under_black_sky
    Е ясно де накъде без него, ама говорех преди съществената част нещо различно

хах ми пробвайте нови пози,нестандартни места,може да минеш така случайно през някой секс шоп да си вземеш някоя играчка нещо такова
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    Пловдив
    69
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Ами нещо нетипично преди секса (всякакви там плодове и сметани, шоколади, шампанско). Например някоя секс игра мед. сестра и пациент, пощальон/водопроводчик/електротехник и домакиня и ти ще му викаш ела тука майсторе Имаше преди време един филм, където девойката я галеха с цвете и тя супер много се радваше. Може дори да се разиграе сценка от рода на двама непознати се срещат, ама наистина иска вживяване. Пробвайте и най-обикновената любовна игра с галене, целуване. Принципно може да седнете един срещу друг по турски чисто голи и да се галите взаимно. А може и дрехите си да събличате бавно. Не знам какво още да кажа. Ако уточниш какво разбираш по-точно под нестандартно.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    69
    +1

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Нещо нетипично...

Абе симпатяги кажете нещО нетипично и същевремнно готино, което да приложа на мъжа ми така,че хем на мене да ми е готино,хем на него
    Секс тройка с твоя бисексуална приятелка

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Koжена пола,тъмни очила.. с черни жартиери ще те оплета 8-)

Град
    пловдив

Re: Нещо нетипично...

ами покани и сестра си / приятелката си в леглото

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    секс на открито

eto ne6to koeto az napravih
    arometni sve6ti, priglo6ena svetlina, satenane no6ni4ka ,vruzva6 my o4ite predi da go vuvede6,byta6 do na legloto i dava6 vs ot sebe si v podgotovkata my,nakraq pyri i vino v legloto ....
    nqma da go zabravi.....

Супер фен Аватара на AlokiNn
    по тъпо нещо от горния пост не бях чувал на 15 години ще си играят 2 дена.. нали се сещаш маха си превръзката къса нощницата полива те с вино почва да те ближе и пуши после

zashto p1k nemu napravish 1vo edin striptiz kato za nachalo , sled tova malko celuvki po cqloto mu tqlo i se stiga i do felacio (neshto podobno )

Последно предупреждение за латиницата!
    Следва временен бан.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

вземи някфо животно :д

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Може да ползваш някоя негова секс фантазия или да изиграеш някоя роля за това се сещам сега
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си